Potpis, sjajna je.. ne čupa ništa... a prije je stalno kukala da ju čupam... ima ravnu kosu, ne znam kako bi išlo s kovrčama.
Printable View
Ja sam uzela No tangle na ebay-u, i super je .
Ovo je npr. povoljno: http://www.ebay.co.uk/itm/Macadamia-...item485f430fa7
Wow, a ja razmisljam kako da očistim četku za kosu uvijek mi se nakupi onako gadno, masnjikavo i sad ste mi otkrile rješenje! Hvala!
Nego da pitam opet, jel tko vidio u zadnje vrijeme crveni Paradontax?
Ja imam ovu od Macadamide i mogu potvrditi da je MRAK!
Moja 9,5 godišnjakinja ima svilenkastu ravnu kosu do guze i češljam ju mokru nakon kupanja, suhu nakon spavanja...ni slovo nema prigovora, dok sam se u zadnjih 8 i pol godina naslušala svega.
I odličan je i pakung i ulje za kosu (meni) što dođe u kompletu, i uz to predivno miriši.
Naravno i meni je kefa odlična, imam tanku kosu do ramena.
P.S. Moja kolegica je istu kefu (samo nju, bez dodataka) u jednom kvartovskom Zg frizeraju platila 200 kuna :/
ne kužim to s četkama - imam tanku frčkavu kosui koja se užasno mrsi i teško češlja. Mislim da četke ne koristim već 20 i više godina. Koristim češalj i to od prirodne kosti. Istina, koristim ga samo nakon pranja kose. Ostale dane se ne češljam
e da, taj češalj sigurmno nisam platila 200 kn - imam ga već jako, jako dugo. I njega je lakše očistiti.
Moja je bila ispod 100 kuna, mislim cak 80-90 kuna. Cure i ja je obozavamo, ne znas koja je kosatija od nas :D
Koristimo i njihovo ulje. Ne masti kosu i ima divan miris!
ima je i DM u CCO west
Gdje povoljno kupiti staklene posude za čuvanje žitarica npr? Treba mi 7-8 komada pa da budu sto povoljnije
Gabi, ja imam one malo veće tegle od krastavaca i cikle, mozda ti je to najjeftinije. Ako se poklopci osjete na ocat kupiš nove, ima ih u poljoapotekama.
I u Offertissimi.
Marta da iskoristim te i kupim samo nove poklopce? Vidiš dobra ideja.
Ja koristim takve staklenke. Meni poklopci me smrde :D
Imam i neke od instant kave iz vremena kad sam je pila.
pošto je kokošica bila nestrpljiva, a ja sam joj još nekidan obećala kupiti četku, odvela sam je u Muller. Samo je tražila da nema one oble vrhove pa smo kupili neku No tangle kopiju.
Zapravo ovo, Betty Brush, košta 72 kune i stvarno je predobra.
Hvala svima na savjetima, ja bi bila uzela neku klasičnu s prirodnim vlaknima.
Pa da, to je sve na istu foru! :)
Glavno da ne čupa
ja za to koristim staklenke od Jacobs instant kave i Franck instant kave, oboje imaju plastične čepove, Jacobs su veće, a Frank manje. S time da sam šarala ;-) pa sam skupila tri boje čepova od svake firme.
Recimo u ovim manjima od Francka si svako jutro nosim tekući doručak na posao.
super rossa, i ja sam bila oduševljena razlikom takvih četki u odnosu na klasične.
gdje kupiti party ukrase, čaše, balone, na temu farme ili životinja s farme? konzum ili plodine možda? to mi je najbliže, pa da znam ako ima
HITNO!!! dječje gležnjače br. 23, zagreb, po mogućnosti na sniženju
vidi deichman po poslovnicama na webu jel sta ostalo
http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/...der/size/de/23
tamna pogledala, nije da mi se išta sviđa
al valjda ću izabrati nešto
kod mene doma je katastrofa ne (izbor)
a ovaj mi izlet uletio nenadano pa nemam info
Gdje kupiti muške klizaljke, i ako netko zna koja je marka dobra, kupila bih MM-u za rođendan.
Anci da liznaš ima li njihov dućan u AM-u?
ima u mercator- zagrebačka
Gdje kupiti kostim za maškare, goth vampirica, za cure 6 g (122-128), ako ima netko iz Rijeke da je vidio? Ili ostali iz Hrvatske ako ima u kakvom trg.lancu? Da ne idem sve dućane pretraživati... tnxs unaprijed!!
Gdje se mogu kupiti kućni ogrtači - bademantil - za klinceze, br. 10-12? I da je do cca 100 kn 8-)
Ha, plac - Dubrava mi baš nije usput, ali vjerojatno ima i drugdje. U Kiku na Rotoru nije bilo, ali možda drugdje. Znači, pravac - plac! Hvala, TeFil!
Vjerujem da ima i na drugim placevima. Sretno!