Špar katalog je za kvartovske dućane a Interspar za one u šoping centrima.
Printable View
Jel treba nekome popust od 35% na Benetton dječju jaknu(1-12 god) dobila sam u onoj konzumovoj knjižici
a meni ne treba.
Cijena je inače 379 kn a sa popustom 245kn i vrijedi samo u Zg za benetton u city centar west i još par gradova u HR.
ovih dana sam u nekom od kataloga vidjela akciju 25% na sva LEGO vozila, al se ne mogu sjetit u kojem... jel zna netko tu informaciju?
buba klara, bilo u sparu, ne znam jel još traje
hvala, moguće da sam tamo vidjela...
ima li negdje na sniženju monopoly junior?
Jesu počela sniženja odjeće- H&M, Zara i sl?
Idem večeras do West gatea pa javim kakva je situacija.
13. i 14.12. u Alpini sve 50% sniženo. Sutra radi u Vukvarskoj u Mercatoru. Ja sam danas bila u Ilici (radila do 20 h) nakon Tigrova i ugrabila 3 bakse za 900 kn, još dali na 3 rate.
Dođoh.
U H&M-u ima staro "sniženje" koje se vuče od ljeta, ako ne i od lani/predlani.
U Zari ima par pernatih jakni po 499kn, lijepe su, ali iskreno ne vrijede toliko.
Ima još nešto krpica i cipela od 99kn na više, ali te iste stvari sam vidjela i prije dva tjedna pa ne bih to svrstala u sniženje, već u prigodnu prodaju robe koja im očito teže ide.
Djecjeg nema ništa.
U Massu je sniženje do 50%
U Humanicu isto i još 2+1 gratis.
Carpisa ima do -50%
U Hervisu ima zgodnih kapa sniženih sa 150 na 20 kn, ima i termo i sportskih čarapa Adidas i sl. Do broja 38.
Ima i skroz malih dokoljenkica 25-27-30 broj.
U Kiku ima svašta. Ljetnih majica po 8 kn, traperica u bojama do vel 54 po 17 kn, dječje robe i kompletića za bebe po 17-25 kn pa ko voli, treba...
M&S ima za sada stidljive popuste za božićni asortiman.
Nike isto.
Adidas isto.
Uglavnom 15-20 % što za mene nije vrijedno spomena.
C&A ima sniženje do 30% ali
ja ne znam jesam li ja bedasta ili očekujem previše, ali ono kaj su snizili je živi užas i dalje preskupo.
Tezenis nema još niš sniženo.
Eto, sve u svemu, za sad još ništa konkretnije od sniženja.
Tanči, nije mi jasno ovo za Humanic?
Hvala na iscrpnom odgovoru :-)
Treba jos cekati svakako..
zara ima dosta toga do 50%, ja kupila koznu jaknu za sina, sa 369kn, na 249kn snizena
majice su dosta snizene
Jel ima i u hm-u snizenje
Pa nešto ima, ima recimo super muških stvari na sniženju, MM si je danas kupio vestu i majicu, svako 100 kuna.
U MASS-u isto ima sniženja muških cipela, nekih 30%, a u S. Oliveru smo isto dobili 30% popust uz njihovu karticu.
Super izvjeştaj, Tanči!
A ovo za c&a sam i ja isto pomislila kad sam bila.
U Massu je pisalo na izlogu do sniženje 50%, u Humanicu isto.
Što se tiče ostaloga, sve je stvar percepcije i potreba.
Muško u H&M-u sam gledala i apsolutno ništa mi nije zapelo za oko, a majice po 100 kn su meni prepreskupe i po redovnoj cijeni, a kamoli na sniženju.
Ja sam napisala moje viđenje situacije i moje mišljenje.
Ako je nekome plastična majica prečudnog oblika po 69,90 na sniženju u C&A fora, potrebna i jeftina nek si ju kupi.
Ja ne bum i iskreno ću napisati da je ta majica za mene smeće, preskupo smeće.
domy, i cure i ja smo ti napisale situaciju u H&M-u i ti ponovno pitaš isto.
Ne, pravog, sezonskog ili već kakvog sniženja u H&M-u za sada još nema.
Vlasnik Lidla i Kauflanda je isti pa mi nekako ne štima da nabavljaju dvije vrste Nutelle.
Ovo za Muller stoji, ali ne znam jeste li primjetile, ali Muller je digao cijene i to dosta u zadnje vrijeme.
Primjerice Mozart kugle u vrećici su poskupile čak 20 % sa 19,90 na 23,90 kn, a primjetila sam još dosta toga, ali sad lakiram nokte pa nemrem puno pisat :mrgreen:
u lidlu nije orginal njemacka nutela, samo u mulleru je
provjereno
u lidlu sam ja vidjela i njemačku i poljsku nutellu, ona na kojoj na poklopcu piše nutella je njemačka
Accessorize - sve -50%.
Ja sam bila u AM ali pridavacica kaze da je u svima
wow to je super vijest
Aldo, sve -50%
znam da ima jedan u City Centru One (na zapadu-Jankomir)
Žuta srijeda: http://www.citycenterone.hr/hr/zagre...-popusti-west/
Jedan Aldo je u Praškoj
U subotu igračke -25% u Interšparu, Sve.
Jel zna netko jel tamo ima Frozen lutki?
http://www.konzum.hr/Proizvodi/Igrac...Anna-Disney-13
Hm,pise da je..
od sutra opet u Lidlu http://www.lidl.hr/hr/akcija-cetvrtk...etail&id=11428
Danas u kozmu 30% na sve boje za kosu a od 19-21.12 40 % na svu dekorativnu kozmetiku
ima li kakvih dobrih popusta u rosesu osim onih bezveznih 20-30%?