Da li samo na klizaljke za hokej ili i one ostale?Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
Printable View
Da li samo na klizaljke za hokej ili i one ostale?Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
malo kasnim, ali naturino ima 30 % plus još 10% popusta za gotovinu. znam da ste sad već u mislima na proljetne cipelice, ali moja beba se počela dizat na noge pa smo kupili prve cipele za hodače 8)
Nisam dugo gledala temu.
Pa svi mtč-i koji imaju dječju trikotažu.
U Bj su 2 i oba ga imaju.
U Pitomači sam ga našla i isto ima.
Da se naći i čarapa za odrasle, isto ima i na akciji i sniženih.
Bila sam jučer u TL na Žitnjaku i uspjela upecati 2 kompleta LOGO trenirkica za Lanu :) .
Niti tamo nema hlačica, uglavnom gornji dijelovi i majičice.
Ima nešto više komleta, uglavnom većih veličina, ali ima i manjih (npr. vel. 92).
To se odnosi na trenirke za curice, za dečke nisam gledala :mrgreen: .
je li bio netko u Heleni? :trep:
To i mene zanima :mrgreen: , jel se isplati ići?Citiraj:
mislava prvotno napisa
Bili mi prošli vikend. Dojmovi..tak-tak. Ima adidas, al mi se čini da je bolji izbor u Buzinu, limoni parfumerija je bila zatvorena (pisalo je radi tehničkih poteškoća), one2play ok, nema baš puno izbora a cijen su ok, ima dvd po 10-ak kn, mi smo uzeli od ninđa, a neznam ima li još kojih :?Citiraj:
mislava prvotno napisa
Ima varteks i ima ok izbora za muške, odijela po 1000 i nešto kn, kaput za 700, u liscu nisam ulazila, ima sportina grupa, tu ima svega od skupih stvari i markica do jeftinijih tipa vero moda, tally wally(ima kaputa za 198kn).
Ako nekog još nešto zanima nek pita :)
Jel ima champion?Citiraj:
mali karlo prvotno napisa
Koliko je dučana uopče otvoreno, svega par ili...
Jel ima kaj dobroga za klince? :mrgreen:
joooj sad stvarno nisam sigurna za champion, al vidila sam ga negdi il u heleni ili u začretju :/
Mi smo sve prošli za sat vremena, al nismo ulazili u sve trgovine, i samo smo kupili u one2play-u, ostalo baš za klince nisam ništa vidila, jedino u adidasu ima tenisica uz nogu za 120kn
..buuuaaaa..smrc..... ja bi donje dijelove LOGO trenerki....smrc... :cry: :mrgreen: :mrgreen:
..buuuaaaa..smrc..... ja bi donje dijelove LOGO trenerki....smrc... :cry: :mrgreen: :mrgreen:
Ima li u tom varteksu nekih elegantnijih topića ženskih? Onak, svatovskih?Citiraj:
mali karlo prvotno napisa
uh nemam pojma, vidila sam da ima ženskih stvari al kako ja tamo ne kupujem za sebe nego smo išli gledat za mm-a samo sam prošla pored ženskog dijelaCitiraj:
enela prvotno napisa
MM bio u Heleni, tražio si je tenisice, ali mu je sve premalo. :yes:
ali je kupio tene adidas, za veće dijete, 149 kn.
Sad na ovim sniženjima se mogu kupiti nikice po 150, 170kn na dalje i to znači ovogodišnji modeli.Citiraj:
mislava prvotno napisa
ma to nas uopće ne dira, je li model ovogodišnji ili od prije 3 godine.Citiraj:
paws prvotno napisa
glavno da nam se sviđa i da je izdržljiv.
zadnje adidasice su se pokazale i više nego izdržljive.
Slažem se.Citiraj:
mislava prvotno napisa
Samo sam htjela sam reči kako ti outleti u Zg nisu baš neka jeftinoča :mrgreen:
jel termo i običnih štrampli na sniženju ima samo na Vrbanima u Lumpyu ili i u Ilici?
a ima sta u tl u wtc rijeka
Da li netko zna da li još traje ona akcija Bambi cipelica u ŠC Prečko 'kupiš 1 dobiješ 2'?
Osječanke, u Essekeru u Rituals-u (donje rublje Skinny, Triumph itd) je akcija 1+1 (znači jedan platiš jedan dobiješ). Nisam ulazila unutra pa ne znam kakav je izbor.
Također Wenice u Mercatoru ima 50% popusta za gotovinu (ne znam vrijedi li za baš sve artikle), mi kupili neki dan tri majice.
cure koje hodate okolo i škicate sniženja, znate li ima li samsonite kakvo sniženje (konkretno, zanima me sniženje lacoste novčanika)?
Za novčanike ne znam, ali što se tiče torbi pred tjedan dana su snizili jedno dva (ružna) modela :roll: Znači, nije bilo sveopćeg sniženja.
Gledala prošli tjedan u A.Mall-u. Nije bilo :(Citiraj:
Roza prvotno napisa
Ja pikiram L. torbu.
Hm, Samsonite, bila sam ja neki dan gledati ženske torbe. Jedna omanja oko 700kn. Kažem ja ženi da mi je to puno pa ne bih, a ona mi reče da je snižena s 1000kn ... Znači, ipak imaju sniženje nekih modela :)
Znam sigurno da ona "najprodavanija" Lacoste torba sa remenom u raznim bojama neće biti na sniženju jer se i ovako izvrsno prodaje bez obzira na cijenu od 865 knCitiraj:
lara01 prvotno napisa
..rekla mi žena u dućanu
Torba koju si želim kupiti nije na sniženju, a niti jedan model novčanika.
Navodno je bilo nešto što je brzo prodano.
Danas sam u prolazu Gundulićevom vidjela natpis 50% popusta u Mandarina Duck dućanu. Njihove su me torbe nekad oduševljavale, ali ovog puta nisam imala vremena pa sam ih zaobišla...
wow baš mi treba torba! I ja sam nekad obožavala Mandarina Duck, ali nije me se baš dojmio taj dućan (a i skupo mi je to sada). Ne sjećam se da su te torbe bile tako skupe :/ Ja sam imala onu legendarnu zelenu sa naprijed rebrastom gumom. Zapravo, još je uvijek imam.
A popust je samo na keš i Maestro, barem je tako bilo prošli tjedan.
I meni su te torbe sada van dometa, pa čak i upola snižene. Dobre su mi i one iz Accessorizea ili HM-a.
No 50% (pogotovo na skuplje9 torbe je zapravo dobar popust, pa makar i za gotovinu. I ja sam dosad bila rob kartica, no na kraju sve to platim kad tad. Sve je to ipak samo psihologija. A da ne govorim o kamatama, redovnim i zateznim, koje sam dosad isplaćala na revolving karticu... Mogla sam si možda komotno kupiti jednu Mandarinu...
Ako nekoga zanima bijela tehnika i kućanski aparati, Elipso u Kustošiji ima 20% popusta na sve izložbene artikle.
Zatvaraju dućan i sele se u Siget.
Znate one velike lutke, skoro metar visine, samohodajuće.
Nedavno je bila reklama za njih.
E sad su u super konzumima snižene sa 320 na 100 kuna.
ne znam, ali brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mrgreen:
Sad sam se domogla kutije.My sweet lil sister.
Čarobno je u njoj, što pomaže mojoj curi da sama zaspe.Ne treba više mene. :D
sta u svim konzumima je snizena ta velika lutka ....100kn ????????' bila je 300 za bozic ...
U Konzumu u Osijeku (Bosutsko) imaju jako snižena razna pakiranja s plastelinima,protiskivačima i modlicama (sa 60kn na 20kn i sa 99kn na 39kn). Ne znam vrijedi li to za sve Konzume ...
ovakav popust još nisam tržila: u Sir Oliveru sam kupila dvije jakne snižene sa 699 kuna na 59!, i dvije vjetrovke snižene sa 599 isto na 59!!!
Ušteda od 2330 kn.
Gdje?Citiraj:
Dijana prvotno napisa
U Importanne centru.