Nazovi 1. dan ciklusa, reci da si stari pacijent i da imas smrzlice, mozda te odmah naruce da dodjes 3. dan ciklusa i da startas, ne vidim razloga zasto ne buduci su smrzlici u pitanju. Ponesi naravno sve stare nalaze. Sretno!
Printable View
Ide preko hzzo :)
super hvala ;)
samo da javim - cura koja je bila sa mnom na transferu (dvodnevni embriji) je trudna :-D
50% uspješnosti taj dan ;-)
E, kad bi im barem cjelokupna statistika bila bar približno 50%.....
Ja sam doktoričin pacijent, ali sam par puta bila i kod dr.A, a 1x mi je on ''radio'' i punkciju i transfer jer nje nije bilo, i oboje su mi super.
Što se vitamina tiče, isto mi je rekla da mogu i ne moram uzimati Prenatal, a npr. dr.K sa Merkura je mišljenja da folnu uopće nije potrebno uzimati prije trudnoće. Ja mislim da ne mogu biti na odmet. U vrijeme kada sam pila najviše raznoraznih vitamina, a prije stimulacija, čak me dr. pitala da li u obitelji imam blizanačkih trudnoća jer sam imala 2 vodeća folikula od 18 mm, te mi je rekla da mi jajnici izgledaju kao da sam već pod stimulacijom, a ne da se tek spremam u nju. Možda je slučajnost, ali velim, ja sam si to povezala sa svojim tadašnjim ''zdravim'' životom :trep:
Inače, trbuh mi je ovih dana napuhan (valjda od one ciste), toliko kak mi nije čak ni kad sam na Utrogestanima :roll:. Ima li netko iskustva sa sličnom situacijom? Dr. V iz Petrove mi je prilikom jednog pregleda rekao da je to karakteristično stanje za PCOS i ciste, i meni to nije ništa novo, ali mi dugo nije bilo baš ovako.
Zna li netko kaj je sa Strašnom? Pitam zbog potpisa i bete. Možda je pisala na nekoj drugoj temi.
cure danas idem gore i mogu vam reci da me uhvatila panika i to jako:scared::scared:.
Heej, jesam, pisala sam na odbrojavanju...
Ništa uglavnom, sutra opet moram ponovit. Isključena je kao normalna trudnoća, ali moram čekat il da beta naraste do 1 000 da se može utvrdit jel vanmaterična ili šta, il da padne ful.
Baš me zanima šta će sad bit sutra s betom. Zadnji put se poduplala uredno, al definitivno je premala, i imala je onaj pad...tako da molim Boga, ako je već osudjeno na propast da ode što prije i bezbolnije.
Strašna žao mi je! Kad sam vidjela potpis pomislila sam možda ipak ...
Eh...da.... neki drugi put možda.... Poslije kiše uvijek dodje sunce....
serenity1 mmislim da je to normalno....sretno ti
i ja jedva čekam da krenem-a kad dođe taj dan :scared::scared:
Strašna :love2:
strašna, a koma :-( :-( :love2:
Sandra1971, zna li se neslužbeno koliki je postotak?
Cure koje ste ne FET-u, kako ide procedura? javlja se 3.dana? što treba pisati na uputnici? dolazi li se isto svaki drugi dan na pregled? trebaju li se ponovo neki papiri ovjeravati? daje li se štoperica? što treba pisati na uputnici?
i slično ;-)
thanx
riba76 ja nisam nigdje našla niti službeni niti neslužbeni postotak uspješnosti za naše klinike.....
mislim da zoveš 1DC, a 3 si već gore..., meni jezadnji put, kada smo bile skupa trebalo pisati MPO+ambulantno liječenje... pregled kad ti dr. kaže...ovjeravaju se papiri kod JB, njih dobiješ kod socijalne radnice, štoperica kad ti dr. kaže.... :-) eto, napisala sam ti toliko koliko sam pohvatala u ova 4 pokušaja na VV....
Za FET je uputnica na kojoj pise FET :-) Ponovo ovjera kod JB, zoves 1.dc, dolazis 3.dc, kreces s estrofemom, kontrola za 10 dana, ako je endometrij ok dodaju se utrogestani i transfer je 5 dana kasnije. Za stopericu nemam pojma, ovako je meni.
prezivjela ja i voaj dan,bilo je ok,doktorica super,sve u svemu za sada zadovoljna :-)
Strašna stvarno koma...:love2:
Ponekad je lakše kad odmah znaš na čemu si.
Sandra1971 i bubekica - thanx. Nisam ni mislila da se moze proci bez dodatne papirologije!
Fet se ne racuna pod onih 6 postupaka?
riba76 to ti ne znam, al sigurno zna bubekica, ona je baš sad u postupku i bubek :fige:... ja nisam nikad imala smrzliće :lol: pa nemam pojma
riba76 imas pravo na 4 stimulacije i svi embriji dobiveni tom stimulacijom racunaju se pod isti postupak. sretno!
btw, ima sutra kog gore? :-)
4?meni se cinj da mi Je ona soc.radnica rekla 6....
Thanx,budem pitala
4 stimulirana i 2 u prirodnom ciklusu, ali u prirodnom ciklusu gotovo sigurno neces imati materijala za FET, zato pricam 4.
Evo da se i ja javim...moj 1 . IVF , vraćena 2 dvodnevna embrija, beta 24.04. :) sve me nekako dočekalo nespremnom jer sam bila sigurna da ništa od ovog ciklusa kad ono...:)
Svim curama puno sreće..
Strašna..jako mi je žao..samo nemoj klonuti duhom
sami_os - cura koja je bila sa mnom na transferu imala je istu situaciju - i sad je trudna! danas joj je beta preko 2400 :)
držim fige :)
sanda1977 hvala puno :)
sami_os nek je sa srećom :fige:
Cure hvala svima:heart:
Bubekica sretno! :fige:
Cure moje drage svima drzim fige ;)
sretno i od mene :fige::fige:
Može li mi netko poslati (može i na pp) telefonski broj ili mail laba za humanu reprodukciju? Hvala!
Bubekica - sreeeetnoooo! Jel znas datum?
Pandora - mislis broj od ordinacije doktora ili bas labos?