e sad, zašto negdje piše u nalazu bete UI/L a negdje mIU/L??
Šta znači taj "m", negdje ga ima, negdje nema?!
Printable View
e sad, zašto negdje piše u nalazu bete UI/L a negdje mIU/L??
Šta znači taj "m", negdje ga ima, negdje nema?!
Kad vam se otprilike pojavi ljubicasta boja, iskreno za ovo jos nisam cula
ove mjerne jedinice bete UI/L a negdje mIU/L, jednom sam i ja postavila to pitanje jer mi je beta bila 31.5 u mlU/L pa sam je jako htjela računati da je 315, ali su mi cure objasnile da je to svejedno, tako da je moja 1.beta bila dosta mala eto svega 31.5
danas mi je u gostima bila jedna prijateljica i kaze da je i onavec cula za taj simptom ... i ...
pita me -kako ljubicasta??? je li bas puno
ja -bas jako.. kao balančana
ona -i moja je takva bila kad sam bila trudna
ja -a da odem u wc provjeriti je li to stvarno jos uvijek tako??
ona -koji ces je k**** vise gledati... nije kameleon....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A koliko dana od trasfera vam se otprilike pojavila ljubicasta boja?
guten morgen, drage cure!
nakon pet /5/ sati spavanja, uz isto toliko budjenja i posjeta zahodu - svecano prijavljujem: jutros je ljubicasta sa sedefastim sjajem! ako nije omen, ne znam sto je :D
[quote="bernadette"]guten morgen, drage cure!
nakon pet /5/ sati spavanja, uz isto toliko budjenja i posjeta zahodu - svecano prijavljujem: jutros je ljubicasta sa sedefastim sjajem! ako nije omen, ne znam sto je :D[/quot
A koji ti je dan poslije trasfera? Meni je danas 6 dan od jucer navece suze same idu ne znam sto mi je placem ko luda.
DUŠICE1, u koju bolnicu ideš? vidim da si iz Osijeka?
sorry na off topic
prijavljujem 10. dpt .. vec par dana bez puno simptoma
(.) (.) malo vece ali bezbolne
stomak nesto napuhan s stalnim vjetrovima (ali napuhan je cijeli
a ne smo u donjem dijelu)
jedino me ta ljubičasta boja tjesi......
Evo nažalost 12 dpt minus na testu velik kao kuća. Ovo mi je bio prvi postupak pa sam bila sva u tome :cry: .
Svima od srca želim velike bete!!!!!!!!!!!! :heart:
DUSICA1, sedmi dan nakon transfera. ma i ja sam vise nego inace senzibilna, mijenjaju se stanja ludom brzinom, razdrazljiva, placljiva... mene snovi ubise. strahote. niti u kakve simptome ne vjerujem. narocito u slucaju stimulacije, sto je bilo kod mene. svi ti hormoni, punkcije, transferi, pa to je bomba na nas organizam, nema onda mjesta nikakvim prirodnim, spontanim simptomima. svejedno, ovo je racionalno receno, ali ja trcim na ogledalo, gledam grudi, trazim vene pojacane, pipkam trbuh, ocekujem od NJE kameleonske sposobnosti :) (kako neko gore rece, sto me, priznajem, oborilo od smijeha)
DUSICA1, na stolu tri TRI 3 (!!!!) iskoristena testa. naravno - nix. idemo dalje bez medalje :) cekam slj. tjedan cetvrtak i to je jedino pouzdano.
drz' se, bit ce dobro!
molim autora musicu za dozvolu da ovu story ispricam na austrijskom forumu ;)Citiraj:
mušica prvotno napisa
ja se jos smijem :lol:
drage moje sedefaste želim vam da za par dana ugledate + na testovima ili nalaze s ogromnim betama
ma samo pricaj
moja prica je i tvoja prica :P ;)
natasa
Ja sam u Osječkoj bolnici. Sve je ok proslo i zadovljna sam.
danas mi je 11 dan od ET. trbuh mi je napuhan, imam grčeve i to je to.
... možda sam T... dok se ne dokaže suprotno!!!
svim curama sretno!!! :love: :heart:
Danas 6 dna od jucer takodjer imama problema sa odlaskom u toalet, cure pomagajte kako ste to rjesavale????
Nadam se da će te ti grčevi u ponedjeljak jako razveseliti! :)Citiraj:
mala2 prvotno napisa
Citiraj:
DUSICA1 prvotno napisa
gomile donata mg, gomileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
i tad sam se napatila, al ipak je bilo bolje!!!
Baš sam se nasmijala dok sam čitala ono o ljubičastoj boji. :mrgreen:
Meni je danas 5dt i već dva dana imam neke lagane bolove u području maternice, baš onako kao kad trebam dobiti stvari. Jutros sam imala jednu smeđu flekicu na dnevnom ulošku. Zašto?!Cice su mi pune, bolne ali mislim da je to zbog Utrića. Da mi je ovih tjedan dana do bete prespavati!!!!
ovo mi mirise na implantacijsko, samo pomalo pa da nam ubrzo javis veliku betuCitiraj:
gupi51 prvotno napisa
promaklo mi je tvoje pitanje :oops:Citiraj:
andrejaaa prvotno napisa
čuj, ljubičasta je - sad je li to TA nijansa :roll:
jel su se tebi pojavili neki simptomi? ja sutra brojim 9 dpt i nemam ništa posebno za istaknuti - osim što stalno razmišljam što bih finoga mogla jesti :mrgreen:
jutro svima :*
evo stize :coffee: (valjda vam se nece ohladiti
ubi me ova nesanica :evil:
danas 8 dan od et, ne boli me ništa i ne osjećam nikakav simptom ni dalje,osim što sam u nekakvom pesimističnom,poluljutom raspoloženju.
ivica_k ja se nadam da je ta tvoja ljubičasta prava nijansa,ljubičasto je ljubičasto :mrgreen: .
danas 12 dan od et, test pokazao da sam trudna.
simptomi: napuhan trbuh, od samog početka imam pritisak u trbuhu, teško mi se sagnuti i naravno grčeve kao da ću dobiti. :D :D :D
ČESTITAM :D ČESTITAM :D ČESTITAM :D ČESTITAM :DCitiraj:
mala2 prvotno napisa
Od :heart: ti želim predivnu trocifrenu betu i školsku trudnoću
mala2 bravo!!! Čestitam od srca!!!! :D :D :D
Da bar je.Citiraj:
zisu prvotno napisa
mala2, čestitam :D :D :D
i ja bih takav test :mrgreen:
Ja sam prvih 5 dana nakon transfera stalno imala pritisak kao da cu dobiti. A 6 i sada 7 dan nekako je prestalo. Nije stalno tako. Ujutro me probudio osjecaj kao da cu dobi i kad sam stavljala utrice nekako mi dolje bilo cudno kao da je manje mjesta. Sad jos samo povremeno osjecam peckanje po stomaku, a stomak mi je i dalje napiren. Grudi me i dalje bole al sam nekako deprimirana.
jedan od simptoma mi je bio(što nije bio u slučaju dva puta kad nije uspilo) kad bi rukom dotakla donji dio stomaka, al skroz dole di je maternica bilo bi osjetljivo na dodir pa eto ;)
7 dpt, cijelo popodne idem mokriti a sad mi se pojavio i smedji iscjedak!!!! Nije puno malo.
Jel rano da ujutro napravim test
mislim da je rano za test :roll:
evo meni protječe prvi dan nakon ET, za sada nemam nikakvih simtoma, osim povremeni lagani pritisak dole, alli to je sve još rano. trudim se ne misliti previše na postupak jer mi je ovo treći put.
:* svima
Da li ste mirovali kad vam se pojavio smeđkasti iscjedak. Naime trebala bi na jedan rođendan pa ne znam sto raditi da li treba mirovat?
deveti dan od transfera, upravo napravila test - negativ :(
sta mislite, je li prerano?
dusica1, i ja cu poluditi od nespavanja...
brojim 10 dpt - nisam pripremila test, ali da slučajno jesam danas bih ga sigurno napravila 8)
trenutno razmišljam na način, čemu strepnja i čekanje bete, kad se sva neizvjesnost lako riješi jednim odlaskom na wc :mrgreen:
ja i dalje nemam nikakvih simptoma tj. ne pronalazim se u ovima koje većina spominje :(
nisam niti ja a evo me u 18 tj. :)Citiraj:
ivica_k prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da te beta iznenadi ;)
Curice za testove je prerano.