Do 07.07.sam bila na kontracepciji i M je dosla dva dana prekasno
Printable View
Do 07.07.sam bila na kontracepciji i M je dosla dva dana prekasno
kao - prekasno jer oni idu na GO??? o boze koja glupost.
Bubekica super ti je lista! Bravo! Evo u 7 mj ih isto ima dosta pa svima on-go ~~~~~~~~~~~~~~~~
Sybylle cestitke za dva srceka
Ana ja mislim da je to to evo da.ne fali ~~~~~~~~~~~~~~
Ljubilica.u kojoj.si fazi?
pitam i tu na trunicama: glupača ostala bez utrića, no imam crinona - mislim da nije ista doza, nego da se crinon uzima manje. Imam još i 3 tablete utrića, a trebam za večeras, 3 doza u nedelju, i jutarnju u ponedjeljak. Kako da kombiniram? Ili da idem u neku apoteku i kupim bez recepta?
svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nakon teške noće (baš mi je bio jaki pritisak dole) i malo lakšeg jutra konačno sam super i idemo malo šetati na Sljeme u hladovinu, pusa svima i posipam prašinu odgor
piki,šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu betu!
mima235,prekrasno,čestitam od srca!
ana 03,također,čestitam i želim da se brojkica podupla baš kako treba!
sybylle sugrađanko,čestitam na mini srčekima :-D
hrki,žao mi je zbog odgode...:love:
ljubilice,mommy,DiDi446 i svima koje stupaju u postupak, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i :fige::fige: da ovaj bude i posljednji!
Bubekica, mene makni s liste za sada, jer necu u postupak dok sve ne dovedem u red. Nisam bas psihicki spremna trenutno a i razmisljam o mijenjanju dr i klinike.
Pusa svima
Vatra sutra 2.fm
cure moje meni prošao i 11 dnt aja ko "fitilj" samo da se ne zapalim (od živci naravno)!!! u svim prijašnjim postupcima nikad nisam dočekala betu , uvjek bim dobila 7-8 dnt , pa sam se poćela polako nadati da će nešto biti a do četvrtka čekam i "pilim si živce"!!!!
suzy.s pa vadi betu u ponedjeljak, bit ce ti vec 13dnt!
Ana 03 za pravilno duplanje bete!:fige:
Suzy.s:fige:
Jutro svimaaaaa!:coffee:
suzy.s idi vadi betu u ponedeljak, Ana nek nas beta u ponedeljak iznenadi!
Linalena kod nas se moze posuditi u apoteci, pa kad mi radi dr.samo nazovem da mi posalje u apoteku. A kad pocnem koristiti novu kutiju zapisem si do kad cu ih iskoristiti, tako da na vrijeme
mogu zvati gin da mi napravi jos.
Ljubilica pa kakvo je stanje?
Suzy.s ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za troznamenkastu
Vatra doktor je za sad zadovoljan tokom. Primam menopur, cetrotide i 3x2 estrofema a ja budala pila 2x2 kao i zadnji put al endic ipak dobro napreduje. vodeci folikul 15mm lijevo, desno nekoliko manjih (4ili5). Sutra cemo vidjeti kakva je novonastala situacija.
Dr mi je rekao da je bolje da primam lijekove u bolnici :lol: jer na listi pise :"razbila 2 amp menopura" :lol: (nisam razbila nego sam neznam ni ja kako povukla spricu i sve mi u facu odletilo pod pritiskom :lol:
Ispala sam rasipna na ionako skromnoj stimulaciji :lol:
sretno svim curkama!!!
ljubilici posebno i velike puse i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
Ljubilice nek folikuli budu svi puni i nek ti je sa srecom da ne moras proracun teretiti s ampulama.. :lol:
Drzim ti velike :fige: :-*
vatra :lol: jbt fakat sam ih ostetila :lol:
Btw aspiracija u cetvrtak. Osjecam se nafilano kao laboratorijski mis
Sutra jos vadim estradiol i progesteron. Zakaj progesteron?
Prozerpina žao mi je draga, odmori se i u nove pobjede! Ljube da ih bude sto vise!
β 21 dan 5624,25.- sad sam i ja šokirana!
ajme Snupi, nemaš se što šokirati zbog bete, ona se jednostavno lijepo razvija (to je 21. dan nakon transfera, dakle 24. dan nakon punkcije?)
nego do kada ti misliš vaditi betu? ja sam - priznajem - POAS addict (Pee On A Stick) a ti si beta addict :-))) iako sam ja od straha vadila vrlo, vrlo kasno još jednu betu - tad je bila preko 70.000 - ne pitajte.........
Cure za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a treba nam, više sreće nego ikada s ovakvim postupcima u državnim klinikama.............................
Prozerpina draga žao mi je što ni ovaj puta nije uspjelo. Drži se i samo hrabro!
Ljubilica ~~~~~~~ za četvrtak i puno zrelih stanica!
Snupi beta je ono mrak! Nisam ulovila, možda si napisala, a kad će kakav UZV? S ovakvom betom se već svašta može vidjeti.
uzv je u četvrtak!
kadauna ovo je zadnji puta!
Snupi super si! Mogla sam i ja tako, barem bi mi vrijeme brze prolazilo ovako cekam 3 tjedna od 1.bete. Jel imas neke simptome vec? Zima, sybylle, linalena, boss? Simptomi? Mene danas glava boli, od nespavalice postala spavalica i pocele mucnine i na svaki miris mi
se zeludac dize.
Ljubilice ne znam za progesteron, ali bitno da i dalje trosis drzavnu lovu.:lol: pusti malo za druge.. ;-)
ovaj put su fakat potrošili na mene :lol:
snupi će pratiti betu dok ne počne padati :lool:
Mučnine su lagano počele od subote-kao što kažeš, puno toga mi smrdi i želudac mi se diže, ali nisam povraćala. Sinoć me glava rasturala i jedva sam zaspala i opet se probudila. Popila sam lupocet i nakon toga spavala do jutra. Ne znam kako vama, ali kao da mi se "termostat" pokvario-krenem u krevet u dugoj pidžami jer mi je hladno. Nakon cca 2h- buđenje jer mi je vruće pa se skidam u kratku piđamu, a pred jutro-opet hladno :zbunj: I sva sam nekako bez energije...Prije mi je najdraža ljetna aktivnost bila vožnja biciklom po 20ak km dnevno, a sad se jedva odvučem u šetnju...
ljubilice, previsok progesteron smanjuje mogućnost trudnoće, onda bi se transfer trebao odgoditi za sljedeći ciklus. To se nažalost ne mjeri u svim klinikama :(
Hvala argente ali ne hvala, dosta je vađenja krvi za neko vrijeme. Simptomi: zatvorenost i umor za sada.
Sybylle, i ja tako idem spavati u dugoj pidjami pa se skidam ponoci, ujutro opet oblacim..isto sva bez energije a do proslog tjedna sam mogla tulumarit.. Samo da na uzv bude sve ok..
Ljubilica molim se Bogu samo za tebe da ostanes trudna jer cemo fakat ostati bez ikakve stimulacije.. :lol:
Ima svakakvih vijesti ovih dana na forumu... Novim trudnicama čestitam, i neka vam sve do kraja prođe mirno. A tužnicama šaljem veeeliki :love2: :love2: i držim fige za idući postupak.
Ja čuvam od danas sva mala eskimića, beta (ili test) je iduću srijedu. Možda nas iznenade...
Snupi beta ti je vauuuuu! Kad smo kod testića, ja danas kupila, tek tako da se nađe!:-)
Prozerpinažao mi je, al samo hrabro naprijed!:love2:
Ljubice za četvrtak!:fige:
Tikki, Piki za mrve da se prime!:fige:
Vatra za ultrazvuk, još malo!:heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ah kak je lijepo čitati ove prave tudničke simptome! Za sve koje idete ovih dana na prvi UZV puno ~~~~~~~~~~~~~~~~
tikki za eskimiće da se drže mamice! Beta nam je isti dan.
tikki sretno :fige:
vatra :lol: sreća da je kratki protokol, hvala bogu da si i ti trudna-više si koštala naš bogati proračun :lol: (lako se nama sprdati, baš sam se dobro nasmijala :mrgreen:)
Bok drage moje evo i ja sam napokon odlučila da vam se pridružim u ovom najdužem odbrojavanju u životu.
Danas mi je tek četvrti dan a kao da je cijela viječnost već prošla.