:heart:
Printable View
:heart:
Zdenka, uvijek te je prekrasno čitati. :heart:
Čestitam na prvašici, i želim sretno i ugodno školovanje do kraja (i bratu i sestri).
Iako vam je avatar prekrasan, dajte malo ubacite i tateka, i on je važan :)
Poštujem njegove želje: on želi ostati iza fotoaparata.Citiraj:
Strobery Shortcake prvotno napisa
Ajme, Zdenka, dugo, duugo nisam bila s necim ovako dirnuta kao s tvojim majcinskim putovanjem (tek sam danas "otkrila" ovu temu). :love: :heart: :heart: :heart: ....
Bravo, Zdenka!
Fenomenalno mi je kako svi super funkcionirate, a od posvojenja je prošlo malo vremena!!! Mi potaknuti vašom pričom razmišljamo o drugom posvojenju!!!! PUSA cijeloj ekipi!!!! :*
Hvala, i sama se ne mogu načuditi kako smo uspjeli stvoriti pravu, povezanu obitelj s to naše dvoje prekrasne dječice. U to smo uložili ogroman napor i veliku ljubav, a i djeca su sa svoje strane mnogo pridonijela svojom dubokom emotivnošću.
Svima koji se premišljaju o drugom djetetu, moj je savjet: krenite! Nije lako, ali vrijedi!
:heart: :love:
Moram ovo citirati – citam vec nekoliko puta i svaki put se najezim od glave do pete. Moja je majcinska prica – “tehnicki” gledano - drugacija, ali snaga ove poruke je univerzalna i zaista mocno djeluje i na mene. Zdenka, od srca hvala sto si na tako poticajan nacin s nama podjelila svoje iskustvo!Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
:heart: :heart: :heart:
B. je proslavila rođendan. :heart: Po svojoj želji imala je dvije proslave, jednu za obitelj i odrasle prijatelje, a drugu za djecu. I jedna i druga bile su pun pogodak. Sama je napisala popis uzvanika i pozivnice i već se danima unaprijed veselila. Uspjela je razgaliti sve "odrasle prijatelje" svojom radošću. Ne samo što se veselila svim poklonima, od najmanjih sitnica do najvećih stvari nego je bila tako ljubazna, tako sretna što su svi na okupu - stalno je svima nuđala hranu i piće, brinula da ne bi netko ostao bez, uživala je.
M. taj dan nije imao nastavu, tako da je sa mnom obilazio po placu, bio dobar kao kruh i sudjelovao u svim pripremama. Kad smo se vraćali kući, kupio je za B. buketić cvijeća ("Šareni, mama, ona je mala curica, ne želim joj odnijeti nešto kao za sprovode."). Kad joj je to uručio, njezino se lice obasjalo i pali su si u zagrljaj. M. nije uopće bio ljubomoran zbog poklona i proslave nego je sudjelovao u njezinom veselju kao pravi veliki brat.
Poslije mi je šapnula na uho: "Mama, ovo je bio poseban dan. Hvala ti na svemu što si napravila za mene!"
Dječja proslava je bila prava brijačina. Došlo je puno djece - B. je omiljena u vrtiću. Rekla mi je njezina teta da ne može vjerovati kako je B. amalgamirala skupinu. U vrtiću je od siječnja, a već je stekla prijatelje, posebnu privrženost prema tetama i otvorila je sezonu kućnog druženja. Uskoro se sprema s vrtićem na more - kaže mi teta da su neka djeca nagovorila roditelje da ih puste "jer žele ići s B.". Raduje me što su mi oba djeteta tako empatična i emotivna. :heart: :heart:
I nas raduje. :love: Ovakvi postovi uljepšaju mi dan, daju mi poticaj i nadu. :heart:Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
:heart: Sretan Rođendan!
Sretno i od mene! :love:
Jedva se suzdržavam da mi suze ne krenu u kancelariji, srca draga!
A od juče sam totalno shrvana, priredbom za ispračaj prvačića u vrtiću mog djeverića. Nije ovo za mene u ovom stanju.
Želim vam samo međusobno uživanje i ispunjavanje, do u beskraj!
:heart: :heart:
:zaljubljen: :cry: :zaljubljen: kad nema smajlica ganuca... nemam rijeci... :heart:Citiraj:
M. taj dan nije imao nastavu, tako da je sa mnom obilazio po placu, bio dobar kao kruh i sudjelovao u svim pripremama. Kad smo se vraćali kući, kupio je za Branku buketić cvijeća ("Šareni, mama, ona je mala curica, ne želim joj odnijeti nešto kao za sprovode."). Kad joj je to uručio, njezino se lice obasjalo i pali su si u zagrljaj. M. nije uopće bio ljubomoran zbog poklona i proslave nego je sudjelovao u njezinom veselju kao pravi veliki brat.
Poslije mi je šapnula na uho: "Mama, ovo je bio poseban dan. Hvala ti na svemu što si napravila za mene!"
djeca su ti :zaljubljen:
i sretan rođendan B :heart:
joj rascmoljjj,ma predivno,slatkica mala kako se zahvalila za sve,srce malo :heart: :saint: ,braco je jako pažljiv,ljubav mala,preslatki su i presretni jer imaju tatu i mamu koji ih jako vole :heart: :saint:
puno vam radosti i sreće želimo :love:
Sretan rođendan! :*
Sretan rođendan velikoj djevojčici :heart:
Sretan rođendan :D
:zaljubljen:
sretan rođendan djevojčici :heart:
Sretan rođendan od srca :heart:
Sretan rođendan prekrasnoj djevojčici!!! Za brata velika :* :heart:
Sretan rođendan predivnoj B.! :heart:
Sretan rođendan :heart: !
:heart: :)
:heart: :love:
Sretan rođendan maloj B. :heart: !
predivna su ti djeca draga Zdenka. najsretniji rockas maloj B!
:heart: :heart:
Sretan rođendan B. ! :love: :heart:
Navijačici sretan rođendan!
Sretan rođendan sa zakašnjenjem :*
sretan rođendan cijeloj obitelji :heart:
(jer čovjek ima osjećaj da su vaše veze tako jake da je slavlje jednoga jednako slavlju ostalo troje)
a djevojčici prelijepog imena (bilo me sram pitati koje ime se krije iza "B" i hvala ti što si ga ipak podijelila s nama) :*
Sretan rođendan slatkoj djevojčici. :heart:
[quote="Kanga"]Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
Zdenka, dugo me nije bilo na forumu, ali cim sam se konektirala otisla sam, a gdje drugdje nego na Posvojenja. Tu sam kao kod kuće :love:
Prvo da vam svima zajedno, vama cetvero , cestitam !
Kako ste divna obitelj, obitelj iz snova :heart:
Djeca su ti tako prekrasna, kako likom tako i srcem i dusom. Sigurna sam jos vise da svakom paru pripada određeno dijete ili djeca, pa i gledajuci tvoju djecu iskreno receno kao da su mi i slicni - anđeli mali :saint:
Ovaj dio koji sam boldirala i sama jako osjecam. Iskreno, onako najiskrenije osjecam da je put moga majcinstva od pocetka bio zacrtan ovakav kakav i je. Zato i nisam forsirala MPO.
I mi smo na vrlo malom koraku do pisanja jos jedne molbe pa da i nas sin ima brata ili seku.
Tvojoj djecici M i B zelim puno radosti isrece, bratske ljubavi i igara.
Od sveg srca najradije bi vas sve izljubila i zagrlila. Veliki pozdrav i pusa djeci.
Hvala, Emanuel.
Kod nas su završile sve tegobe prilagodbe i ovo što se sad događa je čista uživancija. Djeca su preslatka, prava bezazlena dječica i jako su privrženi. Mogu reći da je B. nakon sedam i pol mjeseci čvrsto i sigurno privržena. Baš sam se sad vratila iz jedne ženske šetnjice po gradu (M. je kod nonića i none); prekrasno je kako je ona vesela, mazna curica i kako nas dvije gradimo lijepi odnos mama-kći. Ona je donijela novu dimenziju u naš život. :heart:
Zdenka, kći ti je prava ljepotica, ali zaista!
Prekrasna djevojčica :heart: