A mi planirali odmah u 8h otići u školu dok nije vruće :mrgreen:.
Dakle, prvo će pasti sustav, a onda ću sa svojim printerom stati na brvno pa 'ko prvi padne :roll:.
Printable View
A mi planirali odmah u 8h otići u školu dok nije vruće :mrgreen:.
Dakle, prvo će pasti sustav, a onda ću sa svojim printerom stati na brvno pa 'ko prvi padne :roll:.
znači upise stave od 8 do 16, a upisnice su vidljive od 12... pa nevjerojatno.... jel upise stave samo jedan dan ili više dana?
"naša" škola ima upise samo 15.7.
Ja govorim o prošloj godini, ne znam kad će ove godine biti vidljive upisnice - logično bi mi bilo da budu vidljive i ranije.
Moj sin je prošao tu proceduru kad se upisivao u glazbenu prošle godine, pa se sjećam - upisi su u glazbenoj školi bili od 12 do 14 h, a upisnice vidljive od 12. Ali tamo je bilo puno manje učenika u igri nego što je u ijednoj općeobrazovnoj srednjoj školi (ukupno ih se upisivalo njih 30-ak), pa su mogli tako.
O tome koliko traju upisi odlučuje svaka škola posebno, tako da provjeri na webu vaše buduće srednje škole kad su točno upisi da ne bi bilo iznenađenja.
i prijašnji godina su bile vidljive tek od 12
ako ne padne sistem to će biti jaaako čudno
Da, da shvatila sam da govoriš o prošloj godini.
sad sam provjerila,kod nas su upisi 15. i 16. 07. od 9 do 16. Znači i ako prvi dan padne sustav imamo drugi dan još fore...
Ova prateća dokumentacija je zapravo samo svjedodjba 8 razreda znači? Piše samo prateća dokumentacija...
tanja, hvala :)Citiraj:
Ne piše nigdje, ali pretpostavljam original. Ljetos sinu u glazbenoj školi (1. srednje) nisu ni dali svjedodžbu, nego samo kopiju, i rekli su mu da original ostaje u školi. Očekivala bih da je tako i u drugim školama.
vidi li netko bodovno stanje u 1.gimn (obadva smjera)?
i 16. jezična
Svjedodžba 8. razreda i dokumentacija na temelju koje su ostvareni dodatni bodovi, ako ih ima.
U I. gimnaziju prirodoslovno-matematički smjer upada se samo s 80 bodova, već sad ih je takvih 44 (80 i više bodova), a primaju ih 26, što znači da će vjerojatno morati upisati dodatni razred ili smisliti nešto drugo da nemaju 44 učenika u jednom razredu.
Vidi li netko jezičnu gimnaziju Hotelijersko-turističke škole, koji im je donji prag sada?
jesi li stavila kao moguću ak da onda možeš vidjeti
Da ju je stavila, ne bih ovdje pitala.
a možeš se prebaciti opet na nju još ako dobiš zadovoljavajući odgovor
Pitam iz znatiželje, dijete je prijavilo samo jednu školu.
I mene zanima isto, isto iz znatiželje jer je ovo prva godina da se uvodi... Moja ju nije stavila na popis
Evo HTŠ jezična gimnazija prima 23 granica je 70,52.
hvala Mima
thx. Mima
to je niže nego njihova turistička gimnazija prethodnih godina (rekla bih da je niže i od HT tehničara). novi su, moraju se "dokazati".
pitam jer znam za jedan takav slučaj od prije par godina
a jel upada u željeni 1. ?
Joj, krivo, u glavi računam prosječni broj bodova, a ne najnižeg.
jelena, upada, ima 79 bodova.
1 četvorka ali onda je skupa 78.8......
ma zaokružila sam...
78.93 ako je predmet koji se boduje.
ako je neki drugi, onda se od 80 oduzima nešto jako sitno.
super napose ako je dosta a očito je
Zadnji u I. opcoj 78,5.
čoksa, a koju školu je odabrala?
Hotelijersko-turistički tehničar.
a ja mislila ipak nešto drugo, i već me svrbili prsti da se grebem
sretno
Da svakako, dosta mi je što me već godinama na cesti razni ljudi dozivaju po nicku, ne moraju još i profesori :coffee: .