JHvala ti bubekica!!! jasno mi je ko dan da je niska al nadat ću se do zadnjega! :*
Printable View
JHvala ti bubekica!!! jasno mi je ko dan da je niska al nadat ću se do zadnjega! :*
Jelchy drzimo fige za ponedjeljak :-)
Hvala cure, i ja vama da sve dobro prođe! :*
Ovo mi je uljepšalo dan :-D
Ako je tebi rano za veselje, meni nije, ja smijem :lol:
Sutra još deblja crta, a beta minimalno dvoznamenkasta, bar 70 nadalje!
Pusa!
Sad još i sandy da nas razveseli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ kradem beilanine hello kitty vibrice, ima nešto u njima!
bubimitka :-D i :fige: za betu
Jelchy :fige:
Evo da prijavim i ovdje 13 dpt beta 196 :-)
Bubimitka,
neka bude ovaj put sretno do kraja! :-)
bubimirka bravo za betu!
Jelenchy :fige:
sandy:fige:
bubi i ovdje ti čestitam !!!!!!!! svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)
Beta 244! ;)
Lakše se diše! :*
Jelchy cestitam. Ja bi sve dala za takvu brojcicu. :-*
Jelchy čestitam!
bubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Jelchy kad je bio transfer? u kojoj si klinici? kad su te narucili na UZV?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
Danas je 16 dpt. Znači beta je išla ovako: 10dpt 28, 12dpt 48, 16dpt 244. Na prvi nalaz me blago šlagiralo, na drugi isto tak. Danas mi je lakše. Na ivf-u sam bila u poliklinici IVF kod prof. Šimunića, sad su me uputili još u petak izvaditi betu jer je još rano za uzv a dalje me prati moj doktor u zabočkoj bolnici, idem sljedeći četvrtak naravno ak će sve dalje bit ok da vidimo jel se išta vidi na uzv. Malo me brine jedino kaj koristim Crinone gel i sljedeći dan su mi na njemu smeđe mrlje, ko da je smeđi iscjedak al mi veli doktor da nije niš strašno to da samo malo više mirujem. Valjda će sve bit ok, glavno da beta pravilno raste! :)
Hvala vam cure, nek je i vama svima sa srećom!!!!! :*
Jelchy Bubimitka:-D čestitam cure!!!!
Držim ti fige da ti brojčica bude i veća!!! :*
Evo da se i ja prijavim još sam u strahu i nevjerici jer imam osjećaj kao da ću svakog trena dobiti ali beta 11 dpt 120 a danas 14 dpt 700, ponavljam ponovo u srijedu pa se nadam da ću preživjeti do srijede :-)
Svim curama čestitke na pozitivnim betama a svim ostalim u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitam, to je odlično, ti se nemaš čega više bojati!
Opusti se i uživaj!!!! :*
Jelchy to da ide malo kao smećkasto nakon crinone sam i ja čula da se događa i drugim curama tako da ti je to vjerojatno od tog gela, inače tijekom dana ti ništa ne ide?
Ne, samo ujutro kad gel izađe na njemu je smeđasti iscjedak, kad cijeli gel izađe sve je čisto. Nadam se da će bit ok!
Anabela i Jelchy cestitam, super su vam bete, neka i trudnoće budu tako dobre :-D
Hvala, nadam se da će sve bit ok! I tebi čestitke za dobru betu i nek ti sve dalje super prođe! :klap:
Jutro moje dame. Meni danas testic pokazao veliki, debeli +. Sad cu lakse izgurat do petka. :-*
Sandy cestitaaaam! :-D:-D
sandy0606 čestitam! :-D:-D
cestitam svim plusicima i betama
bubimic, kad je ponavljanje?
Mare danas ponavljam :-)
Pozdrav curke moje... čestitam na plusićima i velikim i duplajučim betama :sing: :bye: sretno dalje svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitam Sandy!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
Evo dugujem i ovdje napisati, beta 825 :-)
Bubi :-D predivne vijesti
Cure, čestitam svima! Bubi, Sandy,Anabela1....svim + i pozitivnim betama!!!!!!
Hvala vam curke. Cak sam se odvazila narucit za sutra privatno betu vadit. :-* svima
Bubi:-D :-D :-D
Anabela :-D
Jelchy:-D
sandy :-D..za visoku betu sutra!!!!!
Sandy da nam javiš veliku betu sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sandy ~~~~~~~ za betu! Kad ces znat rezultate?
:-Dsandy za veliku betu:-D
Bubi lijepo ti se dupla!
Sandy za veliku betu~~~~~~~~~