To vam je ovo: http://baby-watcher.hr/. Ako krsim neka pravila molim moderatore da ovo izbrisu.
Printable View
To vam je ovo: http://baby-watcher.hr/. Ako krsim neka pravila molim moderatore da ovo izbrisu.
Mene je spasio jer je prosla trudnoca bila blizanacka, ali je s 9tt jedno srceko prestalo kucati pa sam bila u strahu da ne bi i s drugom bebom nesto poslo po zlu. Takav imaju i u Petrovoj na patologiji trudnoce gdje sam lezala u prosloj trudnoci.
Ali koliko vidim baby watcher je tek od 14 tt
Hvala svima na cestitkama..ako maleni ne dobije ž uticu mi smo predviđeni za doma sutra..jeeedva cekam...falu mi moje cure ne mogu vam opisati..
Moj je sa e baya :) mislim za oko 40-tak $
I onda s tim kruzis po trbuščiću i tražiš otkucaje?
bebeto jesi probala s mljevenim sjemenkama lana?
al baš mljevene.
znam da ih imaš uzet u konzuma na polici ona ekozona
a ako ne to, onda bilo koje druge lanene ali ih samelji u mužaru
idu na sve i svašta, u jogurt, preko salata u variva...ma skoro na sve možeš staviti žličicu lanenih i riješiš se problema ako je sreće
ja sam sa svim i svačim probala, al samo mi ovo djeluje
pa da, ima i prozorčić koji ti pokazuje broj otkcaja , bebini su najbrži, od 120 do 160, a možeš čuti i otkucaje pupčane ili svoje ali oni su sporiji. čuje se i plodna voda :) dobila sam i kabel koji se ušteka u mobitel jer ima i aplikacija za mob koja isto očitava otkucaje a možeš ih i snimiti :)
Alkemičar, ja sam u biti u siječnju ove godine prešla na LCHF prehranu i preporodila se, riješila se zatvora, peruti, 10 kg ali kako sam ostala trudna počela sam ponovo jesti sve od straha da bebi nebi nešto falilo i sad su se vratili stari problemi. Mene najviše smetaju ugljikohidrati...probat cu to sa lanom a moram pitat ginekologa smijem li pit probiotike, pila sam Probalans dok nisam otkrila da sam trudna.
Arlena možeš li mi poslat link na taj sa e baya ( na pp ako nesmijemo ovdje reklamirat) ??
Anabeg, super ekpresni porod...blago ti se Nek bude sve ok da odes brzo kuci svojim curama pa da se svi mazite s bracom :)
Funky, dogadja li se sto kod tebe...cekamo nestrpjivo ;)
Anabeg, super za izlazak, brza si ka raketa....
Zato cu ja izgleda i prenijeti...Zeljka, nista nova, otvorena 3 cm, plodna voda bistra, ctg uredan, trudova 0 bodova...
Samo setam i cinim skale nece li se malo ubrzat...
Funky kolači su spremni!!!
Idem jos jednom skale ucinit zbog tih kolaca;)
Bebeto, vidim da ti pise da u 6.mj 2015. ocekujes bebicu.. Koliko si trudna sad? Mozda smo blizu :)
Sad odmaram jer sam cijeli dan pekla kolace i tortu (princeza sutra slavi rodjendan) pa padam s nogu, nema kod mene naznaka, a i nadam se jos tjedan dana da necu u rodiliste.
Iako mi je s princezom pukao vodenjak na 37+4 pa nikad se ne zna...
Drzim fige da tebi sto prije krene;)
Opa, i kod tebe tulum ka i kod Zeljkice...volila bih i ja da na sv.Luciju radim kolace!
Onda i ja tebi drzim fige da bude tamo oko Bozica!
Princezi je sutra imendan, ali rockas je tek u ponedjeljak no ne usudimo se cekati jos tjedan dana za proslavu da ne bih zavrsila u bolnici.
Moja terminusa (draga MPO suborka Noemi) je rodila sad u ponedjeljak, a termin joj isti dan kao meni pa me hvata nervoza...
Ima baby watchera nekoliko na njuškalu
[QUOTE=bugaboo;2711217]Princezi je sutra imendan, ali rockas je tek u ponedjeljak no ne usudimo se cekati jos tjedan dana za proslavu da ne bih zavrsila u bolnici.
Moja terminusa (draga MPO suborka Noemi) je rodila sad u ponedjeljak, a termin joj isti dan kao meni pa me hvata nervoza...[/QUOTE
Cestitke Noemi, sjecam se tamo sa Odbrojavanja, nadam se da je sve proslo ok, ma imas pravo, obavi odmah, pa sta bude, ali evo nek te moj primjer utjesi, ima misec ipo svasta nesto, a dogurah do termina, sta zelim i tebi, ili bar jos tjedan, dva:)
evo ja ležim više-manje uspješno dan 2. Sutra ću za nedaj bože spremit torbu za rodilište. Za bebu imam od sina - robicu koja se mora oprat i peglat, to će mi obavit teta, a kolica i autosjedalicu ćemo mm i ja potražit ovih dana. Iskustvo mi kaže da mi u prva dva mjeseca niš drugo ne treba. Sling moram isto oprat. Inaće se osjećam ok, nikakvih bolova, stezanja... ničega. Ma odlično. Moja doktorica me inače ovako tješila: na dan pregleda sam bila 31+6, znači sutradan sam 32 tt puna, a danas sam kao 32+1 tj. u 33 tt sam. Tako sam vam ja u tri dana prošla tri tjedna... :lol:
Jako dobra stvar je ta što je ovaj dečko dosta velik... 32tt i preko 2100. Doktor u bolnici je napravio frku jer je dečko baš velik. Bilo bi super da doguramo do 2500. Inače dimenzije bedrene kosti pokazuju 3 tjedna starije dijete.
ja sam danas bila na pregledu 32+2 i beba na zadak? kad su se vase bebe okrenule?
Funky kako je danas? Ja sam isprobala čucnjeve,sex,hodanje,tople kupke,ljutu hranu i nista nije pomoglo. Kad se njima ne ide van ;-)
Cure u finišu sretnooo,a friskim trudnicama zelim mirnu i školsku trudnocu.
Mi smo se malo privikli sad jer inace smo bili budni dan i noc i samo sisali. Stariji sin malo ljubomoran pa pazimo i na to. Jos i skola...uh jedva čekamo praznike ;-)
ja sam samo 5 dana ispred, ZM 15.09 :love:
prekosutra mi je 4D uzv
jedva čekam. ubija me neizvjesnost, jeli sve u redu s mojom bebicom
Mi smo tjedan poslije bebeto. Danas 11 tjedan :)
Alkemicar 4d wow, vidjet ćeš svog bebana skroz.
Jel netko zna radi li se kombinirani probir običnim uzv ili?
tu smo negdi.
meni je termin 18.06.
;)
moj je termin 09.05.
Ajme cure sanjam dan kad ćemo brojit sitno kao naše mame koje čekaju da krenu trudovi....to mi se čini još tako daleko..... meni je u srijedu pregled, neznam kojim ultrazvukom će me gledat ali jedva čekam taj pregled da se konačno smirim i opustim....prešla sam tjedne kad sam izgubila 2 bebice ali još me strah da i ovoj ne stane srčeko....
nema funky :roll:
Jel sad red na funky?