Anabeg jel znas da mozes i prenjet, tolerira se mislim do 42 tj.
Printable View
Anabeg jel znas da mozes i prenjet, tolerira se mislim do 42 tj.
Ja sam sa 38 vec bila spremna rodit, i svaku noc zaspim, ujutro se probudim ono nista, do 42 tj to mi je bilo najduzih mjesec dana ikad u zivotu! Cak ni tad nije htio krenut. Imala sam osjecaj kao da cu vjecno biti trudna. A gle me sad, svekrva mi kaze da me se vise ni ne sjeca kako izgledam kad nisam trudna haha
Ivekice, doci ces ti na ovaj teren, pa ces vidit, nikad cvrsci san, ne znam kako se uspijem pribudit za otic do wc-a...
Moja terminuso, nista nova, sad su se i nasi izgleda pridomislili...nije mi radila dr uzv jucer, nego je samo pipala stomak, kaze da joj se cini oko 4 kg da ima,a kod tebe? I malo se smirio, udara samo nogicama i rukicama sa strane, valjda vise nema mjesta za skokove..
Samo da porod dobro prodje...
I mene muči nesanica, po cijelu noć se vrtim i slušam MM kako hrče :gaah:
Naravno da je moguće, to će mi se i dogoditi na kraju:-) Volila bih to izbjeći iz dva razloga, zbog živaca:-) a i strah me da ako se to oduži da će me poslati na carski, pošto imam carski iza sebe, pa mislim da onda ne rade indukciju. Al bit će kako mora biti..
Joj cure sretno vam bilo! Želim vam brz i što bezbolniji porod :-D
I moj se smirio, skoro pa ga ne osjetim, najviše popodne kad me stegnu te kontrakcije, imam osjećaj da na svaku kontrakciju odgovori micanjem. Kontrakcije su mi sve neugodnije, stiskaju me sve jače. Već nekoliko puta sam bila skoro pa sigurna da je to to, ali taman kad to pomislim situacija se smiri. Noć mi je mirna, super spavam, jutro onako, a popodne mi bude najgore. Mrdnuti ne mogu od tih kontrakcija i bockanja dolje. A draga moja, mi smo spremne, krenuti će to kad se budemo najmanje nadale. Neka nam je sa srećom:-*
Juce sam bila na kontroli i pitam dr dal cu morat opet ba carski, rekla je da ne razmisljam tolko unaprijed i da cu kad se priblizim terminu ici na konzultacije s doktorima pa ce oni onda odlucit dal ce ic carski il prirodno.
Meni je sad tako... Ja se doslovce uuubijam od spavanja!! Al ne ono drijemanje povrsno, ja bas spavam i sanjam... Rano legnem, cijelu noc ko top, ujutro izvedem psa, spavam do kuhanja i rucka, opet poslije spavam cijelo popodne, pa malo vecera i tv, i opet cijelu noc. Budim se samo na wc i tablete uzet... jel to "normalno"?
krvna slika i urin super, ja se osjecam super.. ali ako preskocim spavanje, ko jucer ujutro recimo, budem toliko umorna i pospana da se ljuljam okolo, zijevam, oci mi se sklapaju (reko bi covjek ta nije spavala 2dana a ne 2h)...
Mozda me plakanje umara :lol:
I to je na repertuaru minimum jednom dnevno
ja se nekidan rasplaka iz čista mira popodne dok sam gledala tri,dva,jedan,peci :mrgreen:
pita mm da štame tu rasplakalo :lol:
Ja ne plačem, ali nikad mi nije odgovaralo toliko ležati kao sad. Kad dođem s posla cijelo popodne i večer bih samo ležala, a umor me svejedno hvata baš često :)
Ja na kaucu kunjkam a sin se pokraj igra.
Krepana sam.cijelo jutro cekala svecenika da blagoslovi kucu i zaboravila ga pitat za trudnocu.
Prvu trudnocu sam blagoslovila sa nekih 6mj trudnoce.
zar je već počeo blagoslov?
kod nas to ide odmah iza Božića
zm ja sam jučer poslije mise šmugnula u sakristiju i užicala od novog kapelana mladomisnički blagoslov, učinilo mi se baš da mi je to potrebno na blagdan Bezgrešne i mogu ti reći da sam sad baš nekako smirena :)
evo mučnina i dalje tu
do kad - ne zna se :/
Bome i kod mene traju. I to od jutra do spavanja. Nema odmora od mucnine :(
mene samo nervira što trebam jesti da ih malo smirim
inače sam jela 3 obroka (doručak i ručak bolji i nešto lagano za večeru)
a sad ako svaka 2h ne stavim makar nešto u usta, ubija me žgaravica i mučnina
čudi me da se kilogrami ne gomilaju rekordnom brzinom
u prvoj trudnoći sam ukupno dobila 11, a sad bih do pola mogla toliko ako me ne prođu mučnine
a najbolje je što uopće ne budem gladna
Alkemicar jesi probals grickat mrkve?
Meni to pomaže. Ili pomfrit. Samo da grickam.
Alkemičar tako je i meni. Mučno mi je čim sam gladna, kad pojedem mi je muka jer mi ništa što pojedem ne paše. U zadnjih par tjedana toliko hrane sam bacila da me srce boli. Više mi se ne isplati kuhati :/ Jedino što još nisam probala su bademi za koje kažu da pomažu. Kupit ću ih ovih dana..
bademe stalno grickam ali ne pomažu. barem ne meni, ali probaj. tebi možda hoće
ali kako su zdravi i grickam ih i inače, tako i sad, bez obzira što ne pomažu
za mrkvu sam tu na forumu pročitala, ali ni ona mi ne pomaže
možda da nađem negdje prave domaće, a ne ove gmo divovske što kupim u trgovini, možda bi i pomogle
jer ove niti nemaju okus po mrkvi skoro
Je. Ja sam prva 3 mjeseca spavala ko top cijelu noc i obavezno prek dana. Sporo hodala, sva umirna. I sad sam umorna, al ne spavam bas toliko,
Mi jos ne znamo spol. Beba se okrenula na bok. Na uzv sa 11+4 dr je rekao da to kaj bi mogao biti pisonja misli da nece vise rasti i da ce biti curica. Vidjet cemo. Mi bismo oboje.
Meni su leptirici krenuli negdje s 15+5, onda zatisje i povremeno bi se beba javila. S 20tt je krenula konkretnije se vrpoljiti i protezati, povremeno i lupne. Sad tek kuzim da se i cesce javljala, al tako nisko da sam bila uvjerena da su crijeva (pijem duphice pa mi zubore).
Evo nas na 39+5..ništa novoga..idem se spremiti pa na ctg....
Drage moje, nase malo cudo doslo je na svijet 4.12. Nazalost hitnim carskim,ali sad smo vec doma i uzivamo ;-)
Arianm
Cestitke!! Sad se pazite i mazite!!
Arianm čestitam!!!!!
funky jesi u komadu?
arianm, čestitke! samo nek je sve ok sad i da ste sigurno doma došli
anabeg, sretno :D
Arianm cestitam:-D:-D:-D
arianm:-D
ababegdrzim figice da se uskoro mazite.
arianm čestitke :*
Arianm cestitke..glavni da je sve ok i da ste svi na okupu.
Hvala cure..haha zadarmamica ja vi volila da se tvoje rijeci obistine..neka bude danas!! A evo lezim na ctg..osjetim samo stezanja ko i inace..
Arianm, cestitam draga i uzivajte! Zao mi je sto je bio hitni carski ali glavno da je sve dobro zavrsilo. :)
ARIANM,cestitke!!Bitno da se sve dobro zavrsilo :-)
A gdje nam je Bluone?????
Cure u finishu,sretno!!!
Čestitke :-D Najbitnije je da je sve dobro završilo !!!