gdje ima veci izbor kofera a da nije samsonite. ili onaj ducan s cipelama u jurisicevoj ni onaj s torbama u ilici :)
Printable View
gdje ima veci izbor kofera a da nije samsonite. ili onaj ducan s cipelama u jurisicevoj ni onaj s torbama u ilici :)
Ima ih i u Pittarelu.
Cure, tražim mrežaste dokoljenke, tamno plave?
calzedonia ili tezenis
Kofera možda ima i u Nami...
Prošli četvrtak sam u dućanu Nera u WG vidjela 30% na sve (i na kofere, na plac kolica i sl.) dok u gradu nema tog popusta.
vidjela sam carpisu ali su jednobojni, a treba mi za Kalu... Doduše u NAMI stvarno ima, zaboravila sam
Nama Ilica
ne treba hvala ti. nažalost smo svaki dan u centru na treningu :D pa stignem pogledat. treba mi kofer za njene treninge klizanja, malo veći od ovoig dječjeg koji imam, a razmišljam da ga i ja mogu koristiti kao ručnu prtljagu. naravno, ona želi sliku neku na njemu, a ja mrzim one plastične :D znam...komplicirane smo
Carpisa ima sniženje -50% na kofere i torbe
gdje kupiti muške tajice ili duge gaće? Bila sam u C&A, imaju samo bijele duge gaće, baš su ružne...
hvala, hvala... idem sutra potražiti :-)
gdje kupiti dobre sanjke i kako zapravo razlikovati dobre od hrpe ovih što se prodaju po supermarketima uz kekse
http://www.leokids.hr/djecje-saonice-2/
Mi imamo ovakve sanjke i super su nam. Jesu skuplje, ali su stvarno kvalitetne i mogu se koristiti za bebe i vecu djecu.
Sanjke se prodaju i u sportskim ducanima tipa Intersport, Hervis... Ima ih i na placu. Za kvalitetu ne znam.
istina je da košta...ali samsonite prodajue šarene navlake za kofere s luuuudim motivima (cvijeće, veš mašina, leptiri..), gledala sam u CC1 ali sigurno imaju i u Bogovićevoj (ako je još tamo dućan)
Lidl i Kaufland znaju imati one s cvjetnim uzorcima ali mislim da im to nije u stalnoj ponudi.
I u Nami imaju duge gaće.
Gdje da sad jeftino ulovim hlače za snijeg? Bila sam u kiku, sve rasprodano.
hvala, pogledat cu
Gdje kupiti pravi crni, integralni ili raženi kruh, malo me strah kupovine po trgovačkim centrima, mala ima alergiju na bijelo brašno pa ga ni ja ne smijem jesti pošto dojim
Bio&Bio?
Trenirke za male momčiće. Da su jednobojne, bez kičastih aplikacija, da su dole sužene, pamuk? H&M, C&A, Carters nemaju. I visoke male patike na čičak?
Hvala, nisam još bila u Zari. Benetton ih ima i za 40, 50 kuna ali nema broja.
sad možeš raditi sama, a možda ima kakvih manjih pekara koje rade integalnije stvari, mada ima i jedna pekara u RI koja radi i bezgluteinske kruhove..
probaj i http://www.companywall.hr/aranka-doo...a-cavle/d-2581
to je xeni malo daleko, ali ako nekome treba Zagreb, onda ija Vikend prodaja pekara Kuraž na placevima Špansko i Kvatrić
Hvala svima na savjetima :-)
Našla crni kruh u Mercatoru, provjereno preko prijatelja kojem prijatelj radi u toj pekari ,kaže samo crno brašno unutra :mrgreen:
A sada idem korak dalje ako budemo morali izbaciti pšenicu iz prehrane zanima me gdje kupiti pekač za kruh, i kako se kreću cijene tim stvarima?
Kako se zove taj crni kruh?
Crni kruh :mrgreen:
:mrgreen:
Jel u celofanu ili trazim tetu a kruhu? :D