pa kaj stre vi poludile - mi idemo na skijanje i mene je tako strah gužve na granici da već danima kombiniram alternativne varijante prelaska granice
Ako išta ne volim onda je to čekanje na granici
Printable View
pa kaj stre vi poludile - mi idemo na skijanje i mene je tako strah gužve na granici da već danima kombiniram alternativne varijante prelaska granice
Ako išta ne volim onda je to čekanje na granici
Bome, to je udarni vikend, ne, ne ić ako nemorate.
Pa zar se još nikada ovih godina nije poklapalo odlasci na skijanje i šoping, zar je to baš toliko ogromna gužva?
Pa koliko bi se moglo najviše čekati na granici?
Da li se može plaćati amex-om po njihovim dučanima, a najbitnije u H&M-u?
ne primaju Amex,samo Diners,barem u sloveniji
prošle godine, 7 satiCitiraj:
paws prvotno napisa
apri ne copraj. Morati ćemo helikopterom, ako uopće odemo (dijete je zakurilo)
ja da nemam školsko dijete ove subote se ne bih niti približila granici.
eto ja zvala i pitala jer ste mi bacile bubicu u uho.
žena je bila iznenađena pitanjem i rekla je da nikada do sada nisu imali nikakvih problema, a da bude nekakvih nepredviđenih okolnosti postoje i alternativni pravci.
Gdje i u koje vrijeme?Citiraj:
apricot prvotno napisa
možete ići i u nedjelju.
ali onda radi samo onaj HM u europarku, ovi u centru ne.
Ja bi molila jednu dobru dušicu koja se sprema u H&M
ako bi mi mogla donijeti par bodića?
Ja na žalost neko vrijeme neću moći ići jer sam nema dugo rodila,
a oduševila sam se njihovim bodijima.
Eto, ako nekome nije problem neka mi se javi na pp.
Primaju i MasterCard, kakav god hoces.Citiraj:
Taša prvotno napisa
ima li tko info da se u Beogradu otvorio HM?
sumnjam, nema ga na linku
http://www.hm.com/gb/storelocator__s...l.nhtml?step=1
ipak nije dućan otvoren nego se prodaje HM odjeća u jednom dućanu :mrgreen:
kao i u Vinkovcima :mrgreen:
Sto je sa mwst,kako se to odraduje,pliz pomoc.
Da li je za njega potrebna putovnica?
E da u Austriju se moze uci osobnom?
Sto je sa mwst,kako se to odraduje,pliz pomoc.
Da li je za njega potrebna putovnica?
E da u Austriju se moze uci osobnom?
Potrebna je putovnica koliko ja znam.
Za Slo je dovoljna osobna, a za dalje je potrebna putovnica koliko znam, mada ja imam važeću putovnicu pa o tome ne brinem.
Možda netko do cura zna bolje.
Ovo vrijedi za pitanje o merveru.Citiraj:
Kavin prvotno napisa
Joj kak sam spaljotka, tri posta, a moglo je sve u jednom, sori :oops:
Citiraj:
paws prvotno napisa
Jesi sigurna za ovo?
Jer sam ja prošle godine htjela kombinirati pa nije bilo moguće ( recimo one iz hm-a iz saisberga i iz onog hm-a kod ikee ), moglo se samo, ako si imao više računa iz istog hm-a iskombinirati u jedan merver.
Jesam dobro objasnila :/
dobro si objasnila, može više računa iz jednog dućana za jedan mwst (sa dječjeg odjela, muškog, ženskog...), ali ne mogu računi sa različitih lokacija.
A koliko se razlikuje H&M online ponuda od ponude u dučanima u Grazu?
u Austriju se ide isključivo s putovnicom.
u Slo možeš i s osobnom.
Ili od one u Sloveniji?Citiraj:
paws prvotno napisa
Pretprošle godine sam na hm.at našla jednu kožnu jaknu koja mi se svidjela: u Grazu sam ju našla, mislim, tek u trećem H&Mu u koji sam ušla.
Početkom prosinca sam na hm.at našla jedan đemper snižen s 50 na 30 eura. U Sloveniji u H&M taj đemper u to doba nije bio snižen.
I tako... Ima svakakvih varijanti. Jedino čega nema je garancija da ćete baš određeni artikal, u baš određenoj boji, u baš određenoj veličini naći u baš svakom dućanu.
sinoć sam malo gledala online ponudu, iskreno meni je bez veze. izbor u dućanima je neusporedivo veći i nađe se puno jeftinijih stvari.
i koliko vidim pola stvari na netu je ljetna roba :/
paws za austriju obavezno putovnica.
Joj ako ko ide ja bi imala par stvari ako bi mi neka dobra duša htjela kupiti!
mi planiramo u trst u h&m 8.1. Naime, idemo do tete i barbe na par dana, a onda bi bio grijeh ne otići u shoping u h&m i u ikeu u Padovi.
Nadam se da će biti dobrih sniženja!!
Baš sam se nabrijala :D
jel bio tko danas? :mrgreen:
Ja isto čekam izvještaje :mrgreen: .
je, ja sam bila danas, ali u mariboru...
došli u maribor i onda smo skužili da je tam sve zatvoreno, oni imaju praznik!!! europark je radio do 3 a mi došle u pola 2 :evil:
uglavnom, sniženja su počela, nisu, ono, turbo kak budu za koja dva tjedna valjda, ali sam vidjela recimo dječje odjelce za zimu (ko skafander ali mucasti onak) za 9 eura, ima vestica za dečke po 5 eura... ma nađe se dosta toga, ali moj je savjet možda ipak još malo čekati do onih pravih sniženja... jedino je pitanje dal' će onda biti toliko izbora... sad je bilo uglavnom svih veličina, bar ono kaj sam ja trebala... bilo je bodića (62 vel) od 3 eura...
bilo je sniženja i za nas velike :mrgreen: jedino kaj nisam imala vremena nikaj tražiti i gledati... ali iznad onih stalaka s vješalicama su uglavnom natpisi 5 i 9 eura, znači počelo je...
:D :D i ja ću uskoro
mogu računi sa različitih lokacija: mi uvijek spajamo HM iz Westa i Seiersberga.Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
mwst iz Slovenije vrijedi 6 mjeseci, iz Italije 2 mjeseca, iz Austrije neograničeno.
U Jurišićevoj se može podići uz osobnu. (ja jučer dizala za računa od prije tri godine pa vam pišem info)
:shock: ma daj, nama to nije prolazilo, možda ženska nije ni skužila ili si baš pitala?Citiraj:
apricot prvotno napisa
:shock: :shock: :cry:Citiraj:
apricot prvotno napisa
AAAAAAAAAAAAAA, ja ću se iz ovih stopa baciti kroz prozor!!! Uvjerena da je svugdje kao za Austriju, nisam se žurila podići mwst u Zagrebu. Ošlo 450 kn slovencima. :cry:
Probaj odmah u ponedjeljak! Možda tete na pošti ne budu gledale :oops: ;) !Citiraj:
Jelka prvotno napisa
Ma otići ću već sutra na dežurnu poštu. :/ Hvala na ideji, vrijedi probati!Citiraj:
Bembolina prvotno napisa
je li netko išao danas?
kakva je situacija?