Pravac hitna.
Nemas sto cekati.
Printable View
Pravac hitna.
Nemas sto cekati.
Ona je 14tt.
Draga maybe nemoj se puno brinuti. Možda se beba puno rita pa si malo prokrvarila.
Držim palčeve da sve prođe u najboljem redu!!!! :* mislim na tebe
anabeg čestitam na dečkiću!
Hvala cure. Putujem prema hitnoj pa cemo vidjeti. Tjesi me jedino da me nista ne boli
drzi se!! :fige: ~~~~~~~~~~
sve će to bit dobro,ne brini
Maybe, sretno, nadam se da je sve ok, javi
ivekica nemre to biti od ritanja, onda bi cure s većim trudnoćama stalno curkale, a vidjet ćeš kad naraste pa se rastegne i rebra ti počnu pucati :)
Evo mene na putu kuci ♥
Dr.veli da je sve ok, beba mase, a mama je mirna :)
Moguce da je pukla neka kapilara ili mali hematom pa se to sad nakon nekog vremena iscjedila stara krv. Eh to blazeno stanje...
ajde super. Sad malo miruj.
Meni se evo pred malo dignuo tlak, i mada sam otvorena i trebala bih mirovati da izdržim još bar dva tjedna da bar probamo izbjeći višetjedni boravak u inkubatoru- nije bilo druge, morala sam se ustati i malog na wc, metlu u ruke, izbacit suđe iz suđerice i ubacit prljavo unutra, dovest dnevni koliko toliko u red. mm je skuhao ručak i otišao po malog u vrtić, ali bome niš drugo ne mogu očekivat vidim.... Bome tražit ću ga da mi svaki drugi dan dođe žena sredit kuću i opeglat robu. Ma baš sam ljuta!!
joj kužim te skroz.
moj hoće napraviti, al se često i opusti
a ja kad miram ukazati na očito, dobijem ospice i grizem
pa vidi i on koliko i ti da treba robu popeglat, suđericu riješit, usisat.....
jednostavno ne razmišljaju
spomeni mu pomoć u kući pa se možda stavi ;)
Ne mogu se nasi muskarci stavit u nasu kozu i znat kako nam je. Ja sam to primijetila vec na pocetku trudnoce. MD kao da se zacahurio (mislim da ga je strah). A i tko je nama kriv kaj ne volimo nered u kuci? :D
Tek sad vidim- kad ne smijem, koliko u stvari mi po kući radimo :o
Nema mi druge nego i dalje skakati jer inače... Stavila sam šalicu sa čajem na stol, mali je počeo da brba po njoj sa žlicom, ja svako malo škicnem na mm-a, na kraju mali uzme daljinski i fino ga stavi u šalicu. E hebeš ga!!!!!! Da sam nešto rekla, dobila bih "kako sam dosadna".
Evo ja imam kao pomoć od strane obitelji da mi skuhaju i kao počiste. Za popizditi, ova kuha kako hoće, u jelu kila luka, ko da je munjena, a druga kao čisti a možeš ići za njom i popravljati. Sutra ce reći da su bile od pomoći 24/7.
Da imam love, platila bi ženu koja nadam se nebi toliko pametovala kako se to radilo '41.godine
Evo me drage moje..ja i moj ljepotan se navikavamo jedno na drugo..cickamo skoro cili dan...i nadamo se mlijeku ovih dana..ako ssve oatane ok u subotu idemo doma..evo par rijeci..znaci negdje oko 7 sati otisa vodenjak..pravac bolnica..prvi ctg bez trudova, pregled kaze 6 cm..vodenjak se jos dva puta sobro iscijedio nakon klistira krenuli bolovi, u box..nakon 1-1.30 sat trudova s tim da je samo zadnjih 20tak minuta bilo onako opakih..osjetim nakon za tiskanjem i nakon 3 truda moj ljepotan mi je bio na grudima..brzo, zaista brzo..
Maybe hvala Bogu!
Bila sam se zabrinula za vas i svako malo škicnem jesi što pisala.
Anabeg poljubi svoje maleno za sve nas <3
:ghug:
Anabeg, :zaljubljen: porod kakvom si se nadala.
Optimisticna, vjerujem da si luda jer moras lezati i cuvati trudnocu, gledati u ista 4 zida cijeli dan, svako zrnce prasine...ali morat ces birati bitke. Nauciti delegirati. Mozda stvarno angazirati cistilicu da ti povremeno napravi krupne stvari. A muz sigurno moze nauciti srediti sude, pospremiti igracke, pomesti. Peglanje svedi na minimum minimuma, ko ce ti peglati svaki drugi dan uz toddlera i malu bebu!?
Nije samo rijec o izdrzati jos 2 tjedna, valjalo bi izdrzati sto dulje da beban bude zreo kad se rodi i izbjegnete xy dodatnih problema. Objasni to muzu, inace ce biti sam s Malim mozda i tjednima.
Kad tako postavis stvari u muzevoj ali i svojoj glavi, nece biti daljinskog u caju jer a) caj nece biti u radijusu Malog, b) ti ces drage volje graknuti prije jer je muzic obavio svoje duznosti ;-)
porod za poželjet. još jednom čestitke!!!!!!!
maybe :heart:
anabeg :zaljubljen:
ja sam malo luda vec... jos samo 4 dana... stalno me pere osjecaj da nesto nije u redu jer je sve tak mirno i bez nekih udarnih simptoma... nikako nisam T tako zamisljala u ovom ranom stadiju i onda me brine da nesto nije ok :scared:
muza danas grlo pocelo nesto bolit tako da mislim da cu bjezat od njega narednih par dana!
Mene stalno pere osjecaj da nesto nije u redu. Nazalost, pomogne mi jedino kad vidim bebicu na ekranu i rijeci dr. da je sve ok. I onda sam mirna neko vrijeme. Moramo se opustit!! Jedva cekam da osjetim pokrete bebice
cestitam !!
ja sam u 33 t ..svaki put kad idem na wc zadnjih dana imam proljev..ali idem 1-2 puta dnevno, nije da sam stzalno u wc-u...jel to normalno pod utjecajem ovih hormona?
da.. sad srce, onda pokrete... samo da mi javi da je tu i da je dobro... ovo me mal izludjuje :mrgreen:
ja sam istso u stalnom strahu bila u prvoj
sad se trudim ne razmišljati jer bih izludila vjerojatno
samo se molim Gospi daa mi da snage prihvatiti i izdržati sve što mi je dragi Bog naumio
nema druge. samo tako mogu ostat mirna i koliko toliko bistre glave
jer treba mi zdrav duh i pozitiva da me nosi naprijed
još je dalek ut pred nama
Kiri - i ja imam proljev svako malo. To je valjda normalno.
Ivana.sky, maybe i sama sam takva. Kad je dr rekla za 4 tj kontrola, ja pomislila pa tko će čekat do tad. Mogu li ja svaki tjedan :)
Anabeg, koji ekspres porod, super, super!!!
Maybe, hvala Bogu da je sve ok!
Mene umiruje molitva Bogu i nada da ce sve dobro proci...
Ovih dana samo ekspresni porodi :-D.....e pa neka taj niz nastavi :mrgreen:
Eto mucnine... i to nocne.. ne da spavat... uff
Svakome neke brige :) Mozemo mi to zenske
Ivana.sky brzo će proći te mučnine. Meni su nestale sa 9 tjedana, a sad slijedi malo ljepši period.
Maybe hvala Bogu da je sve dobro !!! Ja svaki put kad idem na wc umrem kad pogledam na dnevni uložak od straha da ne bude krvi ili tog smeđeg iscjetka...brrr. Jučer sam osjetila par puta odmah poviše pupka kao nekakav mali mjehuric...što bi to moglo bit ??? Sutra ulazim u 12 tt pa je nemoguće da se beba već javlja i još tako visoko ??? Meni su zadnjih par dana mucnine manje izrazene ali me još uvijek me muči nesanica...
Bebeto mozda probava jace radi pa si nesto osjetila?
Ja sam se jucer smrzla kad sam vidjela ulozak. To mi je bila nocna mora i eto dogodila se... Ali sve je ok pa eto... Idemo dalje
ne ponovili se takvi stresovi
bebeto, malo je ipak prerano i previsoko za bebača koliko mi se čini
još uvijek je ispod pupka i prerani je još za osjetiti mislim
i ja osluškujem
znam kad sam s malim bila trudna da se uvijek javljao navečer kad bih legla (a osobito ako bih na tren stala na leđa jer mu taj poožaj nije odgovarao izgleda) i ujutro
tako i sad navečer kad legnem osluškujem i bude tu nekih 'strujanja' ispod pupka al isto mi se čini da je vjetar kroz crijeva prije nego moja bebica :lol:
I meni se para da su to nekakvi "plinovi" kroz crijeva, probava mi je koma, imala sam problema sa stolicom i prije trudnoće a sad je još gore...
Anabeg odmah potpisujem porod poput tvog;)
Mene je spasio baby watcher da izdrzim od jednog do drugog uzv, cak i sada kad sam u terminu, a bebo je miran ga znam svakih par dana upaliti.
anabeg čestitke !!!
bugaboo i ja sam svako malo prištekana na baby watcher :lol: sa 10,11 tj sam jedva našla srčeko a sa 16 sad se baš junački čuje i baš mi je gušt poslušat, sad dok bebača osijetim samo ponekad :heart:
koliko košta taj baby watcher i di ste ga kupile?