Thnx!!
Printable View
Ja sam mladjoj kupila slusalice, one onako vece, u boji.
I jednu genijalnu sisley suknju, onako je svecana, pufasta i bljestava- kao i ona sama :heart:
Starija stalno prica kako zeli Igre gladi (knjige) pa cu joj to i neku vestu ili nesto.
Da ona dobije suknju i to bljestavu, poludjela bi :lool:
Dakle, ovo je prvi put da se javljam na ovakvu temu. Mi smo ove godine sinu od 14 godina kupili majicu običnjaču s kapuljačom za male novce u noname dućanu i odnijeli tiskaru koji je za 60kn stavio logo omiljene mu grupe i malim slovima ime... Sveukupni trošak oko 16o kn, a poklon je unikatan, ne može se kupit uopće u Hrvatskoj majica s tom grupom i mislim da mi je ovo naj ideja za poklon djetetu u životu... Pa ako nekom može poslužit kao inspiracija...
Moj je mrvicu mlađi, ali skoro je u ovoj skupini.
Kupila: MP3, zvučnik za mobitel i još ću nove slušalice za komp. Uz to će dobiti i uokvirenu sliku s upoznavanja s omiljenim gamerom.:mrgreen:
Sve zajedno za umjerene novce, cca 350 kn.
Inače Lego još obožava.
Update :mrgreen: (12-godisnjakinja)
- za Nikolu sam napisala gore
- za Luciju lancic s violinskim kljucem i mandarina
- za Bozic tablet Asus i Harry Potter Lego majica
- za NG: narukvica i parfem Essence Like the Party of my Life
- za Befanu: slatki ugljen i ukras za bor kojeg sam kupila poskrivecke kad smo bile skupa na izletu po bozicnim sajmovima - za slijedecu godinu. Ispalo je da je i ona na tom sajmu gledala taj isti i da joj se jako dopao.
Reketi za badmington cekaju Uskrs i lijepo vrijeme za igre u vrtu.
Izmedju frendica su si takodjer dosta toga ispoklanjale, stiglo nesto i od bake i djeda... S obzirom da je ovo bio prvi Bozic kada poklanjamo mi a ne Djed Mraz, nije bila razocarana. :mrgreen:
moja za nikolu 0 bodova
nije očistila cipelu jer se navečer nešto nadurila
pa kako je pripremila tako je i dobila
nova godina je zato bila plodonosna
nek joj cijela bude takva :mrgreen:
najveća sreća, nova košarkaška lopta i to baš super lopta, koju sam slučajno dobila na duplom popustu :sp:
nekoliko knjiga što je izabrala na interliberu pa smo se pravile da ne zna za njih :mrgreen:
gregov dnevnik br. 10, na engleskom, jedan dr. proctor, ne znam jel još koja bila
ali i knjiga koju sam kupila da nije vidjela, genijalka, nastavak legende bila baš sreća
naravno, distopija
nekoliko super bilježnica i fora olovaka
baba joj je kupila nove skijaške rukavice, isto su joj se jako dopale
i nešto slatkiša
Jel netko ima i igra igru Catan?
Ima neka mala kutija, pa srednja pa velika. Zna li netko nešto o tome?
Te manje su sigurno proširenja igre, tj. dodaci osnovnoj igri.
Što se tiče igara, koje su inače dosta skupe, preporučila bih Scotland Yard koji u Muller košta 160 kuna, a vrlo je zabavna igra. Moja kći ju je sada dobila za Djeda Mraza, i sviđa joj se.
kad je dobila za Djeda Mraza kad on dolazi za NG:lol:?
U MM-ovu firmu je stigao prošlu subotu.
Casa
predobar i originalan poklon!!!
Moji će pod bor dobit sljedeće:
- cura od 10g - set za izradu sapuna
- dečko od 8g - Yu-gi-oh karte
- malac od 6g set drvenog voća i povrća na rezanje
Jučer su dobili novce za dječje darove kod muža u firmi,
pa ću im za to kupiti nekakav set društvenih igara (čovječe ne ljuti se, mlin, zmije i ljestve, Kraljevska igra guske,,,)
i
novi Monopoly
Kumče je nešto starije njoj sam uzela Alias party (15+)
Sin, 13, sat Swatch, malecka (8) kostim Elsa, prosto je obozava. Bice jos i par sitnica, za njega olovcice, a za nju labelo u obliku kocke leda, sa Elsom naravno.
Ne, malo pakovanje stoji skroz na drugom mjestu ( tamo među onim manjim, jednostavnijim igrama i kartama) i piše da je za 1-4 igrača, dok na većoj piše da je za 5-6 ( dakle valjda ne može manje igrača). Mislim da su mozda ova srednja i velika kutija nadopuna jedna drugoj.
Sto se Scotland Yarda tiče, kod nas se već igra generacijama i stvarno je super.
E i njega sam vidjela da ima u nekoj maloj verziji (cca format A5)
Mislim da je to na foru kao sto ima i putni Monopoly u malom pakiranju.
Ako stoje tamo gdje stoje putne igre, onda sigurno jesu, ali i Carcassone i Catan imaju i proširenja osnovne igre.
Mi recimo imamo putnu verzoju one igre Žohari.
Brzo mi istekao edit
Ne znam da li sam bila dovoljno jasna
Srednja kutija je proširenje za osnovnu igru (proširenje da igru može igrati 5 ili 6 igrača)
Najveća kutija je osnovna igra i ona je za max 4 igrača.
A ove godine? Bez ideje sam za svoju gotovo 13-godisnjakinju. Kupila joj cizme ali bi jos nesto. Mislila onu igru brainbox,a sad vidim da je to za mladu djecu.
Moj 13-godišnjak će dobiti novi planinarski ruksak, stari mu se počeo raspadati (dere ga već 4 godine, vrijeme je za novi). Doduše, bilo mi je teško izabrati pravi, jer su mu oni dječji definitivno premali, a za "odrasle" je on sam još premali - iako je izrastao u visinu, nema toliko razvijene mišiće i kralježnicu da bih mu mirne duše naprtila 40-litarski ruksak na leđa neka tegli :|
Našla sam kompromisno rješenje - nekakav ruksak "za uzrast 12-16 godina" u Decathlonu, valjda bude ok. Ako ništa drugo, udoban je za leđa.
Moja 12-godišnjakinja će dobiti skate, a 10-godišnjakinja playdoh koji si je sama odabrala.
Ja sam kćerki jučer kupila klizaljke, one lijepe bijele “umjetničke“.
Moje dijete želi tablet za crtanje, da radi neke animacije. Vjerojatno će to i dobiti.
Koji tablet ćeš kupiti? Kakve su cijene tih tableta za crtanje?
moja hoće mobitel
dobit će ga, jer ga nema
samo moram još vidjeti koji
i knjige
kojima se ja jako veselim
zna da će dobiti jednu jako željenu, ali kako su izašle dvije koje je željela ne zna koju će dobiti
ja kupila obje i još jednu pride
veseli me njena radost čitanja :heart:
i od babe će dobiti traperice
Moja će dobiti smiješni džemper, set za kaligrafiju i vjerojatno ću joj još kupiti jednu društvenu igru (Catan, jer nema za kupiti Exploding Kittens kod nas, a nisam na vrijeme naručila sa Amazona)
moj će dobiti romobil plus upis na robotiku u sljedećem polugodištu.
Mima, kakav set za kaligrafiju si kupila i gdje?
Na Amazonu i još mi nije stigao
https://www.amazon.co.uk/Manuscript-...alligraphy+Set
Slikovnica Orašar + ulaznice za predstavu + novu svečanu haljinu (u pismu deda mrazu je napisala da ju želi :))
Neke dvije Djeco pametne igrice (imam ih već dugo u ormaru... ni ne znam više koje, ali fora su).
Želi i nekog psa koji hoda i pije vodu iz bočice (to neće dobiti, jer ima doma dva živa psa)... ni ne znam što je to...
A, mislila sam da si našla negdje kod nas;
ja sam naručila s e-baya pero koje je velika želja i nije još stiglo, pa sad tražim rezervnu varijantu
Nisam sve pročitala, ali ako je riječ o peru za kaligrafiju, bilo ih je u Mulleru.
jel to obično redis pero?