Gdje kupiti ringove za sling ili nešto nalik tome, ali malo manje... ne moraju biti aluminijski...
Smjehuljica je u fazi nosanja beba, pa ih nosa u mom slingu... htjela bi joj sašiti neki sling odgovarajuće veličine.
Printable View
Gdje kupiti ringove za sling ili nešto nalik tome, ali malo manje... ne moraju biti aluminijski...
Smjehuljica je u fazi nosanja beba, pa ih nosa u mom slingu... htjela bi joj sašiti neki sling odgovarajuće veličine.
Gdje kupiti posudice za čuvanje hrane koje zadržavaju toplini, tipa kao termosica za pice? Ono kad idemo nekud na cijeli dan da mogu ujutro malenoj spremiti obroke i ponijeti sa sobom.
Kupila sam termosice za hranu u Nami na placu, na sportskom odjelu i u Metrou. Ima tome bar 4 godine, ali pogledaj.
Zna li netko ima li u Zagrebu ili bilo gdje u RH preko web prodaje, za kupiti mini gong za kucnu upotrebu. Npr velicine kao malo veci laptop.
Zna li netko gdje kod nas ima za kupiti male zidne vitrine s ogledalcima za figurice.
Ovako nešto
http://www.limundo.com/kupovina/Za-k...many/16724769#
Tražim neki balon-centar na istočnom dijelu Zagreba (Savica npr.). Trebam neki balon za odrasle tako da oni ulični prodavači ne dolaze u obzir. Zna netko?
a zadapni ti ne paše, ima kod nas novi tonko bonko Šetalište 101 brigade, Špansko-Pos
Ima na Avenija Dubrava preko puta knjižnice Balon centar.
Čini mi se da ima i u Radničkoj - barem je bio .... kad prođeš plinaru na toj istoj strani u onom nizu poslovnig prostora ...
pozdrav, dali netko zna neki web shop gdje mogu kupiti materija da izradim vezicu za dudice?odnosno drvene kuglice, slova i zakacke???
Na ebayju
Hvala svima na pomoći.
Na kraju me put nanio do Ozaljske u Baloni Pleter. Savršeno!! Nazvala sam tetu telefonom, objasnila joj što tražim i dočekala me točno ona kreacija kakvu sam htjela. I znatno su jeftiniji od sličnog štanda u City Centru tako da ih preporučam. Ako trebate-Ozaljska 72, tel. je 3691-131. Imaju u ponudi i sve za roćkas pa ih se isplati posjetiti.
trebala bih koji space bag, gdje ih uopće ima i gdje su najpovoljniji a da nečemu vrijede?
Imali su u komzumu, nama su ok
Osim onih koji idu na vjesalicu, ta nam se brzo ispuhala (al moguce jer je muz stavio previse odijela)
Ajde molim te javi gdje si kupila spave bag i jesi.li zadovoljna..
Kupila sam u top shopu,metrou i odmah se ispusu-kvaliteta nula bodova:-(
i ja imamo iz konzuma i jako sam zadovoljna...
http://online.konzum.hr/search?filte...rm=vre%C4%87a+
Ja kupila neki dan space bagove u Ofertissimi, 16 kn komad 100x70 dimenzije. Dosad se nisu ispuhali, jedino sam ih morala prstima zatvarat, jer im onaj patentić za zatvaranje ne valja, otpada.
Zna li netko gdje kupiti hula hoop za odrasle sa masažerima?
Da li netko zna gdje mogu kupiti podložak(potporu) za glavicu za u autosjedalicu, za male bebe? Imamo AS jaje od Peg Perega ali je stara 6 god. pa nema tu potporu. Unaprijed hvala!!
baby phone? ok, u ducanima sa djecjom opremom ( tamo ih nema ispod 500kn) , a jel ima toga jos negdje drugdje? ukratko, ne trazim nikakvu marku, ocu nesto najjednostavnije i najobicnije da mi posluzi par mjeseci kolko mi treba..
Ja sam nekoc kupila u lidla za 200 kn. A i njuskalo nije na odmet.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Gdje jos ima povoljnih a dobrih cizmica za snijeg i kisu? Kupili smo u deichmanu kao super nepropusne, jako su slatke i sad sam na kisi primijetila da promacu.
[QUOTE=Apsu;2575099]baby phone? ok, u ducanima sa djecjom opremom ( tamo ih nema ispod 500kn) , a jel ima toga jos negdje drugdje? ukratko, ne trazim nikakvu marku, ocu nesto najjednostavnije i najobicnije da mi posluzi par mjeseci kolko mi treba..[/QUOTE
evo sam upravo dobila newsletter od e-kupi. imaju nekakav baš za 200,00 kn :-) pa malo proguglaj kakav je...
linkala bi ti al ne znam pa vidi na njihovoj stranici
Gdje sve mogu traziti kožne čizme, crne, do koljena, niska peta (do 5 cm)?
Trampolin u ovo doba godine? Gdje?