ljubilica ne brini za zilice, to je normalno!
tigrical daj mi u pp posalji detalje postupka, pliz. :fige: na 100-tu!
Printable View
ljubilica ne brini za zilice, to je normalno!
tigrical daj mi u pp posalji detalje postupka, pliz. :fige: na 100-tu!
imam mali ispravak za listu-ako to nešto znači, do sada sam bila 2x u prirodnom i ovo mi je 3x u prirodnom ciklusu :-)
Bubek bravo za listu ;-)
Sandra za transfer ~~~~~~~~~~~~~~
Oprosti sto pitam, ali zasto ne probas stimulirani? Vidim da ti je ovo vec 3. prirodnjak...
I svima ostalima naravno saljem puno vibrica za postupke :-)
Bubimitka81 imala sam i 3 stimulirana :)
Aha, sorry.. S mobitela ne vidim ni potpis ni listu kako treba...;-)
Bubekica wow...;)
Ljubilice, malo zaboravljam da, istina..ali bas toliko da ne znam da blastice idu 5 dan,pitam te kad je to? Kad ti je 5 dan? :lol:
u utorak 23.07, punkcija je bila u četvrtak 18.07 :lol:
valjda sam ti dobro objasnila :lol: :lol:
Dobro si mi objasnila.. :lol: :-*
tigrice AltGr+1 x milijun! :-D Kad vadiš betu?
ljubilica jesam ti rekla da ih se više oplodilo i da ćete ići na blastice! Juppppi!!! :-D Nadam se da se upravo častiš s nekim bambusićem jer poslije nećeš ;-)
sandra super! Sad očekujemo lijepe vijesti o tvojim lijepo oplođenim stanicama!
tigrical :fige:
bubekica hvala za listicu! Napokon dvoznamenkasti broj trudnica :klap:
Super je lista! Mozda da smo prije pocele kuditi ih da ne valjaju mozda bi i pocetkom godine bilo ovoliko trudnica! Cestitam svima! Moram podijeliti s vama danasnju situaciju, naime menga kasni tjedan dana, nis posebno za mene, kupi me muz s posla i trazi me nesto, a kako je svadba prolazila pored nas govorim mu: sta si nam rekao? I stanem i razmislim sta sam rekla?! Pitam njega, veli on pa i ja se cudim sta mi to govoris ima kakvih novosti da ja ne znam?! Hmm, cisto sumnjam sa nasom dijagnozom... :) naravno da je bilo zafrkancije da ga varam i to ali veli nema veze priznat cu ga ali nemoj da je kinez neki.. ;)
Bubekica ne idem u postupak ovaj mjesec radi klamidije...čekam m pa novi bris pa ćemo onda znati šta dalje...
Ima i clanak na jutarnjem na naslovnici
:(
muma bio je radler (naravno cijelih 2dcl jer se kosi s mojim dukanom i 3 cigarete :lol:) i bilo je dobro društvo. kao da sam bila vani :alexis:
cure, mene i dalje bole jajnici kao kod jače ovulacije, pa punkcija je bila u četvrtak, posebno desno gdje je bilo više folikula. jel moguće da ima/bilo još folikula??? jedva vozim... također jedva čekam da završim s poslom i legnem u svoj krevet, duša mi spava. ovi utrići imaju posebnu moć u mom slučaju :lol:
ahhhh kad će utorak .....
Ljubilica, to je normalno, po meni bi to trebala malo laganije, ja sam i na transfer jedva dosla koliko me boljelo.
pa ne naprežem se.... trudim se čuvati maksimalno. čak ni krevet ne napravim. al moram doci nekako do posla, makar bi radije bila doma :-(
Evo i mene nakon odrađenog postupka, krajem 6-tog mjeseca sam počela s terapijom Gonalima, ukupno 30 gonala + ovitrelle. 13 d.c. je bila aspiracija 1 oocite i 16 d.c. ET jednog zametka ( 4-tvero stanični 3 dan). Dobila sam malog borca na čuvanje 12.07.2013. i sad čekam BHCG 26.07.2013.
A napokon sam dočekala nalaz Amh na V.V. i nije baš sjajan. Rezultat je 5.2 pmola/L. Sad bar imam objašnjenje za manjak folikula...
nisam u toku sa zbivanljima posto sam postala ko trnoruzica- pola dan prespavam! Svima curiama u kojim god da su fazama saljem puno dobrih vibrica! Tasha moja suborko iz Petrove za veliku betu !!
Tasha da se mrvica izbori i ulovi čvrsto za mamicu!:fige:
Vatrice za dugo i strpljivo iščekivani uz!:heart:
Sandra za dobitni transfer!:fige:
Tigrical za beturinu koju željno iščekujem da objaviš!:-D
Svima puno sreće u svemu što iščekuju i svi postupci da budu dobitni od srca vam želim!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:kiss:
milion AltGr+1 za Sandru1970!!!!
ostalima šaljem :coffee::pivo:za dobro jutro
:fige: :fige: za lijepe vijesti od tigricel i Sandre1971!
Jutro cure...ja jutros radila test jer me ovo neizvjesnot izluđuje i naravno opet negativno:(
Piki,Frćka~~~~~~~~~~~~za veliku betu:kiss:!
Svim ostalim curama pino sreće~~~~~~~~~~~~~~~:-)
jutro ljepotice
tetaD thx na kavici i pivici, mmmmm finoo
za sve danas puno puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
mona ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je test pokvaren i da će beta pokazati finu brojkicu (tak je meni bilo)
Jutro curke!
Mona, potpis na Linalenu da je krivi test. Malo je i rano, 11 dnt 2dn mrvice, pa ako test nije osjetljiv još ima šanse. Koji test je bio u pitanju?
Tigrical :fige: ~~~~~~~~~~~~ do neba i jos toliko za betu....
Vatra ~~~~~~ za ultrazvuk i :heart: nek bude cim vise lijepih vijesti danas
Puse svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~ za što vam treba...
nema transfera, OPET se ni jedna nije oplodila.
Sandra :love2:
ajme Sandra žao mi je jako, drž se:love2:
Sandra1971 jako mi je žao:love2:
Piki test bio gravignost mini...iskreno i ja se nadam je kriv test,što da ti kažem samo nam još nada ostaje...kakva je situacija od tebe jel ideš vadit betu ranije držim ti :fige: i naravno :fige: za Frćku i da nam javite veliku betu:kiss:
Sandra,pa kak :-(
to zbilja nekaj nije normalno,da se skoro nikad ne oplode,kad bi barem više bilo prilike doči nekak do lijepog zametka..
Dal ti doktor kad kaj veli,kaj je sad rekel ak si se čula s njim?
žužy pa tak.... ne pitaj uopće kaj mislim :voodoo:
kaj ima reći... za mene je ovo konačno kraj odlazaka na brdu... i mogu ti reći da mi je drago kaj je gotovo, jer mi se bljuje od svega - pogotovo od riječi: "ni ovaj put se nisu oplodile"
Mrzim taj glupi osječaj nemoči..
Sandra jooooj, a baš sam se nadala ovaj put! Pa kak se opet nisu oplodile? To je koma! Mogu samo misliti kako se osjećaš :-( Baš mi je jako žao! :cry:
Mona22, držim fige :fige:
pa kakve su ovo sve loše vijesti... i još jučer onaj članak u jutarnjem, baš tužno :(