Evo vam, cure puno trudničke prašine, ja trebam roditi svaki čas :) :) pa nek moja roda krene prema vama!!
:heart: :heart: :heart: :heart:
Printable View
Evo vam, cure puno trudničke prašine, ja trebam roditi svaki čas :) :) pa nek moja roda krene prema vama!!
:heart: :heart: :heart: :heart:
e pa nisam znala da si pred porod opa ...sretno neka sve prođe u najboljem redu :D :D :D :D
Hej, nadam se da ćeš izgurat 2u1 do utorka, pa da mirno rodiš u novom rodilištu, pošto u ponedjeljak najavljuju veliku "seobu naroda" i sveopću ludnicu na dugo i široko. :lol:
Želim ti brz i lagan porod, i javi nam kako je u novom! :heart:
fala vam na željama, i ja bih u komfor, ali mislim da neko želi ranije van, taman mi sad štuca u predjelu koljena - koliko se spustio :)
javim vam se, vi ste mi seke po trudu :love: :*
Citiraj:
miniminia prvotno napisa
:* :* neka sve prođe u najboljem redu mislit ćemo na tebe, drži se :love:
pozz svim mojim dragim curkama s ovog pdf-ića :* i :love: za svih
E pa, Maiela, :D :D :D :D :D , guštaj u svakom trenutku, ne zove se zalud blaženo stanje!
Cuceta, također :D :D :D :D :D , btw. i ja sam znatiželjna di je rađen ICSI pa kad stigneš, javi nam!
Miniminia, baš lipo od tebe na trudničkoj prašini, lipo što si nam ulila nadu, nek ti bude školski porod u novom rodilištu!
Meni jučer stigla m pa baš sebi govorim kako bi ovo trebala biti zadnja ove godine, dođe mi kao neka mantra :mrgreen:
Heeej cure čitala sam vas, pratim pomalo šta se događa... i držim fige
Ja sam evo u 8 mj. trudnoće i pomalo jedva čekam da rodim...
Svima vam šaljem puno puno :love: :love:
draga thegirl25 jako mi je drago da si se javila jer često promislim na tebe i pitam se šta ima novo
Ti si jedan svjetli primjer kako se ostaje trudna s 2-staničnim i odmrznutim embriom
a sad jeno pitanje
sječam se da je Kinki bila kod Matajića ali negdi mi ozvanja da si i ti bila a nisam sigurna
naime,otkrivena mi je bakterija koja se toliko proširila da je zahvatila bubreg,mjehur i več je počela trovat krv
ali ono šta je najzanimljivije pokazalo se da je endometrij upaljen i da je to razlog zašto mi se plod nemože zadržat???
Na terapiji sam več 6 dana i čini mi se da mi je malo bolje
ako imaš neku inf.od kinki molim te da je podjeliš s nama
počela trovat krv?!
irena dođe mi da vičem na tebe. Jesi bila u doktora,pa drugo misljenje, neke ljekove intravenozno, sta ja znam. To meni zvuči jako jako ozbiljno, molim te zovi i idi kod koga god znas od dr i rjesi to sto prije :evil: :* :*
Evo samo da se na kratko javim dok mi opet nije zaštekao internet... :/
Kod mene stanje nije baš sjajno, u petak sam bila na pregledu kod mog okulista, čisto da vidimo jeli sve ok prije IVF-a, i ispostavilo se da mi se jako povisio očni tlak, iznenada i bez simptoma. S njim imam problema odavno, ali smo ga uspješno držali pod kontrolom i nitko nije očekivao probleme. Eto, baš sad je odlučio skočiti nebu pod oblake i zakomplicirat mi život do maksimuma, jer je jako opasan za vid, i moraju ga sniziti po svaku cijenu. Prijedlog je hitna operacija lijevog oka. :/
Malo je reć da me ovo šokiralo, sledila mi se krv u žilama na spomen operacije. Još mi je u živom sjećanju i ona operacija mioma od prije 8 miseci, kud sad i ovo... Pa onda opet oporavak... Uff... :/ Kako bi moja Blekonja rekla "POSTUPAK JOŠ NI BLIZU!" :/
Odbila sam da me itko u Splitu takne, tako da u četvrtak moram hitno u Vinogradsku. Trebali smo danas, ali u srijedu imam dogovor u Cita. (možda sebično, ali to ipak neću propustiti). :P
Eto, čovjek snuje, Bog boguje... još ima nade da se sve okrene na dobro, i moj doktor u Zagrebu odgodi operaciju, ali još je veća šansa da ne bude tako. :cry: I šta je najgore, nije se to dogodilo ni zbog uzbuđenja, ni stresa, niti sam ikako ja kriva, to je jednostavno moja j... sreća. :roll: Ali šta je, tu je... Pitam se samo kad će doći kraj mojim "pripremama za postupak", posebno onima koje uključuju skalpele i oporavak od šest mjeseci... :evil:
denny moja draga :love: :love: :love:
nadam se da ces sto prije i bezbolnije to srediti :* :heart:
ajme denny :( :( draga moja baš me je ovo :evil: pa stvarno te se dohvatilo majku mu.....nadam se da neće trebati ta operacija :/ držim ti fige za četvrtak, a i za sutra otiđi ti svakako u Cita kako je i dogvoreno pa vidi i s njima, ajme puno si me rastužila, ali nećemo :cry: izdignit ćeš se ti iznad ovog svega znam ja to, a mi smo tu da ti pomognemo kako god treba
:* :love: mislim na tebe!!!
a ako bude i tribala ta operacija....prebrodit ćemo i to ZAJEDNO!!!
Ajme Denny kako mi je zao :cry: :cry: :cry: , kao da ti i ovo sta prolazis nije dovoljno...znas sta tako sam pobisnila na zivot ovako nepravedan kad sam to procitala...molim te ako mozes,a znam da je tesko probaj se sta manje nervirat mozda vijesti i ne budu iz Vinogradske tako lose,a ako i budu ako ti ista znaci bit cemo sve uz tebe :love: :love: :love: :love: :love:
Drage moje, jako mi je žao šta čujem tako nepovoljne vijesti. Denny :love: Irena :love2: Blekonja :shykiss: ~~~~~~~~ želim vam svima puno sreće i da napokon čujem dobre vijesti na ovom topiću~~~~ :sing:
U zadnje vrijeme sam puno manje na forumu, odmaram malo živce. Počirim kako bi vidila koju novu trudnicu, novu nadu,.. a ono živa katastrofa.. :x
Naravno da znači, ne možeš ni zamislit koliko. Predivne ste.
:*
Već ste me jednom ovako tješile, i to je djelovalo na mene bolje od bilo koje terapije. Stranice sam ispisala o tome koliko mi znači vaša podrška, i danas sam se ponovo uvjerila u to,
Hvala vam za sve, i onda i sada, i hvala šta mislite na mene, to mi puno znači.
Idemo naprid ZAJEDNO, pa šta bude.
:heart:
Bublice draga samo ti odmaraj koliko god treba. :heart:
Bit će i ovdje ubrzo puno plusića, vidit ćeš, samo da krene...
Dobra je vijest, stvarno se otvorilo ST rodilište i već ima prvih bebica rođenih tamo.
Odjel koji još neće proradit do ožujka je odjel za medicinsku oplodnju jer uređaji potrebni za medicinski potpomognutu oplodnju ne mogu proći kroz vrata, upravo gledala na MaxTV-u na 24sata programu. Kažu da otvara do ožujka.
obavljat će oko 300 postupaka potpomognute oplodnje godišnje, tako su rekli.
Joj denny sta sad to cujem, nadam se da ce ti se poboljsat stanje s očima :* drzi se mačko :love:
irena nadam se da je bolje :love: :love: :love:
a cure moje drage kad ce sretne vijesti!
UPRAVO na radiju Split pričaju o IVF postupcima u novom Splitskom rodilištu. Tandara je gost emisije. Sada će otvorit i telefone za pitanja...
Cure zovite, pitajte!!! Ja na poslu, ne mogu!
tek sam sad vidila post,vjerovatno je već završila emisija,ako je netko slušao neka napiše šta je bilo,hvala :*
E baš sam ljuta.... Svako jutro sam inventar uz radio, svira i dok gledam tv, a baš jutros upalila iza 10... Ne znam šta je bilo.
Evo ovako, ja sam slušala. Bio embriolog Tandara i pričali su šta će sve radit u novoj bolnici. Rekao je da će moć raditi i najteže i najzahtjevnije postupke. ICSI, .. i kod teških muških faktora operacije,.. vađenje sjemena.
Rećeno je da se može doć svakim radnim danom uz uputnicu na dogovor. Da je postotak uspješnosti kod njih 30-32 %
Ništa više važnoga nisam čula.
hvala na odgovoru :love:
Pozdrav cure.
Nova sam na forumu,iako vas pratim dosta dugo.
Imam pozitivno iskustvo iz kbc Split.
Vodi me dr. Šunj.
Iza mene je hsg,laparoskopija,
2xAIH rezultat neg. beta
1xIVF rezultat biokemijska trudnoća.
Issa nisi pokusni kunić,ima u kbc puno cura u postupcima.
Pišite,ako vas štagod zanima.
marija mozes li nam molim te reci kako je protekao prvi susret tj. kome si se javila, gdje, imaju li anesteziju ikakvu pri ivf...
dr. Šunj ?? zar ona ne radi samo inseminacije? aj neka jos bolje
pisi nam marija sve :*
marija5,dobrodošla :D
ti si prva za koju znam da je bila na Ivf u kbc Splitu,super
trebam za koji dan počet sa injekcijama,ako mi možeš reć šta me dalje čeka,koliko je bolno,daju li kakav analgetik ili anesteziju
jesi li bila u postupku prije ili poslje novog zakona
tnx, :love:
Pa bila je i naša Natica na IVF u splitskoj bolnici i pisala o svome iskustvu na par prethodnih stranica! Inače, dobrodošlica novim curama! :bye:
Deni, srićo, ma ja virujem da nam nisi tolika pegula, jedno takvo pozitivno stvorenje zaslužuje i pozitivna iskustva u životu, znam da zvuči naivno, ali uistinu, bit će sve ok, ma mora :love: !
Ubila sam ureaplasmu, znate šta to znači, uskoro se bockam..
Jesam li spremna? Jedan dio mene bi sve odgodio, a onaj drugi jedva čeka..
Pozdrav.
Prije punkcije sam dobila koktelčić.Zamantao me momentalno,punkcija nije bila bolna,nego bi na trenutke osjetila nelagodu.Nakon punkcije su me prebacili u sobu,odlezala 1 sat.
Transfer nakon 3 dana.Odlezala 40-ak min.
Za vrijeme punkcije i transfera cijela ekipa je bila dobro raspolozena,tako da je moje iskustvo pozitivno.
Za koji dan krecem u borbu sa novim zakonom tj. papirologijom za sljedeći postupak.
Vidim da si ti obavila tu misiju,pa molim te napiši kakva je procedura.
Unaprijed zahvaljujem.
marija5,hvala na odgovorima,pisala sam o proceduri na14 strani pogledaj tamo da se ne ponavljam
odustajem od procedure u kbc,prošli mjesec biolog nije radio,danas sam trebala počet s injekcijama međutim dr.Šunj mi je rekla da nerade ništa dva mjeseca jer aparatura nestane u nove prostorije pa moraju rušit zidove:lol:
jutros sam otišla kod dr.Poljaka na razgovor i odmah počinjem s postupkom,uglavnom pridružujem se ekipi sa Cita:dancingfever:
moja ginekologica nije mi rekla da vratim gonal,dok mi je dr.Šunj rekla da moram vratit decapeptil i ovitrel koje sam dobila od bolnice,znate li gdje mogu nabavit decapeptil i ovitrel i koliko koštaju?:-/
Ja sam decapeptil kupila u ljekarni Blatine (tel. 370-745).Komad je bio 57,00 kn.
Planirala sam u postupak 3/10,znaci ništa od mojih planova.
Provjereno, decapeptil je najpovoljniji u ljekarni u Sinju, to je ljekarna od supruge doc. P mislim da je 46 kuna. Kako sam na poslu nemam br. od ljekarne možda zna neka od cura, u svakom slučaju poslat ću ti sutra, pa možeš poručiti
i dobro došla u društvo Citašica
Sad si i mene obeshrabrila ja čekam i isto sam već trebala pocet s ljekovima .
DR Budimir mi je jučer rekao da još dva do tri tjedna ništa od icsi i da dođem 18.02 na dogovor .
Iskreno gori mi pod petama i mislim da ću i ja u čita ako me tad opet vrate.
Imam osjećaj da tu nisu samo vrata problem jer to se prosiri u jedan dan?????
ma mislim stvarno, to se samo u splitu moze dogoditi, da trebaju siriti vrata laba da im oprema stane unutra, SRAMOTA !
cini mi se da cemo se sve nacekati da dodjemo do icsija u kbcu.
molim vas opet, vas koje ste bile na razgovoru i pripremama za ivf u kbc-u da nam kazete:
- koga, gdje i kada nazvati za dogovor?
- kako ste odabrale u kojeg dr cete biti?
-koga preporucate? sunj ili budimir?
- molim vas da napisete broj telefona za kontakt.
hvala!
Issa, najjeftiniji decapeptyli su upravo u Cita, 44 kn, možeš tamo pitati sestru da ti nabave iz te sinjske ljekarne,tako sam i ja, dobila protokol i uskoro ću naručiti. Blago ti se za gonale, skupi su, a uza sve to ne znam koliko će mi ih trebati.Za KBC se uopće ne čudim, stalno su neka odgađanja, čak kad bih i predložila mužu-oćemo se prebacit, počet će s ICSI, on bi odvratio-ko zna kad će to bit! Ja ne mogu više čekati, možda će u ožujku morati rušiti cijeli jedan kat kako je počelo:lol:
Pinky,
nemam broj telefona jer obično odem tamo kad mi nešto treba, bar do sada. Nazovi centralu, 556-111, oni te spoje sa gin. ambulantom i tamo se raspitaš kod sestre. Vidila sam i u novom rodilištu, stalno neko zove. Za dogovor znam da dr Šunj radi srijedom, za Budimira ne znam, a Gabrić je uvijek bio ponedjeljkom.
Nije gužva, ne treba se naručit, dosta doći oko 9.30 . Ne znam kako su se organizirali oko postupaka, tko šta radi... Ne mogu ti ništa preporučiti jer do sada nisam bila kod dr Šunj i Budimira.
Novi br centrale za rodiliste je 551 111.
Dr Budimir ti je cetvrtkom na ambulanti a dovoljno je doc s uputnicom i to ne prije 11h jer ćeš se bar kod njega nacekat dosta je temeljit pa se
žene zadrze ;).
Ja osobno nisam nikad bila kod Sunj i Gabrica pa neznam kakvi su .