Ma da, malo mi čudno bilo. Iako, ja sam jučer radila test, onako, tek toliko da vidim, pa je, naravno, bio negativan. Ja sam na bolovanju do bete i kako se dobro osjećam radim sve što i inače,naravno bez težih fizičkih napora.
Printable View
Ma da, malo mi čudno bilo. Iako, ja sam jučer radila test, onako, tek toliko da vidim, pa je, naravno, bio negativan. Ja sam na bolovanju do bete i kako se dobro osjećam radim sve što i inače,naravno bez težih fizičkih napora.
Cure tako rano ni ne mora biti simptoma!
Cure ne obazirite se na simptome jer znaju prevariti. Jedini pravi pokazatelj je beta!
Deamar žao mi je!
Kleopatra čestitam!
svima veliki alt gr1
Deamar bude bolje drugi put, svima ostalima alt gr1!
izdržala sam, nisam je otišla vaditi. Sutra ću! :mrgreen:
Ma, ako je beta negativna želim prestati piti sve ove hormone i što prije nastaviti sa životom.
kako vi izdržite?
Prozerpina,
koliko ste imali embrija? koliko je smrzlića?
~~~~
Znam draga da je za tebe bolje da si doma, pogotovo da ne pokupiš neku virozu i sl. :kiss:
Mene je samo frka da ne pokupim nešto u tramvaju dok idem na i sa posla, ali mi ionako L može nešto pokupiti u vrtiću i donjeti doma.
Pozdrav svima!
Čitam vas svaki dan već dugo vremena i više nisam mogla izdržati da se ne pridružim-ipak je čekanje lakše u društvu :-)
Meni je danas 8.dan nakon transfera dvije blastice, nažalost, nije ostao ni jedan smrzlić. Betu vadim 27.3. i čini mi se da je to još tako jako daleko...
Od simptoma imam samo veliki i pomalo bolni trbuh, što pripisujem i Brevactidu i Decapeptylu. Prvih par dana sam mirovala, a od ponedjeljka radim i to mi je super jer mi vrijeme ipak brže prođe i ne razmišljam opsjednuto stalno samo o tome :cekam:
Misli li netko od vas raditi test prije bete?
Hvala vam cure na podrsci.. dobro sam, malo se isplakala i idemo dalje.. prvi put je najteze :) svim cekalicama zelim velike bete i svako dobro. Cure, koliko ste radile pauzu nakon neg bete do iduceg transfera?
Čekalicama puno sreće i troznamenkastu, lijepo rastuću betu želim, a tužnicama huggies & kisses!
__________________________________________________ ____________________________
Hrki i bubekica, nek se vaši uspavani pupoljci rascvjetaju u travnju i razvesele vas oko Nove 2014.!
moje suborkice :( moje malo srćeko više ne kuca pod mojim velikim :( to je bilo najdražesnijih 8 tjedana u našem životu , al u ponedjeljak se rastajemo :( kiretaža je u petrovoj u 8h.....sutra idemo po još jedno mišljenje ali :(
svima vam hvala na podrškama i veliki pozdrav :( ja trenutno nisam u fazi da imam stav il veliku volju za dalje...
Joj kleopatra, baš mi je žao, ovaj ožujak je kao uklet, same loše vijesti...nemam ti što pametno reći, šaljem zagrljaj, uzmi si vremena za odmoriti dušu i tijelo, nemoj sad razmišljati o postupcima, polako...kad to bude iza tebe i osjetiš se spremnom, povući će te želja opet, a onda će sve biti ok, mora!
Drži se!
kleopatra drz se, grlim!
Kleopatra :love2:
Kleopatra:(( znam taj osjecaj,lani poslije Uskrsa 9+3,nema nekih pametnih rijeci za utjehu...
Prebrodit ces to,trebat ce ti vremena,a onda ces jedva cekati novi postupak... Drzi se i budi jaka i hrabra!
Kleopatra :love2:
kleopatra pa kako? Ovo mi uopće nije jasno a bilo je sve uredu :-(
Kleopatra, jako mi je žao :-( Drži se :love2:
Kleopatra :-( a bas mi je zao..drzi se draga.. Hug!
Kleopatra zao mi je :love2:
Kleopatra žao mi je:love2:
:love2:Kleopatra :love2:
draga moja žao mi je drži se
Kleopatra žao mi je! Odmori se, daj si malo vremena, pa ćeš vidit kad ćeš biti spremna za dalje :love2:
Kleopatra, žao mi je, čuvaj se draga :love2:
kleopatra :love2:
Kleopatra, baš mi je žao...:cry:
kleopatra žao mi je, drži se!
kleopatra žao mi je... :cry: :love2: