Mali mi je konstantno balav. Kažu da mu dajem Citrofit.
Di je najpovoljniji za kupiti?
Printable View
Mali mi je konstantno balav. Kažu da mu dajem Citrofit.
Di je najpovoljniji za kupiti?
gdje kupiti ski-hlače, do 300 kn (za odrasle)? Gledala sam u Hervisu i Intersportu - tamo je sve nešto od 600 kn nadalje. Bile su jedne jedine od 199kn, ali samo veliki brojevi. Ima li još neki sportski dućan, a da nije preskup? Onaj Sport Vision mi je generalno preskup.
Hvala!
Hvala Cathy, ipak se onda zaletim do Sport Visiona...
Nisam gledala u Mani, nije mi palo na pamet da bi imali. pogledam danas u Avenue Mallu i Manu i Sport Vision.
Gledala u Intersportu u Westgate-u ovaj vikend. Ima sniženje, sa 800 kn na 600 kn. ili skuplje - to mi je previše. Bio je taj jedan model 199 na sniženju ali samo veliki brojevi.
Hm, definitivno u Intersportu, one njihove marke Etirel, ja sam kupila za 100 ili 200 kuna. (ali ne ove godine)
gdje kupiti dječji bicikl od 24 cola, povoljno?
Kupila, tj. za sad naručila ski hlače. Stižu poštom. http://www.sportivi.hr/kategorija/88...ace-zenske.htm
gdje kupiti Neutrogena T-Gel šampon?
u DM više ne drže, nema ih u Mulleru, Bipi, Kozmu.
Zadnje sam nalazila u Intersparu, ali danas sam bila u Areni i nema više ni predviđeno mjesto na polici.
Naša kvartovksa apoteka ne drži.
Gdje kupiti Harry Potter lego setove,konkretno dvorac Hogwards?Pliz zna li tko rođendan će nam jako uskoro,a ludi smo za Potterom????
Nije baš povoljno ali u 11 mj su u Hervisu bila dobra sniženja. Ja sam bicikl od 24 cola platila sniženog sa 2200 na 1300 kn (u istom kupili i role snižene sa 700 na 270 kn)
Gotovo u svim bike shopovima su bila sniženja od 30-50%. Sada ne znam kakva je situacija ali mislim da vrijedi pogledati u Hervisu i Intersportu.
Sretno u potrazi.
Cure jel netko mozda zna gdje se mogu nabaviti one majice za mamu i bebu ? Ono kao bijele majice sa srcem ili nekim slicnim uzorkom?
Gledala sam ih na fb nedavno i sad se ne mogu sjetiti naziva ...
Gdje ima graničnika za vrata da ne udaraju u zid? Može i link na sliku
U zadnje vrijeme ni u DM-u ni u Mulleru ne nalazim crvenu Paradontax pastu za zube. Jel ima negdje drugdje za kupiti?
Cure, znate li gdje mogu naći kostime za maškare za klince 9-12 mjeseci (cura i dečko)?
BB, u Cartersu ima preslatkih odijelaca životinjica. Samo su malo skuplja...
gdi ima za kupiti termosica sa širim grlom da se u to može ubaciti juha ili varivo?
ili
tzv. porcije, ono kaj je slagano jedno na drugo ( ako se ko sjeća)
i
četku za suho pranje
termosica i porcije u nami!
ok fala, a četka za suho pranje?
dobru kvalitetnu četku?
imamo jednu Keune koju sam ja dobila uz neku kupnju i kokošica s njom hoće češljati, ali MD ju je privatizirao
Ova naša je pravokutna, s gustim prirodnim vlaknima i još nekim iglicama bez onog oblog vrha.
ovako nekako, ali bez tih zaobljenja
sad mi treba još jedna takva, a pojma nemam gdje se to kupuje. ima li u DM, Mulleru i kakve su cijene?
rossa - najbolja četka ikad ;
http://stelasequin.blogspot.com/2013...a-za-kosu.html
čitala sam o tome. stvarno je toliko dobra?
ova moja ima 3 dječje četke iz HM-a i urla kad je pokušavam češljati (ima predivnu gustu posve ravnu kosu) i da se češljati samo ovom tatinom pa sam mislila kupiti nešto slično, ali možda ju privuku boje, vidim da ovih TT ima svakakvih šarenih.
Je je predobra,
ja imam najgoru moguću kombinaciju kose; duga, gusta, kovrčava i suha, a vlasi tanke.....
I preporodila sam se s ovom četkom, nema čupanja a najvažnije niti ne lomi kosu :)
di si je kupila? negdje kod nas ili na netu?
sad sam pronašla http://topstil.com.hr/cetke/533-dess...ela_ljubicasta
pretpostavljam da je to neka kopija, a blizu mi je kuće pa možda odem vidjeti šta još nude.
ja sam svojoj prije par godina kupila ovu
http://www.denmanbrush.com/acatalog/Denman-D90-tangle-tamer.htm
Baš je za kosu koja se petlja. I u odnosu na prije preporodila se. Naravno nije savršeno jer kosu ne može promijeniti :mrgreen: no neusporedivo je u odnosu na druge.
Kupila sam ju u frizerskom salonu u AMu preko puta Konzuma, a vidjela sam ih i u drugim njihovim frizerskim salonima.
ja sam svoju kupila u Simple frizerskom salonu (po mercator centrima budu ti saloni), cijena oko 150kn.....
Di ima za kupit gel za tusiranje Klorane bebe?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
hvala, Cheerilee i larmama
pronjuškat ću sutra
tangle teezer četke sam kupovala za frendicu u frizerskom salonu renata i bile su 140 kn.
za ćupi sam kupila sličnu kopiju ...po meni jednako dobru...ćupi je oduševljena...u domjanićevoj u frizer priboru za 90 kn.
200ml 74kn
500ml 112kn
Skoro kao Mustela.
Ali ljepse mirise.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk