gledali Aladdina u Kazalistu lutaka. odusevila sam se. bas je dobro. Jedino mi nije za male. ja bih stavila 5+. kak je pisalo 3+, mislila sam da ce mom drugašiću bit dosadno...a na kraju njemu super, a mali od 5 je malo zujao.
Printable View
gledali Aladdina u Kazalistu lutaka. odusevila sam se. bas je dobro. Jedino mi nije za male. ja bih stavila 5+. kak je pisalo 3+, mislila sam da ce mom drugašiću bit dosadno...a na kraju njemu super, a mali od 5 je malo zujao.
Malo nam je tema mrtva...
Uglavnom kakve su preporuke za postolar i vrag u Tresnji?
Mi smo zadnje isli gledati Ledenu kraljicu i to je bio potpuni promašaj pa bih htjela da ovaj put bude nešto zanimljivo.
Postolar i vrag malo reći odlična,napose kad vrag počne plesati.gledqli smo pred dva tri ljeta.
probaj naći vraga na slici http://www.kazaliste-tresnja.hr/pred...stolar-i-vrag/
Ajme...a ja baš mislila na Ledenu kraljicu... meni je A je to bio koma, a svi hvale....
Ledena kraljica je mojima bila najgora predstava do sad. 45 min sam slušala s obje strane (6 i 9g ) ovo je dosadno, ovo je glupo, hocu van itd. I slagala se s njim cijelo vrijeme :mrgreen: A je to ni meni nije neki vrh ali njima je bilo ok, iako nisu bas sve shvatili bilo je dovoljno slapsticka da im ostane u dobrom sjecanju. Isto i Crvenkapica i Car je gol (od Tresnjinih predstava).
Na žalost ništa od Postolara skužila sam da je starija na natjecanju taj vikend. Pa lovimo nešto u petom. Možda Eko eko, meni je bila super kao djetetu možda se i njima svidi...
Kupila karte za Vješticu Hilary i uvrijeđeni kontrabas...baš se veselim:-)
Mi imamo 2g i 4mj. Imate li kakve preporuke za nas pocetnike? Mislila sam ih uskoro voditi u Malu scenu. Tamo imaju predstavu 1,5+.
Mi smo danas bili s mlađim (3 godine i skoro 5 mjeseci) na bajci o ritmu u Trešnji, zove se Ritam Tam. Piše da je za 2+, al mislim da je optimalno ić s 3+. Traje oko 25 min i fora je skroz.
Jučer smo s velikim bili na Tajni kući strave, izvrsna predstava! Traje dva sata, s kratkom pauzom. Za uzrast 9+, detektivska, na temelju knjiga Die drei Fragezeichen koje je naš stariji čitao u jednom dahu. Scenografija izvrsna, predstava zanimljiva i smiješna, mi odrasli smo isto uživali! Preporuka!
Jučer sam ih kanila odvesti u kazalište lutaka. Palac. Ne primaju kartice. Nisam to očekivala od nekog tko je u centru grada i ima prodaju karata online. Tražim li previše il što?
zutaminuta, kazališta (i slične institucije) su često zaleđena u 19. stoljeću. Da nije bilo korone, bilo bi još i gore. Prijateljski savjet - odvedi djecu na lutkarske prestave prvi četvrtak u mjesecu u knjižnicu S.S. Kranjčević, a možda i druge knjižnice imaju takve programe za nula kuna. Ne košta ništa, a ako djeci bude dosadno, možeš izaći bez drame u bilo kojem trenutku. Doduše, oni će sada prijeći na ljetno radno vrijeme pa ne znam kakav im je raspored, ali vrijedi popratiti u najbližoj knjižnici što ima. Ont. u kazalištu lutaka u Trenkovoj moji su sinovi bili tri puta - prvi, zadnji i nikad više. Jednostavno im se više dopadala kvartovska knjižnica.
Mislim da u ljeto u knjižnicama nema tih predstava
Ali imate kulturnu dvoranu i valjda neke radionice i predstave, ne pratim istočnu scenu, kod nas na zapadu ima
I da knjižnice su uvijek dobar odabir
Jelena.o, daj neke ideje za zapad?
U Dubravi su u ljetnom razdoblju srijedom u 19 h besplatne predstave za djecu
https://kazalistedubrava.hr/