kleopatra :love2: baš mi je žao
Printable View
kleopatra :love2: baš mi je žao
Kleopatra,draga jako mi je žao..
Kleopatra :cry:
žužy,kako si,jel te šta boli?ja ležim još danas mirno pa sutra lagano pokret.
A ono,neznam kaj da ti rečem...pritisak mi je dolje več danima,tak da je i sad..Sise bole za poludit.Ja jučer prespavala cijelo popodne,bio naporan dan.Danas laganini,evo baš sam se ispružila na kutnoj pa idem malo čitati.:-)Planiram raditi sve ko i inače,samo malo usporeno i bez pretjerivanja.Svaka cirkulacija je dobro došla!Koristit ću ovu priliku da se i ostali ukučani malo više angažiraju u kučanskim poslovima :mrgreen:
Ja danas napravila test (12.dan nakon 5-dnevnog transfera) i negativan je. Pretpostavljam da se mogu pozdravit sa svime za ovaj put :cry: A betu mi je doktor rekao vaditi tek u srijedu...ne mogu si pomoći a da se ne nadam, onako malo...
Prozerpina koji je ono tebi dan nakon transfera? Isto blastice ili?
Danas 10-i dnt, da dvije blastice.
prozerpine a kaj vele ti testici od 5dpt? :-)
Sybylle nadamo se da testić laže, moguće je... :-)
Prozerpina,
vibram da kupiš pravi test u ljekarni, ima ih kvalitetnih iza 15-ak kuna.
Gotovo sam sigurna da blastice neće iznevjerit.
Inače, imaš super rezultat postupka-ukupno 9 blastica, pa to je san snova!
:-)
kleopatra žao mi je draga.....:-(:-(
Znam, sve je super ispalo, puno bolje nego što sam se nadala. Zato sad čekam samo ß kako ne bih izludila interpretirajući ima li ili nema crtice, plusića, što li već. :shykiss: hvala ti, Inesz.
Tako je definitivno pametnije. Ja se sad i onako i dalje nadam, a usput se i bediram :cekam:
Nisam danas radila betu jer mi ginićka radi popodne (a moram k njoj po uputnicu-nisam u ZG pa nemam kud privatno), a lab radi u jutro. Tako da ću sutra u jutro to obaviti. Držim fige i tebi za srijedu! :fige:
Prozerpina, sybylle :fige: za betu!!!
žužy :kiss: kako se osjećaš?
Šaljem svim betočekalicama ~~~~~~~~~~
Sandrić,:kiss: back!Paaa,imam dobar apetit,dobru probavu...kaj da se žalim :aparatic:
Kak si mi ti?
Prozerpina, sybylle ,:fige::fige:
žužy tonem sve dublje u mislima da mi je sve uzalud... od prvog pokušaja pa sve do jučer bila sam dobro... plakala sam samo nakon trećeg promašaja i bete 0,2 i kad je hrpa žena oko mene ostalo trudno,a ja saznala sve u isti dan.... sad ne plačem,osim u sebi... svake sekunde me sve više ubija sve izvjesnija misao... nikad nećemo uspjeti....
Bok curke,
Ovo je moje prvo isčekivanje bete, u petak imala jako bolan i težak transfer, dr. skoro odustao od svega, kada bi mi bilo najbolje radit testic? Mada mi se čini da ću prije dobit mengu.
Sandra1971 :love2:
Sandra..šaljem ti največi zagrljaj!
sandra,drži se!!!!!!!!!
Evo, da se i ja upišem u listu ovotjednih "neuspjeha". Beta je 1.2 :cry:
Sad opet čekanje od kojeg se osjećam tako beskorisno i nemoćno...
Svima ostalim držim fige-nek se barem nekome ovaj tjedan posreći:fige: Nek bude čim više pozitive!!!
sandra1971 draga znam kako ti i ja sam danas potonula,do jučer sam mislila da je ovaj put dobitan a danas imam osjećaj da neće bit ništa!:love2:
3 dan, nisu blastice, a jajnici me jako probadaju i
Joj željkice,znam...svašta nam prolazi kroz glavu.A nema druge,dan za danom i navečer križat na kalendaru.
Kak se osječaš?Mene do danas tu i tam prepiknulo dolje lijevo,a sad baš dosta osjetim sve dolje..teško mi opisat,bolna nelagoda,slično kad dobiš m..nisam pametna.Znam da da sve to ne mora značit ama baš ništa,al kaj bumo drugo - nego se osluškivale :raspa::sherlock:
žužy a osjećam se skašeno toliko truda i muke i onda da ne bude ništa za poludit!čitala sam da kad dolazi do implantacije boli kao da m dolazi tako da se nadajmo da je kod tebe ta bol pozitivna!ja jajnike osjetim od jučer ponovno ,napuhana , cicke ogromne.............
Ma..ta bol kod implantacije,raspravljalo se več dosta tu o tome..
Moje sise se eto nisu uvečale,ali zato bole,peču,majko mila,bradavice...
Planiraš test ili ništ do bete?
moje bujaju još malo ko pamela!:lol:
a neznam najrađe bi sad nešto :lol:,mislim samo beta ti?
A blago tvom mužeku :lol:
Obavezno pišam prije,ja ti volim testiče :lool:,u prvom postupku sam prvog pišnula na 6.dnt
Al,ovaj put se bum strpela bar tam do 10. :aparatic:
a sretno nam bilo!!!!!!!!!!!!!:pivo:
Ševili :pivo: !
žužy, željkica :pivo: i ponavljamo rundu nakon popišanog plusića ili troznamenkaste bete!