SikaPika prvotno napisa
Tako je i kod nas. Poslije kupanja MM češlja M., a onda zajedno češljaju ovčicu. Dok ona ništa nije kužila (on je to tako doživljavao), nije mu se to dalo raditi, a sad kužim da već uživa. MM je od početka kužio da ja moram biti posvećena M., možda se i osjetio usamljenim, ali nije to pokazivao.
Kod njega je najveći bed što on općenito nema radne navike, starci su ga totalno razmazili, a ja sam s druge strane odgajana uz onu, Red, rad i disciplina; uvijek se može nešto raditi; ja znam najbolje;... i do sada je to bilo super dok sam se ja mogla razbacati na sve strane jer mi nikada ništa nije teško napraviti, no sada kada imam malo dijete i kada je ono prioritet, ne stignem i druge stvari pa mi treba pomoć (iako najviše od svega ne volim kada vidim da je onome od koga tražim pomoć to teško ili nalazi kojekakve izgovore, radije ću sve sama napraviti).
MM voli svoju komociju i toga se ne odriče. On od mene ne očekuje da se ja ubijam od posla no nije svjestan na što bi nam kuća sličila da se i ja krenem ponašati kao on. Meni nije krivo što će on provesti vrijeme uz knjigu, film, TV, komp, s prijateljima, ali mi je krivo kada meni ne pomogne, a za to ima vremena. No, i to se polako mijenja. Počela sam više tražiti pomoć na lijep način, ali se i manje opterećivati glupostima pa će valjda sve sjesti na mjesto.