Muma navijamo za tvoje js. :fige:
Printable View
Muma navijamo za tvoje js. :fige:
Muma :fige: za muchoooo muchoooo jajnih stanica
Muma :-D
Hvala cure :-*
Muma samo hrabro~~~~~~~
Muma :bouncing::bouncing:
riba76 sretno sutra :fige:
Muma navijam.....:-D
šaljem ~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba.......da sve uskoro budete lijepe trbušaste :-D:heart:
2 Mrvice vracene,2x2 zamrznute.
riba sretno :-)
znači, samo 4 smrzlića? :-(
riba76 čuvaj ih i mazi bušu! Nek je velika beta za dva tjedna!
Riba~~~~~~za veliku betu
Riba, sretno... Da se tvoje male ribice prime za mamu pa da nam javis veliku betu za 2 tjedna!
Riba76~~~~~~za veliku betu
Hvala djevojke!
Inesz,pa kaze doktor da smo ih dobili hrpu!:)od 16js,6 blastociste,i meni se cini dosta.
Bit ce dovoljno:)
Evo da se i ja malo javim...napokon estradiol raste pod menopurima! :-D Danas 6.dc nešto preko 1100. Vidjet ćemo kaj će biti dalje, dr. ne želi da dignemo nade u nebesa, ali za sad je njegova riječ "savršeno". :-D
Inače, što se gužve tiče - klasika, nije baš prepuna čekaona, ali da nas je bilo, jest.
Trebam mišljenje iskusnih. Danas već 2 puta na papiru mala crvena mrlja i jedanput blagi roza iscjedak. Trbuh napuhan kao pred vješticu. Beta treba biti 27.3.. Dali da se pripremam na kraj. :-/
mg1975 ne treba to nista znaciti, precekaj betu :fige:
muma divno! bit ce tu oocita! javi se da se dogovorimo za kavicu.
muma :-D
ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno,puno! :kiss:
bubekica hvala na odgovoru. Za sad se sve smirilo. Lažna uzbuna. B-) Zaboravila da mi je u prvoj trudnoći gospođica bila osjetljiva, kod običnog gin pregleda znala popustiti koja kapilara pa ovo može bit od stavljanja utrića.
Beta sutra pa javim.
Mg1975 - drzim fige za sutra;-)
Muma draga sretno i puno ~~~~~~~~~~~~~ za kvalitetne js i da se ovaj put cvrsto drze mame:)
Svim ostalim curkama punooooo~~~~~~~~~ za dobre punkcije lijepe js i na kraju ogromne bete:):)
hope31 hvala ti draga! Sutra je ponovno fm, nadam se da će biti sve ok. Ne mogu si pomoći, strah me. Čuvaj bebolinca, držim čvrsto fige da dalje bude sve super!
Mg1975 sretno sutra!!!
Jedna informacija, iako grejp deblja endić saznala sam da se ne smije jesti u vrijeme stimulacije - čisto da podijelim...
muma predivno :-D
na svom starom mjestu sam pa ak ćeš u shopping - navrati
p.s. kad očekuješ otprilike punkciju??
ljubilica tražila sam te u nedjelju ali te nije bilo. :oklagija: Ne znam kaj očekivati - sutra je tek 8.dc. Inače su svi postupci bili 15./16.dc.
Beta 28 :-(
Vadim opet u petak ali dr. nije optimističan.
mg1975 :love2:
mg1975 :cry::cry::cry::cry:
Pa kaj kaže doktor?koji je to dan beta?
Cure hvala na podršci. :heart:
Kako nada zadnja umire... još se nadam ali
Strašna nadam se da će tebi biti jedna lijepa velika beta.
mg1975 :love2: držim :fige: da naraste!!!
Strašna :fige: da bude troznamenkasta!!!
:fige::fige::fige::fige:
mg1975,nije gotovo dok nije gotovo,drzim fige za petak
Strašna,drž se
mg,
puno sreće ti želim i vibram za veliku betu ~~~~
Draga Mg, da ti i ovdje pošaljem bezbroj zagrljaja i puno :fige: da do petka naraste. Ja dižem :predaja:, moja ß je1,2. Ma užas.
Prozerpina draga žao mi je, grlim....
mg1975 sretno :fige: čuda se događaju.... da se dogodi i tebi....