Evo jedan link, mamice: http://www.trcanje.rs/trening/zone-treninga/
Printable View
Evo jedan link, mamice: http://www.trcanje.rs/trening/zone-treninga/
ja sam definirala zone za trčanje i bic ovako. Razlika između Hr za trčanje i bic je samo u Z1/Z2, ostale su tu negdje.
uglavnom, moji su traninzi trenutno većinom Z1 i manji dio Z2 obzirom se radi na bildanju baze - čitaj izdržljivosti.
Uh, što' s ti sve radila i namjeravaš.... insanity + teratana + trčanje?! Malena, neš ti malo pretjerat? Imunitet će ti otić u šlape! Slušaj onog koji je to radio i zaglibio..... :-*
Btw. mogla bi na čaj :mrgreen:
Pejs ovisi o pojedincu. Što si bolji, to se Z1 pomiče na gore, automatski možeš brže trčat a da si u istoj zoni. To se zove napredak (Vikki, odmah sam te se sjetila :lol: :-*).
Danči, tnx :love2:
revidirat ću ako mi bude previše. sad se osjećam puna snage i elana... probudilo me proljeće :-)
neki dan sam radila i krvne pretrage, sve je u savršenom redu, čak i kolesterol i masnoće, unatoč špeku, čvarcima i jajima :lol:
Bravo, kavofob! Ja se necu hvaliti svojom prehranom u zadnja dva dana :mrgreen: al tko zna kad cu opet u belgiju :D
meni se lani u ovo vrijeme s insanity-em imunitet jako srozao..sve se hvatalo na mene..kašljala kao nikad..al ja sam ga baš luđački radila svaki dan..pravo insanity sam bila :-)
zato se oko focusa premišljam..al sad sam u boljoj formi nego lani.
Ne cini mi se focus bas tako strasan... Sad sam na kraju treceg tjedna i osjecam neki akumulirani umor u nogama. Ali nista pregrozno.
Ja sam ga samo skinula, nisam baš stigla pogledat..al čim je Shaun mislim da lagano tempo..
ima li netko Cindy C. dvd ? :mrgreen: nju sam vježbala još kad sam išla u srednju..baš mi je fora bila.. sad bi mi to bilo sporo..al dobro za promjeniti svašta po malo.
Napravila sam zwow 59, trebalo mi je 17:40, u sekundu kao Zuzi. Htjela sam jos nesto, ali ne mogu. Kumulirao mi se umor, losa prehrana par dana i totalno se osjecam slabo i iscrpljeno.
Ja danas odmaram, sutra vjezbam sa tati...
anci, odmori. Organizmu treba i odmora... nista se nece dogoditi za dan dva pauze.
Bubica, bravo!!!
Daaanciii, jel to TI nekome drzis lekcije o ne-pretjerijavnju? :mrgreen:
Svega, danci! :lool:
Sto se imuniteta tice, ja sam na svom upravo poradila :mrgreen:
Smlatila sam pola glavice cesnjaka, moram i mm-a nagovoriti da malo pojede inace ce me izbaciti iz kreveta :lol:
Bubica je spomenula imunitet pa sam se ja na to nadovezala. Ali i vafli, piva i cokolada ne bi odmogli :mrgreen:
Trebaju li nekome tenisice za trčanje Reebok vel 37? Muž mi kupio za poklon (iznenađenjee) ali male su mi..
bile su 600kn, pa snižene 50%..
Danas:
30 sklekova
400 m sprint
40 box jump
800 m sprinz
50 sumo deadlift
1200m run
60 wallball
1600 m run
Danci 40 km u ranu zoru?! Bravo!!
Jedva cekam role,znala sam napravit 5-6 krugova pi jarunu..jedva cekam opet..
Cim maleni nauci sjedit,pa s tatom u sjedalici na biciklu a ja na rolama..
kavofob bome si ambiciozna! svaka cast, nebi ja mogla sve to!
bubice focus je manje zahtjevan, bar u pocetku, obavezno probaj!
anci zavidim na uzivanju u belgiji ali nisi ni tamo ljencarila zato odmori dan-dva.
ja sam danas pjehe isla na trening, max cardio nesto, uf krepala sam! za nedilju smo dogovorili donit utege, bit ce zanimljivo :mrgreen:
Ovo zvuči fantastično!!!!! Super!!!! I to je oko 25km?!
Da li se sjećate one moje "najdeblje slike" u kojoj imam povoj na ruci? E to je bilo od rola. Skrkala sam se na mjestu i to na ravnom, ono ko u crtićima noge u zrak...dočekala sam se rukama da ne legnem na leđa i rezultat je bilo slomljen lakat - ma nije ni čudno koju je težinu taj jadan lakat morao zadržat. Uglavnom, otad nisam stala na role - prodala ih i kvit. Ali i dalje gledam rolere sa malo tuge, volila sam svoje stare rošule (one na 4 kotača :mrgreen:) baš jako....
I ja sam prodala svoje role, ali nije mi žao. Sad skupljam za bajk... pa jednom za sat koji mjeri HR i eto još jedne triatlonke :mrgreen:
MB, jel vi radite Ins ili sam nešto krivo polovila?
bubice, mislim da bi se sada razočarala u Cindy, big time ;)
Anci, i ja zabrazdim s hranom, al to ne prijavljujem :mrgreen: btw. zdebljala sam se 2 kile, al se ne žalim, guza mi nikad nije izgledala bolje :mrgreen:
Kavofob, to je pozitivno razmisljanje :D
Ja sam se dosta rolala, a sad me kao babu strah da ne padnem i zeznem si vjezbanje.
Od doma na rolama i 5-6 krugova po jarunu i nazad..jedno 30-35 km..
Ali bas dam sve od sebe,cjedim se..
Danas trcanje, 5,5 km. nisam htjela propustiti lijepo jutro, ali nisam se forsirala ni brzinom ni kilometrazom.
kovofob mi kombiniramo insanity sa focusom i asylumom, u asylumu ima utega i to dosad nismo radili pa smo zakljucili da je vrime da probamo :mrgreen:
dogovaramo se i da trcanje ubacimo, sve bi mi probali, haha. ma ekipa mi je stvarno super!
inace, jucer na insanityu su patike imale premijeru i jako sam zadovoljna :)
anci, bravo za trcanje!
milasova 30-35 km svaka cast!
Prijavljujem da sam stigla danas u školicu! Bilo je super, super, ekipa pozitivna, odlična, nabrijana, mada nije bila neka kilometraža. :-D
Trener je skužio da imam iskustva trkačkog i tako. Svaki put da odem na bilo koji trening preznojim se od organizacije i onda mi i svaki taj odlazak jako bude drag. :-)
Dobila sam i odgovor zašto me tako jako peku kvadricepsi. Kbell i velike težine pa ću malo smanjiti jer pretjerujem - ja sam mislila da je od trčanja.
To je bilo prije trudnoce..sad cemo vidjeti kak ce mi ici..
Uglavnom,uvijek sam isla sa dragim,on na biciklu..i peatila sam njegov ritam..zestoko je bilo..
I role su mi tad bile vrhunske,sad su vec stare 5-6 godina i vjerovatno je vrijeme da nabavim nove..
Kavofob,savjetovala bi ti da u teretani radis tzv.propadajuce serije..znaci kreces bez utega i svaku seriju si pomalo povecavas dok ne dodes do sebi prihvatljivih tezina i onda radis obrnuto-smanjujes tezine istim redom kak si ih stavljala..
Mene to ubije i rezultati su odlicni .
Probaj to sa cucnjevima,iskorakom,mrtvim dizanjem,vj..ma mozes na svakoj spravi to..
I potrudi se da onda zadnju seriju(bez tezine) odradis sa sto vise ponavljanja
ja sam upravo napravila trbusnjake i core cardio iz focusa. cekam da mi se kosa osusi (dok pijem kavu) pa mozda i biciklu jos provozam. sama sam kuci pa da iskoristim
Mb, napravila si dva focus treninga? Abs intervals i beta cardio? I ides na bicikl? :bravo:
Ja uzivam s djecom na suncu. Chilamo :mrgreen: i sladoledarimo. Sutra ako ne pade kisa, nadam se nekim brdu :)
Ides, milasova, 5,6 krugova!! Meni je rekord dva kruga :lool:
:lool: anci ili bicikla ili cu nesto radit po kuci. jasno je sta biram :mrgreen:
djeca su mi vani, muz gleda utakmicu, moram iskoristit sta me niko ne gnjavi i ne trazi.
inace, ta dva treninga iz focusa mi super idu zajedno :)
veselim se utezima sutra haha, nisam nikad mislila da cu to reci
Moj nije imao hrabrosti gledati nakon nekog vremena :mrgreen:
Ja nisam dugo abs iz focusa radila. Samo picim po cardiu :lool:
meni se svijdaju ti absi, dosadili mi oni iz insanitya i asyluma, njih cesto radimo, budem sad dok sam na godisnjem probala i nesto drugo.
odvozila svojih 7 km, otusirala se, peglala i cekam da mm zavrsi igrat playstation sa mazom da gledamo vuka s wall streeta.
ja sam odradila zshred 4 i mini lower back. MMu koji je prije godinu dana počeo trčati i skinuo 11 kila stalno govore da pazi jer je tjelovježba isto ovisnost:mrgreen:. danas je otrčao 11 km, pace 6.00, a prije godinu dana trčao je 2.5km.
kavofob super da si se vratila!
Sasa, super za TM, i kile i pejs! Uvijek se vraćam na ono da svatko tko je zdrav može trčati, naravno ako ima volje, a trčanje je super za skidanje kila jer je intenzivna aktivnost i troši s epuno više kalorija nego npr. u teretani ili na biciklu.
Danči, zaboravih komentirati tvoju kilometražu na bajku - wow :naklon: Koliko ti spavaš uopće :mrgreen: Mene malo sna dotuče, mogu trenirati, ali ne svaki dan i sigurno ne punom snagom.
I što su ti Z1 i Z2, dvije vrste zona...?
Ja večeras konačno desetku: 10,01 km za 58:48, pejs 5:52 min/km. Mislila sam da sam sporija, iznenadila sam se. Tabani me bole, i prsti, ubi me asfalt, a nemam noću kuda drugo. Problem je i s ovim kasnovečernjim trčanjem što moram dvaput večerati, a više nemam ideja što da jedem a da nisu prazne kalorije i da ne moram kuhati.
Vikki, ranije skuhas jaja i stoje ti u frizideru. Uz to, malo svj.sira sa vlascem i crvenom paprikom i eto ti brze vecere koja ce ti i nahraniti misice.