Sretno svima u postupku, a posebno tikki neka ti ovaj postupak bude konačni, posljednji to ti od srca želim!
Printable View
Sretno svima u postupku, a posebno tikki neka ti ovaj postupak bude konačni, posljednji to ti od srca želim!
Ja isto potpisujem Saru, sretno svima, aTTikki posebno kad vidim tvoj potpis srce mi se stisne od srca ti želim da ugledas super betu.
Saljem zagrljaj svima.
hvala frcka nism znala....pa još i to:-)
jutro poslusujem vas sa kavom, cajem, nesom , cappucnom i sokicima, meni treba jedan sokic za probavu. Mona dobro nam dosla i da bude uskoro veellikka beettaa!!
Čestitam novim trudnicama :-D i šaljem :love2: tužnicama
Sutra idem na 1FM.... pa ćemo vidjeti što se događa :mrgreen:
Cure za sve što vam treba, posebno čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikic tebe sam preskocila da ti je ovo zadnje i da tvoja bude velika!
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ovaj put bude posljednji i da nas razveseliš sa velikom betom!!!
ljubilica tebi također~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno!
sandra sretno na 1fm!
ostalima želim isto velike bete i uspješne postupke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
tužnicama veliki :love2:
linalena :zaljubljen:
linalena krasno!
Tikki, frcka, mona ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Linalena :-D za srceko...
e da i rekla mi danas dokica da kaj nisam ponovo vadila betu - tak da Snupi viš da je dobr da si vadila:lol:
linalena čestitke na :heart: !
linalena pa koliko puta se beta vadi? najbolje da i ja izvadim jos jednom.. :lol:
linalena cestitke:-D
Linalena :klap: za :heart:
Linalena :zaljubljen:
linalena,bravo za malecko srculence :zaljubljen:!
Linalena :-D
Zelim svima uspjesne postupke i velikee bete!!
Tuznicama velikiii :love2:
Mi idemo ponovno na inseminaciju ovog mjeseca..prirodnjak... treca sreca :)
bravo linalena, a ha sad se mucite sa vađenjem beta, bitno da sam ja neki dan ispala crna ovca kaj sam vadila betu 4 puta!:-)
tikki, piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
ljubilica sretno u četvrtak!
Sandra,sretno sutra,drzim ti debele fige
sandra sretno na 1.fm i nek ovo bude dobitna kombinacija :fige:
Linalena za maleno hrabro srce!!!
Sandra1971, sve vibre svijeta da si nam za 2 - 3 tjedna trudnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Snupi, sad je red da nam i ti objaviš srce/srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
I ostalim puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~za što god vam treba!
Linalena za srce!!!:klap:
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!
Frćka i tebi za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!nemoj me ljutit,znaš da se trudnice ne smiju ljutit :-)
I ostalim puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!! !! :kiss:
linalena :pivo:za :heart:
Sandra, generacijo, mislim na tebe... :-D:-D:-D
ostalima AltGr+1 za što god vam treba
Ruthy,hvalaaaa tiiii...haha ma bjezim od klime
Cure drage sretno svima i da vam bude uspješno.
Ja u petak na transferu, sestra kaze da sutra odmrzavaju jer su morule pa da do petka dodju do stadija blastociste, joj baš me strah neznam kako jeli ima slučaja da prilikom odmrzavanja ppropadnu, baš me strah ja se nadam da će biti sve ok., ma mora biti., big hug svima.
Tonkica drzim fige!
Cure kod mene promjena plana...ipak IVF-prvi put...u petak punkcija..ali samo jedna js...
Cure molim vas za savjet sto popit prije punkcije???
Didi bravo, nek je sa srećom!
Ja sam sat vremena prije punkcije pila jedan neofen forte i nije me bolilo, mali pik, malo pritisak, ali manje nego kad dobijem M!
Neke cure su uz to popile normabel!
Sretno još jednom!;)
Tonkica :fige: da malci budu borci
DiDi ja nikad nis nisam popila, izdrzljivo je, sretno i ~~~~~~~~~~ da dobijete j.s.
Betocekalicama, curama na stimulacijama, punkcijama, transferima puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve budu uskoro trudne
Ljudi ja cu stvarno poludit do ponedjeljka za taj 1.uzv..ko zna sta se desava u maternici, valjda je beba tu, nadam se da se razvija, da kuca srceko...joooj... Samo muke si zadajem..
DiDi446,tonkica~~~~~~~~~~~~~~~sretno u petak
nama betočekalicama,curama na stimulacijama,punkcijam na transferimapuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dido super, neka ti bude sretno i uspješno, ja nisam ništa popila jer sam dobila poluanesteziju pa nisam ništa osjetila osim neku nelagodu, ne brini nije strašno.
Vatra draga nemoj se briniti bit će to sve u redu, još malo i ponediljak je tu brzo će to proći.
Hvala vam na podrsci!!!! Lakse je uz vas!!
popit cu neki ibrufencic prije pa kako bude ;)
Vatra jos maloo izdrzi i ne brini..sve ce biti dobro!!!
Svima kojima treba ~~~~~~~~~~
DiDi446 a u kojoj bolnici si? nama u petrovoj daju neki apaurinček i onda nastupa nirvana :lol:
ja sam prije hsg-a popila na svoju ruku nrufen 500 i normabel. neznam kako je kod punkcija na svoju ruku
DiDi446 sretno s punkcijom! Ja sam oba puta popila ibrupofen i normabel (rekli su da smijem). Što se tiče boli, mislim da nije puno pomoglo-više je pomoglo tome da ne paničarim i da budem opuštenija. A bol je izdržljiva i kako god da bilo-prođe :-)
Vatra, zbilja ti se divim na strpljenju s uzvom!!! Mi smo u istoj fazi i ja sam već 2 puta bila i već me opet lagano kopka "da li je sve u redu", mogu si misliti kak je tebi...iako vjerujem da JE sve u redu i da će te uzv jaaako razveseliti kad vidiš srce/srca kako kuca(ju) :-)