I naravno pazim na tehniku..
50 kg je tesko,pa to bude vise kao polucucanj..noge pod 90..
Sa manje kila idem dublje,ali pazim da leda budu ravna,naravno..
Printable View
I naravno pazim na tehniku..
50 kg je tesko,pa to bude vise kao polucucanj..noge pod 90..
Sa manje kila idem dublje,ali pazim da leda budu ravna,naravno..
kavofob falila si :)
milasova 50kg wow! svaka cast!
Milasova, ides...50kg. wooow
meni je danasnji trening bio bas tezak. Em je bio ubojit sam po sebi, em imam upalu misica, i jos sam k tome kasno pocela s treningom.
sutra cu neki kardio (insanity ili nesto iz X3), petak cu dan odmora, a u subotu se brusim na novi trening od tati. Izgleda killer.
E da, sto se proteina tice, ja ih nabavljam s ekipom sa posla. Ima nas par koji se skupimo pa tako narucimo. Danci, ako hoces, javim ti kad opet budemo narucivali pa ubacimo i tvoju vrecu.
Jooooooj daaaaaa....
kavofobice, nek si se ti nama vrnula :-*
Kavofob, welcome back :) Nisam vidjela da je savski 6.4., planirala sam putovati na more 4.4., ali ću pomaknuti za koji dan onda, ionako ostajem do Uskrsa.
Anci, super za briselsko trčanje, lijepa promjena :)
Sasa, pejs ti je mrak!
Milasova, zavidne težine, vidi se da nisi početnik!
Mamice, pozitivan stav i dobar plan, sigurno će biti rezultata :klap:
Cure, ako ćete naručivati proteine, objavite da se i ja priključim.
Kod mene evening run, 2 km zagrijavanje (oko 6 min/km), 8x400 m (oko 5 min/km) i 1,5 km rastrčavanje (6 min/km), prosječan pejs 5:30. Noge su mi opet teške, bole me tabani, smetaju mi čarape iako su za trčanje, a ni malo masniji ručak i večera mi nisu baš pomogli. Mislim da nikad neću trčati s lakoćom, uvijek mi se čini da drugima to tako lako ide :/
Kako ste radišne.:-)
milasova, sasa, bravo. :-)
kavofobice, drago mi je da si malo i otišla od kuće, u teretani sam do sada zimi trčala, sprave nisam dirala, no uživaj u čemu god! :-D
Fenomen jakih upala mišića kod mene još traje. Inače nisam baš sklona upalama i jako sam ih rijetko imala. Sad su mi ramena paralizirana i međurebreni mišići, a ne vježbam ništa intenzivnije nego inače i mislim da je to od nespavanja i roditeljske iscrpljenosti. Pijem magnezij pa se nadam oporavku.
Danas mi je body. Ostatak tjedna ću probati iskoristiti za brušenje 10km.
Čini mi se da ste opet ubacile u petu brzinu. Svako toliko se pogubim u vašim postovima... :-)
Anci, mijenjala bi Banja Luku za Brussels - odmah.
marta, sinoć sam prošla preko Nike Factory Store-a u Dugopolju i vidila da imaju nekoliko modela patika za trčanje na sniženju (sa 600 na cca. 350kn; i neki model s čak 1.300 na 400kn). Pa ako ti to igra...
U BL sam se i ja počastila patikama, naletila na super sniženje. Ali ja se "palim" na dvoranske, za odbojku, tako da nisu relevantne za ovu ekipu.
Nakon duže vremena sam i ja stala na vagu - udebljala sam se. Kad odem na putovanje - obžderavam se (počevši od grickanja u vožnji pa dalje). A ovaj mjesec sam imala već dva takva izleta... Dajem si još fore do kraja tjedna a onda stvarno moram početi paziti. Da barem ta zadnja dva tjedna focusa budu "po špagi". Inače će se desiti da neće biti sasvim jasno koja slike je prije a koja poslije focusa. :lol:
Maruska, ja bih malo banja luku :)
Tamo nisam nikad bila :)
Jutros sam opet isla trcati, ne predugo jer sam se bojala da ne zakasnim. Uglavnom, stigla u zagreb i sutra nastavljam s tati i zuzi :)
Zhang, linkas mi taj zuzin trening?
Cvijeto :lool:
Obradovao me tvoj post ovdje, moram reci :)
Kavofob, neka te natrag! :)
danci :love:
ja sam i jutros priskocila, lose sam spavala, u 4 sam se digla popit tabletu, nesto me boli, ne znam jel raste umnjak ili sta ali nisam mogla spavat od bolova.
otic cu bar biciklu provozat.
ali zato sam na godisnjem od danas, bit ce vjezbanja :dance:
Jucer nista,danas-nista..
Zato za vikend vjezbam..
A danas ce bit super trening:
15 min AMRAP:
1 front squat
6 T2B
2 front squat
6 T2B
3 front squat.....
I pull up 8+8+8+8+8...
bas mi krivo sto moram preskociti:-(
Nemam kome malog ostaviti..jedino da ga povedem sa sobom;-)
Cure, evo ja sam nakon preživljavanja na čaju i juhici konačno malo malo bolje i prvi put sam osjetila glad.. Još jedna dobra strana boleščine je ta što mi je ubila želju i za slatkim i za hranom.. Ali evo, čim sam osjetila prvu glad, pojela sam dva kuhana jaja i pakovanje onih balotica mozarelle (150 gr). Drugi izbor mi je bio pšenični gris, pa se tješim da sam bolje izabrala :mrgreen:
Popila sam već 4 komada antibiotika, ali temperatura mi se još ne spušta ispod 37, tek sad sam uspjela progutati nešto što nije skroz kašasto i tekuće (ali je ipak mekano), bol iz grla mi sijeva sve do ušiju, imam dojam kao da mi je grlo puno užarenih, bolnih lopti. Nadala sam se da će mi odmah biti bolje od antibiotika, ali ništa od toga, očito ću još morati čekati..
Mrzim ovu nemoć :evil:
Mamice , ako je silapen u igri , njemu treba dva -tri dana da proradi.
ozdravi brzo.
Prijavljujem da sam gledala zwow 59
http://www.youtube.com/watch?v=UqdBv9MJcXc
:mrgreen:
bubice :lool:
mamice ozdravi brzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam vozila biciklu 10 km danas, dosta za danas :mrgreen:
Ja sam bas danas radila zwow 59 i mini lower. Super je taj 59, mrvicu i prelagan!
bubice :lol:
ja imam danas "veseli trening" po rasporedu pa.......vidjet ćemo kasnije da li sam preživjela :spava:
Anci, mislis od tati?
http://www.lovingfit.com/exercises-w...or-dream-body/
Mamica i ostali bolesni, drzite se.
Ja sam jucer insanity max cardio circuit (ili tako nekako se zove), danas dan odmora, a sutra ovaj gore trening. Ima da riknem. Ne znam hocu li ga uspjeti odraditi do kraja...mislim da sam dobro izbrojala i da ima sveukupno 90 zgibova :padaunesvjest:
Ne radim zgibove pa ne znam kako da ovo napravim :mrgreen:
A uvod joj je: "true torture of workout" :lool:
E da, meni je super onaj zwow 59, radila sam ga, dvaput mislim.
Anci, radi reverse push up. Stavis 2 stolice i metlu preko :mrgreen: i onda se okrenes licem prema gore i povlacis. Tijelo ravno kao u skleku. Valjda ces skontati po opisu :lol:
Anci, ako su ti i ovi reverse push up preteški, možeš raditi tako da su ti koljena skvrčena pod 90 stupnjeva - tijelo je u "table stavu" i povlačiš se. Odlična vježba!
Dakle prijavak glasi: ukupno 38,56km bic (s mijenjanjem HR zona) + 1,2km trčanje (zona 1). Malo sam si umorna :lol::drama:
Danči, oslobodi inbox, pliz :)
danci wow! da 38 km, svaka cast!
ja sam jucer mrtva umorna bila, ali sam ipak odlucila vjezbati, na kraju W5, zadnji ciklus sam skoro zaspala na podu. ono kad rade bocno dizanje na jednoj ruci. cijelo vrijeme sam bila usporena, ne mogu definirati da li mi se nije dalo ili nisam mogla.
na kraju sam rekla OK, idem na rastezanje i tusiranja i krevet.
vjezbala sam oko 20.00 dakle nije prekasno, ali sam do tad cijelo vrijeme trcala nekog vraga napraviti, cak sam i auto oprala, jer jadan cijelu zimu ciscenje nije dozivio.
vdiejte cu danas kako ce ici. nadam se bolje, jer cu ranije poceti vjezbati, nakon kosenja trave, to moram prije kise napraviti.
očito je nešto čudno jučer bilo u zraku :-)
mene od jutra bolila glava ( a nisam tip od glavobolja), na kraju sam nakon posla popila tabletu i odvježbala W9 prije nego što mi se kćer vratila iz škole.
vau Danči, 38km ujutro , pa jel ti uopće spavaš 8-) Da bar ja nisam tip kojemu treba pun sna stigla bi puno više u životu :mrgreen:
Kažu da je Tesla spavao samo 3 sata dnevno. Danči, još malo pa si ga ulovila. :mrgreen:
I meni ovih dana ide nekako teže nego prošli tjedan.
ajd sad mi je lakse
sto se tice tesle, daleko sam ja od njega i mentalno i fizicki :lool:
Ja danas 111 i 56.
Meni bilo teško i gledati taj zwow..možda je lakše vježbati, kad čujem jeno puhanje meni se onda ni ne da krenuti..
tražim neki dobar link za cardio i trbušne..
danas sam dobila pohvale za izgled, da izgledam bolje nego kad sam cura bila :mrgreen: 8-)
:klap:
Jučer ujutro TBC, popodne teretana. Milasova, pročitala sam 6-7 x što ti radiš, ali je moj trening opet bio nedefiniran. Pomirila sam se s tim da bude tako neko vrijeme dok se ne zbližim sa spravama... još uvijek si ne znam odrediti težine, ali sam zadovoljna jer jutros nema upale, samo osjetim ugodno zatezanje.
Jutros alpha cardio, obožavam taj trening :zaljubljen:
Sutra ujutro planiram trčanje, popodne opet teretana. U nedjelju spavanje i lješkarenje :yes:
Danči, :naklon: za kilometražu, btw.mogla bi idući put do mene na čaj na bajku :mrgreen:. A što je trčanje HR u zoni 1, koji je to pejs otprilike i gdje trčiš, po atletskoj stazi ili negdje drugdje?
Bubice, nadam se da si kompliment prihvatila s osmijehom, više se nemaš pravo žaliti na jake noge :-P
Za trbušne mi je super 6w6p, ima ga na yt, a cardio mi je iz Focusa najnaj... mogu ti poslati ako nemaš.
E da, odlučih se za Insanity opet, krećem u pon :)
Jel možete vi meni objasniti te zone o kojima pričate? :mrgreen: