Neki drugi moderatori, neki drugi korisnici koji ce biti spremni odgovarati na pitanja jos novijih, neki novi korisnici koji ce vise kopati po starim temama... Rastemo i mijenjamo se oduvijek, i to ce definitivno biti slucaj i u buducnosti :)
Printable View
Neki drugi moderatori, neki drugi korisnici koji ce biti spremni odgovarati na pitanja jos novijih, neki novi korisnici koji ce vise kopati po starim temama... Rastemo i mijenjamo se oduvijek, i to ce definitivno biti slucaj i u buducnosti :)
Cure, nije ovo tema za razno razni chateraj :) Postovi su uklonjeni jer nemaju veze s ovom temom.
Na nekim drugim forumima je "običaj" da se tema postavi, ali je ostatak foruma ne vidi dok admin ne da zeleno svjetlo. Pretpostavljam, ako ne da zeleno svjetlo, da na pp uputi onog ko je temu postavio na već postojeću temu o istoj tematici (nisam probala, pa zato samo pretpostavljam).
Pade mi ovo na pamet, pa reko da napišem. Možda bi bila korisna praksa za barem neke od podforuma.
De, de malo mi pojasni tocno o cemu pricas.
U teoriji mislim da kuzim, al neznam o kakvim temama tocno pricas.
Sad sam citala 3. put, i mislim da sam skuzila. Ukratko, da osoblje odobrava teme?
mislim da priča o moderiranju postova prije nego se objave, tj. nakon što postaš ne vidi se sadržaj posta nego piše "sadržaj će biti prikazan nakon moderiranja" i onda ti moraš isčitati sve postove prije nego dopustiš objavu :mrgreen:
da, baš sam to mislila, ali ne same postove i ne na čitavom forumu. Prije svega sam mislila na postavljanje novih tema na određenim podforumima (pri tome uglavnom mislim na one "podrškaste" kako se neko duhovito izrazio na jednoj drugoj temi).Citiraj:
daddycool prvotno napisa
Sva sreca pa nisam moderator :lol: Neznam da li ovaj forum uopce ima tu mogucnost... no za neke pdf-ove fakat ne bi bilo lose da to imamo.. Hvala ti na ideji Vjesticice :)
:*
Ja sam bila ta duhovita :mrgreen:
vještičice, super ideja :klap:
I iako sam rekla da neke se forumašice napadaju, mislim da ima i novih forumašica koje pretjeruju i koje bi trebalo ustraniti sa foruma isključivo radi njihovog napadačkog stava i neprihvaćanjem drugačijeg, tuđeg mišljenja i nametanjem svog...
UH!
Mislim, ima dosta forumašica koje imaju drugačije mišljenje, pa i ja imam različito mišljenje od xy forumašice, ali prezentacija i ispoljavanje mišljenja zna biti :shock:
I da li ima pravo neka forumašica tražiti ban za drugu? :oops: :lol:
Čisto informacije radi...
ma mozes ti trazit i buket cvijeca - a dal ces ga dobit? :P :mrgreen:
ne mozes traziti ban za nekog, bilo bi totalno neprimjereno da postoji takva mogucnost - ali mozes i trebas upozoriti moderatore/admina na necije nepristojno ili vec neprigodno ponasanje :) to svakako...
Ok... samo pitam! Možda uključim i buket cvijeća u molbu :lol:Citiraj:
litala prvotno napisa
Ma i mislila sam na to: prijavu na ponašanje...ali to sam već znala (sjetila se :roll: kad sam pročitala tvoj odgovor)
(a onaj post gore je bio ustvari moje ispucavanje...) :mrgreen:
ma sve pet, svi smo mi samo ljudi ;) pa ponekad pozelimo da imamo mogucnost i sami nekom opalit ban ;) :mrgreen: mozda bi to bilo bas super, a mozda je ipak bolje da ne mozemo :mrgreen:
gadna stvar - taj svrab u prstima :aparatic:
:mrgreen: ma nisam poželjela ban do sada... još mi prije i bio glup! :lol: :lol: :lol: kad eto ti ga...Citiraj:
litala prvotno napisa
Ma ne bih ja ban...šta bi onda, bila na crnoj listi jako puno ljudi!? - ne mogu ja to... ali ovo mi bi jako specifična situacija... (da ipak možda i želim imati vlasti) :mrgreen:
savršen način za ubijanje foruma.Citiraj:
vještičica prvotno napisa
Koliko se dnevno otvori novih tema, to bi bio savršen način za ubijanje - administratoraCitiraj:
sorciere prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Imga prvotno napisa
to sam nekako ja pomislila... možda eventualno na određenim podforumima :/Citiraj:
Imga prvotno napisa
ako bi se vratila mogućnost biranja raznih profila za forum,Citiraj:
litala prvotno napisa
jedan bi svakako trebao sadržavati mogućnost ignore liste,
na kojoj forumaš stavlja nadimak/nadimke forumaša čije postove ne želi čitati, i jednostavno mu se oni ne prikazuju. (a ujedno je i vrsta osobnog bana :mrgreen: )
U tom slučaju lijepo molim i favourite listu!!!
pa stavi linkove na profile forumaša koji su ti dragi u favorite i eto.
moderator sam na par foruma,i znam tocno sto je kada je forum velik, kada je puno ljudi , kada se netko ljuti na moderiranje. 100 ljudi 100 cudi, znam da to nije lak posao,admin treba imati dobru ekipu moderatora oko sebe.Citiraj:
Imga prvotno napisa
phpBB forumi ne podrzavaju ignore, tj. nisu dok sam se aktivno bavila administracijom jednog od njih. Probleme s ignore i slicnim listama obicno rjesavaju vjesti autori Greasemonkey skripti za Firefox...Citiraj:
melange prvotno napisa
nazalost legendarni phpBB user hide addon se ne updejta u skladu s firefoxom tako da ne radi... to mi je bio super addon, iako bih UVIJEK pročitala skriven post... ali kad bih ga pročitala, mogla bih ga opet sakrit i odma bi mi bilo bolje! :)Citiraj:
Kaae prvotno napisa
ne znam što bih rađe, da sam tako mlada, ili da toliko znam.. :mrgreen:
ja ga nisam koristila ali zar trojka nema tu opciju?Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
znam da je dvojka imala addonse koji nisu radili. :vristim:
pa nema... bar ja nisam nasla... imas nesto???Citiraj:
leonisa prvotno napisa
predlažem split ovog dijela rasprave na... ne znam, admin upomoć ili gdjeveć.. mislim da je generalno koristan :mrgreen:
lapis :lol: :*
na trojci mam ovu opciju
Gnjavatori/ce su osobe koje su, nakon što ih korisnik/ca doda na listu gnjavatora/ica, zadano ignorirane. Postovi gnjavatora/ica nisu u potpunosti prikazani. Slanje privatnih poruka im je, iako su na listi, i dalje, omogućeno. Administratore(ice)/Moderatore(ice) nije moguće dodati na listu gnjavatora/ica.
takodjer i
Prijatelji/ce su osobe koje su, nakon što ih korisnik/ca doda na listu prijatelja/ica, zadano “praćene” u smislu da su izlistane u korisničkom profilu kako bi korisnik/ca bez pretraživanja mogao/la vidjeti njihov online status te im poslati privatne poruke. Postovi i sl. tih osoba mogu biti posvijetljeni.
no nisam ih koristila, a nisam vise ni admin (trojka je too much za mene :mrgreen: ) pa ne znam kak funkcionira s "one " strane.
OK, može sad malo na hrvatskom? :mrgreen:
ma jel ti pricas o phpbb trojci ili o firefox trojci??? :)Citiraj:
leonisa prvotno napisa
lol php trojci.
a ti?
:lol:
o firefoxu i tome kak na trojci ne radi user hide :PCitiraj:
leonisa prvotno napisa
ali... pa nije roda na trojci? onda nemamo nista od toga sta na trojci ima ignore :(
nije jos, ja se nadam da ce biti :mrgreen:
e, a kad nisam nikad koristila tu opcju pa ni ne znam da ne sljaka na firefoxu.
ako bi zbog nekih forumasica presla i na IE :mrgreen:
Jooooooj, trebalo je i meni da shvatim je li rijec o php ili FF trojci, haha.
Zbunio me i sav taj hrvatski. Valjda imam problem? Da se lijecim? Cim vidim kompjuter i/ili pripadajuce mu programe, sva se zbunim ako nisu na engleskom! :shock:
Mislim... kad smo se vec zapricali, u ocekivanju split topica..
Zene kljucam ovu temu :) Nece ona postati beskonacna trakavica gdje ce se moci pricati o bilo cemu vezano za forum :nono:
Ako zelite pricati o vrstama foruma, slobodno otvorite temu na admin vam pomaze u nevolji pa mozemo tamo svi skupa raspravljati :)