:heart: ! A propos rozog - ima, ima :).
Printable View
:heart: ! A propos rozog - ima, ima :).
iva_luca, tak mi je gušt ovo sve tvoje pročitati!
Samo nastavi sa uživanjem i dalje! :D
:D :D
:* tebi i :* još jednoj maloj tvrdoglavici :)
Iva :heart: i Luca :zaljubljen: jaaako smo ponosni na vas dvije :*
A što se rozog tiče, i ja prije ne bi nikako, no sada bi pristala da sve rozi oko mene :mrgreen:
Bravo za mamu i Lucu (sramežljivicu malu :saint: )
Samo neka se tako nastavi
:love:
jedna moja mala prijateljica je skužila da rozo nije cool, pa kad ju pitaš koju boju voli viče plavu, ali se cijeli ormar rozi isključivo po njezinom izboru :)
:D :D za najnoviji izvještaj,
a boja ...., već će curica odabrati. Djeca se danas rađaju sa formiranim stavom :*
ma roza je preljepa za curice::)))), treba se opustiti i dati si malo oduska!
uzivaj!
:zaljubljen:
Sretan imendan :sing: :joggler: našim Lucama :heart: !
Potpisujem našu sretnu35!Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
:zaljubljen:Citiraj:
One koje me poznaju, znaju da nisam tip za šljokice, mašnice, volančiće... a roza boja je cijeli moj živor bila sinonim za tamo neke druge... Ali, kako se bliži vrijeme poroda, ja sve više slinim nad rozom robicom (neki dan sam u hipu kupila kompletić i gegice u rozoj boji).... pa si nešto gruntam, ima li proporcije u rastu trbuha i opadanju moći racionalnog mišljenja
Sretan imendan Luco! :heart:
:D za vrijednu mamu i curku Lucu :love:
[quote="rozalija"]Pridružujemo se čestitkama :*Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
luci sretan imendan s danom zakašnjenja! :*
Drage tete, hvala vam što ste se sjetile mog imendana. :heart:
Jučer su me mama i tata vodili u goste, gdje smo slavili! Mama je papala kolačiće a ja sam nakon toga bila jaaaako aktivna. Nije sigurna jesam li se samo zarotirala sa desne na lijevu stranu ili sam napravila salto.... danas me cijeli dan mazi i pokušava napipati gdje mi je glava a gdje guza ali svaki put kad pomisli da je uspjela je iznenadim nečim.... Baš se volim igrati s njom!
Pa-pa do slijedećeg puta! Vaša Luca. :*
Luca :heart: zabavljaš ti svoju mamicu, samo tako nastavi :*
i ja se pridruzujem cestitkama sa zakasnjenjem, ali vidim da si se (Luca) dobro provela za imendan :heart:
:zaljubljen: lijepo se vi zabavljate. Bilo rozo ili plavo bitno da je živo i zdravo. UUUUUUU jesam rimu složila :lol: :lol: :lol:
:zaljubljen: Luca draga, šaljemo ti tisuće poljubaca :heart:
Ti mama malo češće kolače kad ih dijete toliko voli :mrgreen:
Za kile ćeš se pobrinuti poslije :lol:
HU-RA za dobre vijesti! :D
I ja saljem cestitke sa zakasnjenjem te veliku :* maloj Luci i njezinoj zgodnoj mamici..
Sad cu jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~da se tvrdoglavica na vrijeme okrene pa da sve zavrsi savrseno!
Uzivajte jedna u drugoj dok vas ne "razdvoje" ;) jer onda ce biti jos puno,puno drugih koji ce vas smetati..barem prvo vrijeme.. :love:
Kako sada dolazi vrijeme kolačića ima vremena da Luca napravi salto.
:heart:
:zaljubljen: Cure uživajte do mile volje! :love:
Moja Luca je jedna jako draga curica: slušla je svoju mamu (doduše, dala se malo duže nagovarati) i napokon se okrenula u položaj glavom! :D
U petak i subotu je bila iznimno aktivna, grabala je, lupkala, mlatila, meškoljila se.... tako da sam bila sigurna da se okreće. U nedjelju se smirila i bila sam sva u čudu jer su se pokreti potpuno izmijenili, locirani desno i lijevo ispod pupka... pa sam pomislila da se curica upopriječila ..... Ali, jučerašnja kontrola je odagnala sve sumnje. :zaljubljen: Sad se trenutno navikavam na nove pokrete i ponovo joj učim prepoznavati dijelove tijela.
Luca je teška 2.450 grama, srčeko kuca uredno i, ko što je ina33 rekla za svoju Ančicu, izgleda da je gracilne građe, tj. negdje je u donjim granicama za svoju dob! Usprkos blagdanskim delicijama, nisam nabacila viškove, tj., ukupno sam u plusu 12 kg. Tatu to posebno veseli jer, on je cijelo vrijeme bio zabrinut da će, ako budem puno jela i dobila puno kila, Luca biti krupna i da ću je teško roditi (ah što ti je ljubav :love: ). Podupire on mene u želji da rodim prirodno, bez lijekova i nepotrebnih medicinskih postupaka, ali, ovakva briga za mene daje mi naslutiti da bi on radije da to ide jaaaako brzo i bezbolno! :lol: :lol:
Ostali detaljčići s jučerašnje kontrole: cerviks 1 čl, uloživ za jagodicu prsta.... dr. R. mi je rekao da «malo usporim»! Opet moram povući ručnu!
Obećavam samoj sebi i svojoj Luci da ću s prvim proljetnim zrakama nadoknaditi sve propuštene kilometre i sve dane provedene između četiri zida....
Krasno! :love:
:D za okret!
:D super za Lucu ,da i ostalih 30 dana bude poslušna :heart:
Super! :D
:D za okretanje i zauzimanje nove pozicije!
bit ce vremena za setnje u dvoje i troje :bye:
bravo :D :D
luce, luce, pametnice jedna!
jupi! :D
Frajerica Luca :zaljubljen: ...a ostalo bez teksta jer sam se sva raznježila nad pričom. Cure i dečko samo tako dalje~~~~~~~
Ovaj sam report čekala!
:D :D :D
Sada polako.... :*