Imala sam ga u subotu, a jucer stavila tek navecer za rolanje.
I nikako da se prisilim na trcanje.
Tigric, opak trening :-)
Printable View
Imala sam ga u subotu, a jucer stavila tek navecer za rolanje.
I nikako da se prisilim na trcanje.
Tigric, opak trening :-)
evo recept
4 zrele banana smiksati, samljeti 150 gr badema I 50 gr sezama
žličica pp I žličica sode bikarbone
1 jaje
0,5 dc malinovog ulja
od toga napraviti smjesu, staviti u kalup kao za srneći hrbat, peći na 160 C oko 50-60 min.
mogla bih ga I ja, nisam baš dugo...
Ja sam jučer cijelo popodne čekala da trener otkaze trening, a ono ništa. Njemu 35 stupnjeva očito nije razlog za otkazivanje. Za svaki slučaj sam se dobro najela u pola sedam, da mi ne bi palo napamet. Zato me jutros mm probudio u 5, sad smo već obavili i trčanje i cardio:-)
isto smo bili brzi od zadanog :-)
nagovaram ga da sutra ide s nama na trail.
Pike press - shoulder press, je l tako?
Inverted row ne kontam.
Ovo što si govorila one leg split squat & row, koliko kontam, stojim na jednoj nozi u polučučnju, druga mi je iza, dok spuštam uteg prema podu. Leđa ravna. Jesam blizu?
Kjb sandale su odlične!
Valchy dobrodošla :-D!
Je, pike press je shoulder press.
Inverted row je ono sa metlom i 2 stolice.
One leg dl je to, samo nije polucucanj nego je stojeca noga maaaalkice savinuta. Uteg imas u rukama cijelo vrijeme i iz donjeg polozaja ga privuces prsima i spustis.
Flopi, hvala ti :-*
Ivana, sretan ti rockas!! :-*
Kjb svaka cast, ti vise nista ne moras obavit danas :naklon: :lool:
Zhang ja pravim bananabread sa zobenim pahuljicama i pirovim brasnom. Sve otprilike: 2-3banane, 120 gr sitnih zobenih, 100 gr brasna (ne mora pirovo, moze bilo koje), 2 jaja, 1 prasak za pecivo, cimet, muscovado secer. Najcesce stavim i malo sjeckane cokolade. Pecem u istom kalupu ko flopi, 50ak min do sat na 180.
Jucer nakon dvosatnog peglanja trcanje u 22h na ugodnih 29c :drama:
Ivana sretan rodjendan :kiss: :kiss:
Zhang hvala, radit ću ga danas!
Ivana sreeetaaaan :-D :-*
MB, aaaaaaa, svaka čast!
oooo rodjendani
tang, sretan malenoj sa zakasnjenjem!
ivana_s sretan ti!!
Zaboravila sam u receptu ide jos 90ml maslinovog ili kokosovog ulja (stavim sta mi dodje pod ruku).
Jutros se spremam za posao i sitim se kako mi je cimavica rekla jucer da su mi grozni podocnjaci :unsure: stvarno jesu. A opet sinoc zaspala poslin 1 :drama:
Kad ce 1.10 :drama: :lool:
Ivana s sretan od :heart:
mb i ja danas hodam slicnog izgleda. jos danas i onda ce mi valjda malo tempo pasti. nadam se. a kazu i temperature ce se spustiti. i tome se nadam.
Ivana s, sretan rockas :heart:
mb, svaka ti cast, treba izdrzati takav tempo.
Ivana, sretan rođendan!!!
Ivana, sretan ti! Jedna godina manje do maratona :-)
Tang , sretan malenoj sa zakašnjenjem
Ivanas, sretan ročkas
bravo svima koje uspijevaju vježbati po ovim temperaturama
ja se ubijem jednim treningom tjedno, onda se oporavljam danima :drama:
trčala nisam više od 2 tjedna (a moguće i 3)
točam se s djecom po bazenima i uživam u ljetnim radostima
Opa kjb bome si dobra, sve vec odradila ranom zorom :naklon: ajd dovedi ga na Ponikve.
I ja danas ko mb i spajka hodam s podocnjacima, tempo neumoljiv al tjesim se jos 3 dana pa onda na duzi godisnji.
ivana s sretan ti rodjendan draga :heart:
Cure koje sad ne mozete vjezbati od temp. nije to ni lose malo resta uzet jer ovo je stvarno nehumano.
Rahela super za tocanja po bazenima, mene to ceka u kolovozu .:-)
Hvala drage moje :heart:
kjb, odličan početak dana!
Spajka, tempo ti je mrak u svakom pogledu :-)
rahela, skroz mi je jasno da ti se ne da ništa kad si doma s klincima. A probaj bar malo pobjeć na trčanje!
Sani, ja sam ga odmah ažurirala, čim je javio da je dostupan update i radi super. Vjerojatno će i tebi sad, nadam se da nije ništa drugo u pitanju. Inače ga ne skidam nikako, baš mi je drag.
Svako malo on meni javlja azuriranje.
Tako da je vjerojatno bilo do tog.
Jucer je sve sa sata normalno prebacio. Stavila sam ga sinoc na nocni ormaric tako da ga odmah ujutro vidim :-)
Moj nije kao vas, ali kad zeli da ga se azurira strajka s prebacivanjem na mob.
Te satove jos moras timariti vise nego mob :lol:
pa kad su s benzinske. doduse od sani je s poste. da si kupim onaj pravi mozda bi manje zezao :P
da imaš kao ja iz Dasha bilo bi ti bolje :P
al nikad mi nisi rekla jel iz narancastog ili plavog :lool:
onaj iz trsta :P
:lol:
UNICEF organizira 1. Mliječnu stazu 10.9. Možete se prijaviti na petaka ili cenera. Osniva se prva banka humanog mlijeka za prijevremeno rođene bebice.
nera :kiss: mislim da je vec neko stavio obavijest. Jel trcis?
Odradjen upper.
Malo iznad 20 min al ubitacan.
Ramena dosta trpe cijeli wo.
Ja sam htjela reci da danas restam pa sam se sjetila da sam jutros otrcala i odradila upper :lool:
Znaci, sad restam, a sutra cu cardio i abse.
Zhang :lool:
Sreća pa si se sjetila :lool:
Danas sam odradila onaj full od Zhang sa prethodne stranice. Sani je bio taman, a ja sam umirala na trećoj rundi. Mislim, odradila sam ga ali mi je već forma bila narušena.
Rasturila me kao Tati :mrgreen:
Joj zhang,da se bar mogu ja tak pohvaliti.u mene veceras prevalila piva i fina papica.kaj cu..
Ajde tigric nekad treba i opustanja :-)
zhang, j-la i Sani bravooo!
Jel ono netko pitao za shopping?:mrgreen:
Jucer sam se ponovila s novim donjem rubljem u Intimissimi-ju na snizenju.
3 grudnjaka + 3 gacice za 650kn (na 3 rate :mrgreen:) Njihovi grudnjaci su mi najbolji. Bas sam zadovoljna.
Grudnjaka imate vec od 110kn ja sam doduse kupila i 1 koji nije na snizenju a gacice su ono 3 za nizu cijenu. Sve neke sexy look.
Veceras sportski look-trail na Ponikvama :mrgreen:
zhang :lool:
Odradila tatin lower.
Tezak je, bila sam u potpunosti mokra a klima je radila.
Sad se idem primit spremanja strudle, s obzirom da smo kolac vec pojeli.
Napravit cu i neku finu klopicu.
Danas je mm i meni godisnjica braka :heart:
Ooo Sani, četitke onda! fino se počastite