Sani čini mi se da sam zaboravila čestitati na završnom focusu.
Svaka čast :sp:!
Meni je na moru dovoljno da udišem zrak, a nije na odmet i malo sunca :-).
Printable View
Sani čini mi se da sam zaboravila čestitati na završnom focusu.
Svaka čast :sp:!
Meni je na moru dovoljno da udišem zrak, a nije na odmet i malo sunca :-).
[QUOTE=j-la;2891826]Lili kad stiže sve iskomentarisat :lool:. Reci mužiću da vam ponese ramazanskih lepina :njam:, samo ih sad ima i ne ...
neke dane stizem komentirat a neke jedva procitat :mrgreen:
Isla sam ga odmah zvat za lepine al se ne javlja i sad cu ostat bez finih lepina :mrgreen:
Ovde je cili dan jako jugo, bljak. Danas sam proglasila rest jer smo muz i ja tako rijetko ista smjena. Idemo na neku veceru veceras al se ne veselim bas jer na kraju ide i troje ljudi koje uopce ne poznajem. Malo sam sebicna al kad tako rijetko imamo priliku za druzenje :)
Jugo je totalna koma, mislim da cu ja s malom u krevet nadam se za pol sata, pa mozda ustanem, a mozda i ne
Al ga gustam slusat kako huce, samo da nista ne moram radit
Uzivaj na veceri mb :)
Odradila prvi metashred! Sviđa mi se, squatovi sa 12 a ovo u planku s 2,5kg- Cijedim se! A tip je totalno komičan dok priča, pa kad počne vikati, malo brije na neki vojnički stil :lool:
Mb, uživaj na večeri a vi ostali u jugu! Ja ga ne volim, baš mi smanta glavu.
Ivana s bravo :klap:
Tang i ivana tnx :kiss:
Ova juzina je uzas, vani je 30c :drama:
MB uživaj, i negdje na pola večere se napravi da ti je loše da ranije pobjegnete :lool:.
I kod nas puše, ali mi bas odgovara. Fini, topli vjetar, koji valjda neće navući kakvo nevrijeme.
Lili ima sljedeća godina ;-).
kris :love2:
a doktor je stvarno bezveznjak
ja sam upravo odradila pyramid, uh, opet se cijedim i ruke otpadaju :uteg:
super, super osjecaj
nego, ovdje bas divlje puse
ja sam na otvorenom, visini prema moru, deveti kat, i sve smo morali zatvoriti jer ne mozemo zivjeti od propuha i hukanja
za uci u stan sam morala ramenom gurati vrata i jedva sam ih otvorila koliko ih vjetar gura
zato sam ispred posla imala marilyn trenutak :lol:
ja u suknji do koljena, na preklop
na porti dva cuvara i sefica
ja izlazim da cu pjeske doma
i izidjem na jako jugo, kosa se omota oko glave, stvari polete, a suknja se rastvori do gacica
nisam znala sta prvo da hvatam, jednom suknju, drugom kosu s face, okrecem se za 360, sefica i cuvari umiru od smijeha
onda sam odlucila traziti prijevoz do doma, da ne zabavljam ekipu putem
jos sutra i mini godisnji
i jos sutra nakon tekme planiram s kolegicama vecernji izlazak u pub :pivo:
jea
J-la, hvala! Bas sam ponosna!
Danas zuzkine vjezbe za abs-e i guzu.
Radila sam petominutne ×2. Vec sad osjecam kako me zatezu gluteusi.
Ivana s, bas super sto ti se svidio metashred. I meni se cini zabavan i tezak. Meni je smjesno kaj se lik dere zato sto njegovi vjezbaci zbilja sve rade po ps-u.
To mu je valjda zbog umjetnickog dojma ;-)
Mb, uzivaj na veceri!
Tang, s onakvim trbusnim misicima slobodno ostani u krevetu :klap:
Summer, koja si ti carica! :lol:
Prizor za pamcenje!
Ja se nadam da cu za vikend do Splita.
Trebala sam vec ici u 4.mjesecu ali nije bilo izvedivo.
Sutra cu vas sve iskomentirati jermi se ruke tresu :) odradila onaj jillkin ketllebell wo koji je na jubituu i uvojek mi bude tezak. Aj bok do sutra
Tigric koji to?
Kris, bas te snaslo to s nogom...jel i vena na istoj?:love2:
Sani, bravo za focus.
Meni su ostali u pamcenju alfa i beta kao ucinkovitiji, gamma mi je ok ali nisam odusevljena.
al ste natipkale :-)
nisam bas sve polovila...
Sani cestitam na zavrsenom focusu
Krig :love2: bas mi je zao...
j-la smrc za tvoju misicu, al bit ce bolje
Nera :heart:
ja jucer wo1, danas wo2
sad odoh spat
pusa svima
ola djevojke!
I kod mene je jugo, kad sam sinoć skužila topli zrak u 22 navečer nisam sebi mogla doć od čuda...
apropos Marilyn momenta :lol:, prije par godina odem ja nakon placa u crkvu, sjediti u tišini, onako, sama...
izlazim nakon po ure a vani puuušee opako
na meni neka lagana sukjica do iznad koljena
I sad ja na vratima, skužim uažasan vjetar, mučim se s vrećicama i onom velikom kvakom da vrata zatvorim za sobom
spustim te vrećice, vjetar naleti i digne suknju al ono, skroooz
s tim da je to naprometnija točka u gradu, vozači naravno svi okrenuli glave a još se i bauštelci na krovu preko puta razviždali :mrgreen:
poslije me zove frendica i veli da je crkla od smijeha u autu, da sam malo čudno izgledala
izlazim u podne iz crkve, ruke pune vrećica, suknja se zadigla do pasa
a iza mene svećenik :lol:
e da, vježbanje :mrgreen:
jučer zuzin 5 min. workout #76
danas ništa
2 dc i nakon posla samo knjiga i kauč dolaze u obzir...
kris sad vidim tvoj post
bem mu, nadam se stvarno da će sve dobro biti...
:love2:
Ivana s, https://youtu.be/4w2ssgjdIts. Nije on toliko tezak koliko je meni tesko odraditi one windmillse i turska dizanja kako spada.pogotovo sa lijevom rukom..
Tigric tnx, nisam nikad radila ktb sa Jill. Kod nje mi je super sto je rastezanje uvijek unutar wo, kod zuzi cesto preskocim.
Lol na nase Marilynke!!!
Summer, Flopi umirem :lol: :lol:!
Sinoć yoga. Jedino mi je na kraju odgovaralo ono jednominutno opuštanje da je malo falilo da zaspim :lool:.
Marylinke stupaju na scenu!:-)
merlinke :lol:
i ja često lovim i pridržavam suknje, ali dosad sam uvijek uspjela uhvatit, barem mislim
jugo je totalna katastrofa, summer mogu mislit kako gore kod tebe izgleda. mi smo isto skoro sve morali zatvorit jer previše huči, a onda mi je osjećaj nedostatka zraka, koma! na poslu naravno raspale klimu pa mi bude hladno, ponijela sam vestu za obuć kad sam unutra
srećom zasad bar ne vidim da mi je napravilo preveliku štetu u vrtu, ali kolega iz Podstrane mi danas pokazuje maltene u suzama, uništilo mu sve breskve i grožđe :(
ne znam kad je sinoć moja mala zaspala, vjerojatno oko 8, ja sam malo čitala, ali jedva sam se natjerala da dođem do kraja poglavlja, okrenula se i zaspala i ja, do jutros u 6 :mrgreen:
Tang, bome si se dobro naspavala! Ne smeta ti sto je vani jos dan u 8? Ja moje jedva oko 9:30-10 potjeram.
ivana s, imam grilje koje kad zatvorim, i u podne je mrak
mada meni ne smeta svjetlo za spavanje, a jučer sam bila u stanju da bih mogla zaspat u pola nečije rečenice, pa i svoje vlastite :lool:
Summer i Flopi :lol:
dobro ste me sjetile da obučem malo češće suknjicu ;)
ma i kod nas na poslu raspale klimu pa mi bude hladno za noge, još na poslu nisam bila u sandalama, osim jednom,
zebe za noge...
a bez klime nema zraka - koma...
a da ste mene vidjele jutros - hoću, neću, hoću, neću (vježbati), pa valjda sam se predomišljala 10 minuta, na kraju sam ipak odvježbala pilates s dedom :mrgreen:
a naravno da su me sinoć boljele ruke, još osjetim - to je poklon od malog za oproštaj ;)
evo današnji napokon free, čak nije ni petominutni, baš mi super izgleda: https://zuzkalight.com/workouts/5-mi...tlebell-swing/
inače, vidim u komentarima kod zuzke da tamo ima neka trudnica koja je ušla u treće tromjesečje i vježba sa zuzi
mijenja vježbe koje ne može radit radi trbuha, ali intenzitet joj je boli glava, ovaj gore linkani workout je napravila s girjom od 20kg
kad ja pocetkom ljeta udjem u suknje i haljine, ne skidam ih do jeseni, bude mi nezamislivo biti u hlacama
jednostavno ne podnosim toliku kolicinu materijala na sebi, prevruce mi je
hlace nosim samo kad se spremam za depilaciju :)
a i to probam rijesiti dugim suknjama
ja sam danas pospana
i osjecam ramena, ledja, ruke, odlicno
danas cu rest, s obzirom na raspored posao, tekma, izlazak
al jedan me sljeduje tjedno pa je sve kako treba biti :)
ne radim sad do cetvrtka, bas se veselim
jedino se prognoza pokvarila, ali uhvatit cemo valjda i koji sat na plazi
Super izgleda ovaj zuzin, biljezim!
summer sestro po suknjama, ne sjecam se kad sam bila u hlacama, mislim jednom ovaj tjedan...
Sigurno cete se okupat, nece stalno bit lose! Ako nista stignes se odmorit i naspavat se!
ja obukla hlače danas koje nisam nosila godinu dana,
bome odoše hlače s guzice :lol:
(samo se hvalim kako sam se stesala :-P )
Kris, samo hrabro! Riješi to!
Ja sam budna od pol 4.
Trčala sam u pol 6. Tak je neka sparina, nije bilo zraka ni u šumi di je uvijek friško i ugodno.
Nakon cenera sve mi nekak lakše, al protiv sparine ne mogu! Ptičice me utješile i olakšale.
Odoh malo na morski zrak. :-DNadam se redovnijem i duljem trčanju! Ak me morski vrt ne okupira. :lol:
napravila sam današnji 7minutni, super je, da je normalniji dan napravila bih ga dva ili tri puta, nije nešto pretežak
ali sam krepana, našetala sam se s malom, navrtlarila spašavajući rajčice od jučerašnjeg juga (i nabrala 5 zrelih), tako da sam ovo samo usput ugurala
Nera, uzivaj na moru!
Willow, super za padajuce hlace! Samo da prijavim upalu kvadra i gluteusa od tvog dececa, svaka cast! I tako upaljena sam sad otrcala 10 km. Sad sam mirna :loool:
Sutra radim, ne znam vise koja subota za redom radna, uhhh, da mi se odmoriti!
willow :naklon:
tang :klap: i ja sam ga napravila! i onaj jucerasnji isto :) super su oba!
cijedi se s mene!! sad cu pod tus pa peglanje.
ivana s bravo za desetku :klap:
summer uzivaj u izlasku!
ivana s, rekla sam ja da mali ne omane :lol:
dobro sad sam se uvjerila da nije samo kod mene takav efekt, očito su to takvi workouti
bravo cure za odrađene treninge, ugodan vikend i kupanje ovima na moru :zavidim:
Ja veceras neki svoj guza-noge trening, 10-tak vjezbi u 3 runde sa onim utezima oko gleznja. Malo za promjenu. Vikend restam.
Mb,moja planina vesa i mene ceka. Neka priceka do sutra...
Evo da potpišem ivana s post
ivana odlično za 10ku!
ja danas odvježbala s girjom i fino se ugrijala. a sutra Kros Volim trčanje na nasipu, djeca trče dječje a ja ovu kratku na 2km.
Mali se nešto nećka, Boga pitaj šta on misli koliko metara mora trčat i koliko brzo, valjda ga nagovorim. Ja se prijavila za tu kratku jer je utrka trebala bit prošli vikend kad sam već bila prenatrpana s utrkama al baš me zanima kako trčim ove kratke, nisam nikad u životu. Planiram zapet i napokon otić u anaerobnu zonu, bilo je i vrijeme ja se uvijek djelomično štedim :mrgreen: pa opet ispadne dobar rezultat a tko zna kakav bi bio da se ne štedim, vidjet ćemo sutra.
Majice i šorcevi spremni za sve troje, brojevi zakačeni, slijedi ranije subotnje dizanje jer utrke nam počinju već od 9:00h to je najizazovniji dio zadatka. :-)
i na jugu dere jugo...:) ja sam jučer na pola šetnje odustala jer mi je toliko borovih iglica i pržine upalo malom u kolica te sam ih u jednom momentu jedva vozila od vjetra....
a apropo Marilyn momenta,ja sam neki dan upozorila neku strankinju,šetala je u haljinici sa velikom torbom i torba joj je od trenja podigla skroz haljinu da joj se vidila guzica...to se i meni zna dogodit,užas,šetaš tako i ne kužiš...
sutra navila sat za 7 ujutro,planiram konačno do plaže (pokušaj kupanja br 2)....
i ja moju djecu sprašim u krevet u cca 20h30,najkasnije 21h, zamračim im sobe,pa ko' bi drugačije stigo vježbat,ionako to bude oko 22h00....
danas radila neki 15min slide od Zuske,baš mi se svidjelo,usput uglancaš parket,LOL...jedino što sam ja obukla bječve pa onda ko manijak skidala s noga i brzo prebacivala na ruke kad je trebalo...:)
willow bravo, onaj ludi Chuck Norris je garant tome doprinjeo!
e taj za glancanje parketa nisam još stigla, a baš sam znatiželjna :)