Sretno piki...nek bude dobitan!
Printable View
Sretno piki...nek bude dobitan!
orhideja. kako to da niste sad krenuli?
piki sve znas mila! :kiss:
riba76 grlim... imas li plan za dalje?
u dobru i zlu nadam se da ce bit plivaca!
piki :-D krenite... i nek se ugnijezdi na 9. mjeseci!
orhideja. brzo će proći ciklus, a onda u borbu!
bubekica ima kakvih informacija? Kad si ponovno gore?
muma u ponedjeljak sam gore na kontroli pa cemo vidjeti za dalje. :kiss:
orhideja. sretno!
Drage moje..evo bili smo gore kod dr.A, m poslao da ponovi spermiogram, a mene na hormone s tim da mi je rekao da su mi oba jajnika PC hoće li to utjecati na daljnje postupke i dali je imala koja taj slučaj?? koliko se gore čeka na spermiogram?? Please malo mi pomozite stvarno sam nova u ovome i uopće ne kužim o čemu sve pričate...
Dobro jurto moje drage
Ima puno cura s PCO, vjerojatno ćeš dobiti kontracepciju na mjesec dana prije postupka. Za s-gram ti je najbolje što prije naručiti muža jer koliko znam čeka se i do 3 mjeseca, ali to je naše iskustvo s 1. s-gramom, dalje nismo ponavljali pa nisam sigurna da li se isto toliko čeka. Javit će se cure. Sretno ti!
Beba-san, tm je danas dao uzorak? Ako da, nalaz ce biti kod dr. A u kartonu kad dodjes iduci put na pregled. Imam i ja pco, to nije nikakva prepreka za postupak :-)
Hvala cure, mi smo u petak bili gore i tako sam bila zbunjena da su mi stvari ispadale da sestru nisam ništa razumila.. Rekao mi je da 3 dc dođe gore vaditi hormone i da M dođe samnom pa će dati spermiogram.. tak da je to sve kaj znam.. nadam se ako vas ne gnjavim da mi samo ukratko kažete kaj bi dalje trebali očekivati?? i cca vremenski?? jer meni sam c traje 43 dana tak da ono... Bubekica znači i ti imaš PC oh sad mi je lakše.. Nemojte biti ljute na menekaj možda pitam gluposti al čitajući forum tek tada nisam ništa razumila... sretno svima... :)
Beb - san
Odete 3dc i napravite nalaze..koji će bit gotovi i čekat će te u kartonu idući 3dc kad ponovno budeš dolazila.
Onda se po nalazima dogovaraš s doki-treba li terapija ili se ide u postupak.
muma Kad smo imali strpljenja dočekati sve ovo... 8-) dočekat ćemo i još tih cca 26dana (naravno da svaki odbrojavamo) :lol:
bubekica Hvala
Hvala i ostalima koji su velika potpora :*
orhideja kako ste tako brzo dobili nalaz od sg? MM je isto u utorak bio na VV radio je i sg i punkciju testisa i rekli su nam da ćemo dobiti nalaz za 10-15 dana.. ne kužim :|
Pa neznam, ni prvi put kad je mm radio sg nije dobio odmah nalaz, stigao je kući za mj dana... A dobro nema veze, strpit ćemo se, naučili smo biti strpljivi :-)
jesi bila ti s tm gore? Možda ste sjedili pokraj nas...
Curke, hvala...
vidjet ćemo kaj će reći sljedeći put..
Držim fige svima...
:fige:
a da, čekaš ga da ti stigne...mora ga dokt "proučit" tu se otegne, ali bude gotov brzo..putovanje mu je dugo :lol:
Da, bili smo... Sjedili kod prolaza za wc-od tamo najbolji pogled :lol:
:lol: bome je bila gužva, mi smo prvo kod dr. Peroša ispred vrata sjedili, pa sam ja čekala mm na ovoj strani kod staklene stijene, pa smo kasnije na drugom kraju kod sobe za punkciju..prešli smo kat uzduž i popreko :lol:
Pozdrav svima!
beb-san, orhideja. i sve ostale - sretno u budućim postupcima!!!
piki kako je bilo danas?
Trudnicama i betočekalicama puno puno ~~~~~ tužnicama :love2:
beb-san i orhideja brzo će proći ovaj ciklus i već ste ponovo gore! Sretno!
Evo javljam da sam od danas na estrofemu, kontrola 12.4. i oko 17-og (ako Bog da :fige:) transfer jednog smrzlića!
Marincezg kad krećeš opet?
Sandra1971 i piki Hvala Vam :*
ma znam,proletit će to brzo....
Nego,recite mi--prije postupka da li ste dobili od svog gin nekakvu terapiju ili ste uzimale nešto da bi se imunitet,organizam itd poboljšalo?
krečem na brdo i jedno brzo pitanje da li dr.A ili doktorica kojoj ne znam ime
hvala curke
krečem na brdo i jedno brzo pitanje da li dr.A ili doktorica kojoj ne znam ime
hvala curke
Piki odlično!!!! Neka sve bude po planu i da ta bude jedna ali vrijedna!!!! :)
Bubili, mislim da su ljudi zadovoljni i dr. A i doktoricom... Ja osobno sam kod dr. i stvarno sam bila zadovoljna sa svim... Koga god da odaberes želim ti sreću da se čim prije premjestis na teme za trudnice :)
Orhideja, ne znam za druge cure, no ja nisam uzimala baš nista prije postupka. Sve što trebaš reći će ti dr. Mislim da je najbitnije da slušaš što točno on kaže i toga se pridrzavas...
Thanx cure.
Bubekica,idem na fet u lipnju,tak mi je rekao.
Orhideja,dobro pitanje.meni Je samo rekao "odmorite":-)
Ja uzimam maticnu mlijec,ne moze odmoc
piki :fige: za lijep endić i tvojeg smrzlića!
bubili sretno!
Što se tiče uzimanja nekih pripravaka, dr.A nije baš ljubitelj tih stvarčica, znam da Prenatal odobrava. Ja sam za sve ostalo, prije samog postupka, dobila izričitu zabranu (iako je to djelom i zabranjeno zbog specifičnosti slučaja). Hoću reći...bilo bi najbolje da se konzultirate s doktorom a ne uzimate nešto na vlastitu ruku.
Ja sutra idem po svoje mrve da ih smjestimo na sigurno :-D
Muma, sretno sutra i puno ~~~~~~~ za ogromnu betu za 2 tjedna!
Orhideja puno cura uzima folnu kiselinu. Pročitaj malo o tome, imaš i na rodi.
bubili ja sam kod doktorice i isto tako sam zadovoljna s njom.
Muma konačno ti dolaze male mrve! Sretno draga!
bubili ja sam doktorova pacijentica, ali doktorica me 2 put primila na pregled i radila mi je punkciju. jako sam zadovoljna s oboje.
muma sutra, sutra, jedva cekam! :-D
piki nek nam je uspjesan fet! zivila :pivo:
orhideja. potpisujem mumu za dodatke prehrani, meni je dr. a. sve zabranio :-) pila sam inofolic i kelp. jedino jos sad pijem prenatal vitamine, al to vec godinu i pol, to znam da nema nikakve stete/koristi.
piki za fet :fige:
muma sretno i da bude velika beta!!
bubili ja sam bila kod doktorice, doduše zasad samo jednom, a drugi put kod doktora i oboje su mi super!
orhideja brzo će to proći, još 25 dana!! :-)
bubekica nek se nama lijepo endić zdeblja pa ćemo obje uskoro biti lijepe okrugle! Sretno u pon. ~~~~~~~~~~~ da bude sve OK!
draga piki, rekao mi je dr. A da dođem u 6 mj.
neznam kaj da ti velim, niti se radujem niti sam vise tuzna.....
vec mi je svega pomalo dosta....
Curke, može info... Kad naši doktori idu na go? Početkom ili krajem 8mj?
Ma je li?? I ja bi tako... Hmmm... :) znači ili 7 ili 9 mjesec će biti dobitan... Hvala ti! :kiss:
Meni je doktorica rekla da ne daju ništa od vitamina prije same trudnoće, pitala ju prije punkcije...
nema problema. ako se dobro sjecam, do 1.7. primaju na prvi pregled, tako nesto, al to ces vidjeti kako ce biti za ovu godinu.
sto se tice vitamina prije trudnoce, ti vitamini kostaju, a i treba im duze da prodjeluju, tako da ne vidim svrhu da ih netko pocne piti recimo s pocetkom stimulacije. ja pijem prenatal otkako sam pocela planirati trudnocu i moja ginicka mi je rekla da, ako mi pasu, ih mogu piti cijeli zivot :-)
Pozdrav svima i puno sreće u postupcima da što prije budete bušaste :heart:
mi smo bili kod dr. L. i sada razmišljamo i nikako da se odlučimo ići po naše blastice
Zanima me koliko se čeka na FET i koji je postupak,što bi sve trebalo donjeti?!