Pipe jako lijepa beta. Zelim ti da drugi put cujes :heart:
Vrci hvala ti na objasnjenju.
Printable View
Pipe jako lijepa beta. Zelim ti da drugi put cujes :heart:
Vrci hvala ti na objasnjenju.
hvala ti CHIARA :) i tebi puno srece, da prodje sve dobro
Ja sam radila test, negativan je :-(. Sad znam kakva me beta ceka u srijedu pa nema vise strepnje. Razmisljam kako prezivjeti do srpnja kad me ceka stimulirani. Chiara i Suncokret, zelim vam svu srecu u srijedu. Ostale cekalice, takoder puno srece i strpljenja :-).
This pa sta nije jos rano za otpisati postupak? Tek ti je 9 dpt?
Čestitam svima na velikim betama, a čekalicama strpljenja, neizmjernog.
Meni 5dnt. Još predugih 9 dana do bete. Al pomalo. Sretno svima!
i meni 5dpt , mi se pratimo :) , ja tek za 9dana mislim test raditi , a onda betu ovisno o testu. Taman imam crinone gel za tih 9dana pa ću i vidjeti kakvo je stanje s M. Jel imaš kakve simptome? Mene već u ovo vrijeme inače PMS dobro lupa, a sad ništa, ni grudi mi nisu napuhnute ni bolne..
Super @fusa!
Malo grudi, malo pritisak i sitna pribadanja dolje.. Nadam se da su dobri simptomi i mislim pozitivno, a najviše čekam betu. Ne mislim testić koristiti, nemam hrabrosti
Nebi ni ja koristila test, ali meni su dali vadit betu23.4., nebi izdrzala do onda...
ja isto od jucer imam neka boluckanja nisko u trbuhu, ali vec sam imala toliko simptoma(mislim da sam ih sve presla) a nikad pozitivan test da sad vise ne vjerujem nicemu sto mi se desava...jednu jedinu stvar jos nisam imala a to je da nisam mogla piti tursku kavu( koju pijem 20god svako jutro) . To mi se desilo prvi put kad sam krenula sa jasminom, tako da vjerujem da ako ikad ostanem trudna da ce mi to biti glavni simptom.
Potpisujem :)
Sve prošla i sve ti nešto znači, a onak do bete može značiti svašta. Dobro mi kod tebe zvuči to za kavu! Ja nekak ništa posebno.. Zakaj ti tak kasno rekli vaditi betu? Meni uputa za 14 dana od tr vaditi beta hcg iz krvi.
A ja sam ti u KBC Rijeka, i oni ti imaju naviku nas slati vaditi betu 3 tjedna nakon transfera...a pošto ovdje gdje živim na otoku ne vade betu u bolnici a ni nema privatne poliklinike jedino mogu probati sa testom a onda ako bude pozitivan idem u rijeku vadit krv...nebi mogla čekat toliko.
Joj držim nam fige svima čekalicama za pozitivne bete!
Kod mene test kaze minus. Ostalima zelim vise srece.
Chiara ajme žao mi je, to je tužno za sve nas.... Hoćeš betu još pokušati?? Veliki zagrljaj
@fusa, onda samo naprijed s testom!! :)
Chiara zao mi je. Da bar nema takvih minusa i nultih beta. Zao mi je.
Hvala cure. Nisam bila optimisticna u vezi testa bas zbog spottinga koji traje danima. Betu vadim da mogu odnijeti sestrama da se narucim za stimulirani ivf.
I kod mene počeo lagani tamnožuti iscjedak.. prvo je bila sluz sa svijetlom krvi a sad se nastavlja to smeđe.. menstrualni bolovi luduju..
Sutra beta.
Mene cak ni ne boli kao da cu dobiti M. Zna me ponekad probosti u jajniku.
CHIARA bas mi je zao zbog minusa ali jos uvijek cekamo betu da vidimo kakvo je pravo stanje! Drzim fige usprkos svemu!
Suncokret i tebi zelim visoku betu sutra.
Cure razveselite nas!
Ja do sada pod utrogestanom nisam imala nikalav pms, smeđarenje ni krvarenje.. pa me zato često negativna beta znala i iznenaditi.
Koliko si transfera imala do sada? Meni je ovo prvi.
Ovo mi je 3.
Ja sam mislila da nikad ne mogu prokrvariti pod utrićima... ali eto, nakon 4 transfera (ne brojim onaj s trudnoćom) peti puta sam krenula sa spottingom 6 dnt (11 dan nakon punkcije). I sad sam zbunjena jer očito nema pravila
Meni se cini da je svaki transfer prica za sebe i da stvarno nema nikakvih pravila. A pogotovo se tesko oslanjati na simptome kad smo pod progesteronom i raznoraznim stimulacijama.
Bok trudilice!
Žao mi je za sve negativne bete, a jako me vesele pozitivne :) šo daje novu nadu negativnima:)
5.dan nakon tansfera petodnevne blastociste. Temperatura 37,2 , bolovi kao pred menstruaciju i straaaašan umor. Spavam 14 sati dnevno ukupno....
Kako vam se čine ti simptomi?
Šarlota simptomi mi se cine jako lijepi. Nadam se da ces ugledati pozitivan test i visoku betu.
Šarlota i meni se sviđaju tvoji simptomi, obečavajući su! A što mjeriš bazalnu temp?
Ja nemam nikakve simptome, ni pms-a ni ništa slično:coffee:
Moja beta je 6.6 :-( ocekivano. Jos u petak moram ponoviti, ali kaze sestra da ipak premala
This biokemijska? Ili je kasnija implantacija?
Ne znam, meni je to prvi postupak i prva beta ikada pa zapravo ne znam sto ti brojevi znace. No sestra na humanoj nije zvucala optimisticno. Onda valjda biokemijska? Ma za prvi put i nije lose, uspjeh je da sam i dosla do transfera i ova mala betica budi nada za za uspjeh u iducem postupku.
Ponovi u petak pa se mozda iznenadis. Od srca ti to zelim. :)
Chiara i suncokret, jeste vadile betu?
Ja jesam. Nalaz je iza podne. Ali ja vec znam da od trudnoce nema nista jer mi je test jucer bio negativan.
This hvala i također i tebi sretan Dan zena.
Suncokret cekamo betu.
Cure SRETAN VAM DAN ŽENA!!
This,rado bih imala neke riječi utjehe,ali ovo je zaista malena beta...držim fige za daljne uspjehe!
Chiara,hrabro dalje! Odmah idi gore da izaberes doktora i odmah ovaj ciklus nastaviš dalje ukoliko je beta negativna!
Šarlota,simptomčići su super! Moja temperatura nije padala ispod 37.3. u bilo koje doba dana iako su mi rekli da bazalnu nema smisla mjeriti dok smo pod progesteronom...ali ja sam bas imala onako valunge i imala sam osjecaj da gorim...i osjecaj je rezultirao bogovskom betom!!!
Svima ostalima puno sreće dalje!!!!
Drage dame sretan Dan zena!
Kod mene beta radjena 2.3. divna 1096, dva dana nakon 2562.
Medjutim jutros mi blago krvarenje ;( u shoku sam- bila kod ginica, ne moze fino vidjeti jos je to sve minijaturno, dobila injekcije progesteron i mirovanje! Imate li slicna iskustva sa pozitivnim ishodom? Nadam se da nisam offtopic! ?