treba stati kad je najbolje
Printable View
treba stati kad je najbolje
a to bješe još prekjučer predveče
Ja sam svojevremeno žnjarila Erosa Ramazzotia na posteru iz Brava, sve dok se nije razmočio jadan, onda sam prešla na Tom Cruisa.
No to je bilo "kad sam bila mala", sad mi je Pitt zakon, mada neznam točno radi čega.
Nekome predigra dulje traje...Citiraj:
Maja prvotno napisa
a neke imaju obicaj zaspatCitiraj:
AdioMare prvotno napisa
Predigra je precijenjena :P
Skužila si me. ;)
pa valda ovisi kakva je predigraCitiraj:
ivarica prvotno napisa
Dobro moderatorice, kako si opravdala postojanje ovog topica, ako ne kao predigru? :mrgreen:
I šta je Maja stalno virkala jel bilo akcije?
Nije li to bio Rodin sitni znak pažnje? :heart:
Ja sam s 5 godina slala pismo Borisu Novkoviću (dok je bio u vojsci)...zaljubljena preko ušiju! :lol:Citiraj:
Anci prvotno napisa
pa dobro, necemo trositi zadnje minute na zivotu na raspravu o tome zasto jos nije umroCitiraj:
AdioMare prvotno napisa
ma pustite ovo, ključajte tamo onaj bijeli bor :roll:
:mrgreen:
Ma naravno da ne, što se mene tiče može živjet vječno.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Čekaj, o kome pričamo, o topicu ili Colinu? :lol:
Da da, Karate kid, Dudikoff, sećam se, sećam...kako potiho majci iocu priznajem nakon izlaska iz kina u SC-u da sam zaljubljena! :)
kad sam bila mala srce mi je ukrao Apollo
htijela sam dijete tako nazvati.
dobro, tad sam jos vjerovala da cu biti astronaut.
pa je dosla srednja i so called my life
Aaa Jared Leto...
aaaaaaaaaaaaaCitiraj:
Anci prvotno napisa
sjecam se da sam sa starom gledala my so-called life (da se ispravim) i slinila nad jaredom, a ona je rekla "nije ni tata los (tom irwin)" LOL
nakon 14 stranica topica kojeg sam priznajem samo preletjela, bit cu partibrejker i potpisati tiwi, ne od rijeci do rijeci nego od slova do slova (:shock: :shock: nisam znala da su nam brakovi tako slicni ;) )
i ne mogu se sjetiti nijednog celebritija na kojeg se palim. lastane, jesam li normalna? :/Citiraj:
Tiwi prvotno napisa
al o tom se ne prica na ovom topicu :lol:
Moderatorice Felix, OT ste! :lol:
MC je zabranila postove ove vrste 8)
takoee!
pitanje za forumske napaljenice :mrgreen: kad zamisljate celebritije/postare/stogod, jel to samo cisti seks ili za cijeli zivot, ono, djeca, zajednicko usisavanje, kupovanje novog auta, svadjanje oko prljavih carapa i sl.? 8)
meni su svi oni dobri za potrositi na jednu noc (dobro ajde mozda nekoliko noci :8) ), ali za vise od toga... :/
zar treba uvijek sve znati unaprijed?
Njih za par noći, a njihov novčanik za cijeli život.
Samo kako i bilo što od toga? :mrgreen:
Ja ih uopće ne zamišljam samo gledamCitiraj:
Felix prvotno napisa
Svakog gosta, tri dana dosta.
a bilo mi cudno sto nijedna ne spominje muzeve... sorry, izgleda da sam preskocila sporan post. :) i nisam vise moderatorica 8)
nastavimo u revijalnom tonu. molim odgovore na pitanje. evo recimo maximusa (ne russella) iz uvodnog posta u ovaj topic bih rado vidjela uz sebe par toplih rimskih noci, ali vise od toga... bio bi mi presavrsen, sto bi s njim takvim? :?
mislim da nitko ne zamislja sebe kako pere gace sa flekom na mjestu guzice :mrgreen:
osobno, na fotku mogu uzdahnut i to je to.
ne volim statiku :)
ono sto mi radi trnce je atmosfera, zato se obicno zapalim za lika a ne glumca ;)
ja sam tip koji ne sanja face vec emocije. zato sam grogi pet dana poslije dobrog sna :lol:
pa znas mene control freaka :mrgreen:Citiraj:
Maja prvotno napisa
inace kolicina postova generiranih u jedinici vremena na ovom topicu je :shock: :shock:
mislis da poslovodje u konzumu imaju debeli novcanik?Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
ne palim se ni ja na ni jednog od njih, ali su mi neki jednostavno zgodni, slatki, privlačni...Citiraj:
Felix prvotno napisa
ajme, ja sam se sinoć predozirala na statiku RDJra. Vraga mi statika ne radi trnce.Citiraj:
leonisa prvotno napisa
ja ne znam kako vi, ali ja bih bez gunđanja skupljala čarape od paula newmana. pa i smrdljive. a s robertom d. jr. bih bez problema zajednički usisavala. mmm, i samo kad to usisavanje zamislim... :mrgreen:
šutiCitiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
možda bi robert downey baš bio super za usisavanje, pranje suđa, dječicu...mislim, sad nakon droga rehaba :mrgreen:Citiraj:
Felix prvotno napisa
depp je onak obiteljski tip, a vidi tek pitta kolko djece je nagrnuo :lol:
sve smo pisale u isto vrijeme i sve navalile na RDJ
ajme, ne mogu ih zamisljati u ulozi obteljskog covjeka. ode sva draz.
ja sam zadovoljna sa vrtlogom, dodje, zamanta me i ostavi sa vrtoglavicom u RLu :lol:
Pa zamisli. A moj je!