ma, ne... naravno da možeš na vv bez nalaza amh.
imate osnovne nalaze i dr će vas uputiti što dalje.
:-)
Printable View
ma, ne... naravno da možeš na vv bez nalaza amh.
imate osnovne nalaze i dr će vas uputiti što dalje.
:-)
ajde dobro onda:-)
Dobro jutro vam želim. Evo mene da prijavim drug betu koja je bila jučer i koja iznosi 1900 i uredno se dupla :klap:.
A vama hvala na lijepim željama,divne ste i da što prije ostvarite svoje želje i snove.
Strumfet@ čestitam! Ja večeras dobijem stopericu,u četvrtak punkcija ak ne pobjegne!!!
Sandra1971 hvala na informacijama. Sretno u četvrtak!
Štrumfet@ bravo! :-D
sandra hvala kaj mislis na nas :kiss: ako sve bude po planu ja sam gore 30.3. :-)
sretno draga!
Štrumfet@ bravo za betu :-D
Sandra sretno na punkciji u četvrtak ;-)
Strašna javi vijesti s transfera! Očekujem dvije savršene blastice :mrgreen:
Evo me draga......upravo tako...vraćene 2 savršene blastice. I zamrznuto još za dva puta po 2.
Od deset 8 ih se bilo oplodilo...s tim da mi je biologica rekla da se dvije nisu počele pravilno dijelit, tj da kromosomski nešto nije odgovaralo...Tako da su njih maknuli. Al ovo sve je kao super. Odoh dalje odmarat. Beta 1.4. (nema šale na 1. aprilllllll:D)
Strašna odlične vijesti, odmori pa se nadamo velikoj beti 01/04 :-)
strašna konacno posteno odradjen postupak! nadam se lijepoj beti i da ces je imat gdje izvadit, buduci je rijec o uskrsnom ponedjeljku.
Sandra-haha!thanx:)
Ja sam sutra opet gore,pa se ne vidimo,sretno u cetrvtak.
Ja cu sutra znat kakve su moje mrvice.s obzirom na broj js,nadam se blastocistama i trensferu u subotu.
Štrumfeta-bravo za Betu,jesu li Mozzda dvojceki?:)
strašna, ~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu pa da se isplati sve što si zbog toga prošla... sada ti želim da ti ova 2 tjedna prolete čim prije! Sretno!
Štrumfeta, bravo za betu!!!!!!!!!!!! žalim ti predivan prizor titrajućih srčeka čim prije!
Sandra, sretno u četvrtak!!!
Hvala vam cure moje...
Cure, da li znate da li je pocela doktorica radit?
tina_julija je, danas sam ju vidjela... jedino ak nije samo navratila, al oko 7,40 je ušla u svoju ordinaciju
Strašna sretno!!!! Budući da se radi o blagdanu, očekujem da ćeš vadit betu ranije pa ti želim odmah i najsretniji Uskrs :-D s ogromnom betom!!!!!!!!!!!
Strašna jeeeej! :-D :-D dva skakutava za tvoje tvoje mrve...
Doktorica radi...meni je radila transfer...
Hvala vam cure...baš sam happy...znate kako to ide...:-D
Strašna, vibre za uskršnje iznenađenje, a da smrzlići ostanu za "pojačanje" jednog dana...puse!
Strašna vibram za najljepši Uskrs:-D:-D
Strašna - sretno, najsretnije....
hoćeš li odmarati ili ideš na posao?
Stigla M, u petak sam gore...i ponovno se nadam da je cista nestala i da vam se priključujem u klub pikalica!
Muma sretno!!!!
Strasna ti odmaraj i cuvaj svoje mrvice....
Strašna :fige: jel to sad prvi put da imaš blastice?
Ma strašna to će biti to, vibram i šaljem pozitivu do neba..........:love:
Strašna,onda nemaš brige.samo odmor i laganini.
Ja sam gore u sub,nisu mi Htjeli danas reci nista vise osim da je ok.
Zna li netko tko je od doktora gore u sub?
strašna :-D
od srca vibram~~~~~~~~~~~~~~~za najljepši Uskrs i lijepu veeeeeeliku betu,a kasnije za dva :heart:
:kiss:
samo da cestitam svim novim trudnicama,pikalicama i cekalicama bete da ovaj postupak bude dobitni:)
Jeli ima tko trenutno gore da javi dali je danas gtzva,cestitke Strasna I da testic te iznenadi :)
Bokić,samo da javim moja M stigla jučer i sutra sam gore:-D
Prijavljujem se od danas u pikalice! :-D Ciste nema, možemo u akciju. Nadam se barem kojoj js ovaj put. :scared:
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ uspješne postupke!