pa ide prek zdjelice AMEN :smajlbriseznojscela:
samo sto,kajaznam,mama perfekcionist, ne razmakne stopice ako ih recimo ima skupa neg se samo baci prek njih :roll:
Printable View
pa ide prek zdjelice AMEN :smajlbriseznojscela:
samo sto,kajaznam,mama perfekcionist, ne razmakne stopice ako ih recimo ima skupa neg se samo baci prek njih :roll:
a treba i sav taj spek prebacit
istinabog, puno je lakse odkad je smrsavila (citaj posteno pocela dohranu)
e sad bi ti htjela da odmah po pisti korača... u štiklama, noga ispred noge... :lol:
bahCitiraj:
Larita prvotno napisa
ma nije to neg me pere paranoja da ce si nogle polomit il zglobove poiscasit stajaznam
ah paranoik
al da vidis kako lijepo hoda
vec jedno mjesec dana
satra mi kicmu al ne pusta mi prste
oprezna cudo jedno
kli_kli LEGENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO :D :D :D
lara se vere po kući ko mali majmunčić... taman kad mislim da će tresnuti ona se za nešto uhvati... :roll:
a kičma... srećom da sam niska, pa skoro da se mogu ispraviti kad ju držim za ruku :lol: .... meni je trenutno problem što ona više ne da da ju se drži, a sama ne može...
:D :D
Noviju su fontanele srasle kad je imao 4 meseca!Citiraj:
ivonna prvotno napisa
Isto tako znam da se obicno zatvaraju oko 18 meseci, tako da je sasvim u redu sto si napipala "rupicu".
EEEEEEEEEEEEEE, i novi to isto radi vec danima! A znas kad je on davno js prohodao (pre 4 meseca!). Meni to izgleda kao folirancija, mislis da je nesto ozbiljno?Citiraj:
ivonna prvotno napisa
kovke, :P za prozivku.
"Smanjujem slike za avatare puno radno vreme"
kli brzic
kli :D :D :love:
Storma, sto ti je dobar avataaar! :lol:
Ajme nasmijale ste me do suza...Kli_kli i Storma lude ste! E, da i avatar je super!
Curke ne znam ovo za prstiće, ali moglo bi biti ovo kaj veli Kli da se možda prave važni. Moj M. sad ima fazu hodanja unatrag, a na prstiće se penje samo kada nešto želi dohvatiti.
Ivonna fontanelu već dugo nisam provjeravala. Budem kad dođem domeka s posla.
Danas ipak moramo do pedice jer izgleda da ovaj biljni sirup M. baš ne pomaže. I dalje kašlje i hriplje. Koliko to može trajati? Kli_kli koliko dugo je Novi vukao to hripanje?
ja ti mogu samo reći da nika radi to identično tako. jednom nogom iskorači i dok se diže druga noga (najčešće desna) ide prvo preko gležnja a tek onda na stopalo. desna noga joj isto felša prema unutra ali to sam primjetio samo jednom kada je imala cipelice na nogama i koračala po stanu (jer kao što znate ni mi ne smijemo puno na noge, ali nekima se ne da objasniti). mi danas popodne idemo na vježbe pa ćemo vidjeti kaj vele.Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
:x da baš, pitaj buckuCitiraj:
Mirta30 prvotno napisa
nika ima još prilično veliku "rupu". pedica veli da je normalno da se zatvori, kako je i kli rekla, do 18 mjeseci. valjda bude.Citiraj:
ivonna prvotno napisa
daddy je iznimka!!!!Citiraj:
daddycool prvotno napisa
a i ja sam iznimka!!!! :mrgreen:
meni je novi pao s kreveta kad je imao 4 meseca, i otisli smo na hitnu. kad sam pitala za uzv mozga da bismo videli da se nije nesto desilo, rekli su mi da su njemu potpuno srasle fontanele. naravno, ja sam se uplasila i prosurfala o tom ranom zatvaranju fontanela, i nasla da je sve ok dok glavica raste, sto je i logicno, jer kako bi onda rasla glava detetu od 2 god.?
Nitice, novi je imao stomacni virus sa grcevima, kao fran, samo sto je novi jedan dan imao i blagu temperaturu. nocas nam je bila prva noc bez grceva! on nije kasljao.
Sorry Kli meni se učinilo da sam davno čitala da je bio bubin isto ko i M. Onda sam valjda sa nekime zamijenila...
i nama, i nama, budio se samo 2 puta, što je normalno, ali on kašlje već cijela 2 mjeseca, još od mora... :/
E, onda je to bio F!!! Kovke kak ga liječiš? Kaj misliš hoće li nam raditi probleme u jaslicama zbog toga?
ovo je bio nastavak na klikli-in post- hoće me netko podučit gramatici :oops:
Pa ja si 'brijem' da bude to gotovo za tjedan dana, a ovo kašljanje je samo kad spava ili kad je u ležećem položaju duže vrijeme
a dajemo mu Echinaceu, multivitaminske preparate i pokušavamo mu davati što češće vodu
Ma, tak i ja. Pije neki biljni sirup za iskašljavanje i od dr. Teissa Multivitamol za imunitet. Nadam se da će se desiti čudo i sve biti izliječeno do ponedjeljka. :/
drzim fige da se to i dogodi!
pa naravno, naša djeca su ko' blizanci :lol:Citiraj:
daddycool prvotno napisa
baš me zanima kaj će pedica reći
:love:Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
er'nm''', 'jk
to vam je andrea pozeljela dobro jutro m,\\\/lLILLLKLLLLLLLLLLKI
booooooook andrea!!!!!!!!! :*
Dobro jutro svima...
Ja sam danas malo pukla. T ima proljev već 10 dana. Danas ćemo imati rezultate mikrobiološke analize. (sumnja na rota virus).
Nema temperaturu, guza je bolje, ali ja sam sasvim iscrpljena. Posao, neispavanost zbog temperature, alergija, posao doma i tako u krug. Kao šlag na kraju teta čuvalica me je jučer obavjestila da idući tjedan ide na more. Ja nemrem dobiti godišnji, mm isto, tako da je opcija pol dana on doma, pol ja, pa šljakanje navečer, pa preko vikenda... Baš mi je neka depra, valjda od ove kiše...
Sorry kaj kukam, ali danas je valjda dan za to...
Liebe :cry:
Liebe, saljem ti pozitivne ~~~~~~~~~ !
Svima nam se desi los dan!
Hvala puno i meni ovakvi dani idu na živce, pogotovo zato što nisam takva po prirodi...
Danas mi se valjda skupilo :(
U principu ja se oko problema nerviram dok se na horizontu ne pojavi kakvo takvo rješenje.
Liebe, sigurna sam da će se uskoro na vidiku pojaviti rješenje! Do tada šaljem pozitivne ~~~~~~~~~~~~!
Liebe :love:
mirta, točno znam kako se Vid diže. Tako se i Vita dizala. Mi smo to morali vježbati. U principu ne želim davati nikakve savjete jer nisam kompetentna za to-najbolje da vam fizijatar veli kaj vam je činiti... ali mogu ti samo reći da mi Viti nismo smjeli dopustiti da se tako preko zgloba diže. Stalno smo joj visili za vratom i kad god bi kretala u podizanje, morali smo hvatati nogicu i postavljati je pravilno.
Eto, mi smo prestali s vježbanjem, ali unatrag nekoliko tjedana sam primijetila da izvija desno stopalo. Dok stoji..onak skroz izvije stopalo i oslanja se na vanjski dio stopala. I dok hoda, malo baca stopalo prema unutra. Vjerujem da to moramo vježbati, i ja joj znam malo vježbati stopalo (vježbe koje mi je pokazivala fizioterapeutica) onak navečer dok mi sjedi u krilu, ali imamo timsku obradu na Goljaku u listopadu, pa ćemo vidjeti što će nam reći..
nadam se da neće morati nostiti ortopedske cipice..
Lunić jeste našli tetu čuvalicu?
vidite me kako sam velikaa!
ne još..za sada sveki čuvaCitiraj:
Nitica prvotno napisa
Loona,kako je velika! Prava cura, preslatka je! :angel:
Ajme Loona kak je narasla!! Prava slatka curica! Da je vidim na cesti ne bi je prepoznala koliko se promijenila od kad smo se zadnji put vidjele.
nešto ne štima, ja ne mogu do slika :/
jedva čekam da se pedijatrica vrati s godišnjeg pa da odemo pogledati tu nogicu. :(