Aurora :love: draga moja, jaaako mi je žao :(
drago mi je da nisi klonula duhom :*
Printable View
Aurora :love: draga moja, jaaako mi je žao :(
drago mi je da nisi klonula duhom :*
hvala!!
Uf, sad sam malo pametnija!!!
Znači ja sam službeno sad u stimuliranom ciklusu!!
Nego nije mi jasan onaj IVF u prirodnom, pise bez inekcija i, tableta i iceg, pa zar nije to onda najnormalnija trudnoca, prirodno zaceta?!
Sta je tocno IVF-nisam vidjela da to pise??!!
nije prirodna trudnoća jer ideš na punkciju, JS se oplođuje u labosu i tebi se vraća oplođena. Prirodni ciklus je zato jer se punktira tvoja jedna jedina stanica koju imaš u redovnom ciklusu.
cure znam da je jako rano al imam pitanje,jucer popodne kad sam stavila urogestan primjetila sam smedi suhi iscjedak na gacicama,sinoc oko 22 sata sam stavila utrogestan i opet se pojavilo jutros kad se digla za u vc suhi smedi iscjedak.....jel to normalno il sto?
kuham fine razbuđujuće napitke :coffee: u ovo tmurno jutro.
malena2 sretan rođendan ti, sretan rođendan ti, tebi želimo svi:sing: :sing: :sing: a želimo ti veeeeliku tetu betu :*
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve današnje akcije
:* i pozdrav
hvala vam drage moje.....
malena2 želim ti najsretniji rođendan :tele: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
malena2 sretan ti rođendan i jednu veliku betu!!!
malena2, :* za sve najbolje i za najbolju betu.
sretan rođendan malena2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da dogodine bude najnajnajsretniji :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kolektivne
i da - RASPISUJEM NATJEČAJ: ZA PRVU TRUDNICU IZ POSTUPAKA U HR KLINIKAMA (PRIV ILI DRŽ) PO NOVOM ZAKONU :) još čekamo, thank you very much mr Milinović
malena2 sretan ti rođendan i želim ti da sljedeći dočekaš kao mama :sing: :joggler: :dancingfever: :heart:
ksena28, ja se nadam da će uskoro biti i više od jedne trudnice iz naših državnih klinika.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za to. tebi :*
malena2 da ti ovo bude najsretniji rođendan! SRETAN TI ROĐENDAN! :*
malena2 neka ti je sretan rodjendan! I da ti se ispuni najveca zelja!
:love:
(za iscjedak stvarno ne znam :/ )
malena2, SRETAN TI ROĐENDAN!! Da dobiš najdraži moguči poklon :heart:
Aurora,vještica :love:
coolerica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint:
HVALA KADAUNA :*
Jučer bila na VV. i srela našu Dani39,lijepa sretna okruglica :*
U 11mj. i ja krečem u postupak,10gonala,i kutija klomifena,pa da vidimo šta će se od toga iskemijati :roll:
prijavljujem se na ksenin natječaj 8)
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
onda ja vibram od :heart: da se uskoro i smjestiš na listu trudnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Citiraj:
nina09 prvotno napisa
aurora, draga, žao mi je. :( i ja ti od sveg srca želim spontano čudo!
svim curama šaljem more vibrica za bebače u zagrljaju. :*
I ja se prijavljuem na NATJEČAJ.. :*
hvala vam cure od sveg srca....
sutra cu betu vadit,pa cu bit pametnija a danas cu odmarat....
Prijavljujem se za natječaj! 8)
:heart:
A gdje su nam ici i aleksandraj?[/quote]
Strike, javila se ja prosli tjedan i bas tebe spomenula..zbog slike u cekaonici (isti andjelak kao na tvom proslom avataru) stalno pomislila bas na tebe...mislim da je to dobar znak :D :D :D Ja od jucer cekalica bete - 6.11. Imala samo tri embrija pa nije bilo zamrzavanja niti u cekali stadij blastociste. Vratili su mi sva tri , ja sam super, bilo je sve sjajno, vidjet ces...svi su ljubazni, brinu o tebi i ovo bi ponavljala svaki put (da je termina i novaca :saint: ). Zaista nemas razloga za brigu...vode o tebi racuna i nikada necu zazaliti sto sam bila u mb bez obzira na uspjeh..veliki pozz i vibra za sto vise jajnih stanica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajd da se i ja prijavim za NATJEČAJ :mrgreen:
malena2 sretan ti rođendan i najljepši mogući poklon ti želim :*
ja brojim 7dp3dt i ne znam u kakvom ću psihičkom stanju biti dan prije bete.......razumijem tvoju nestrpljivost i strah, ali možemo mi to sve izdržati, sve za krajnji cilj. :saint:
Drage moje, eo da vam se i ja javim jer me duže vremena nije bilo.
Coolerice držim fige da se beta lijepo podupla,
malena2 sretan rođendan i da te teta beta ugodno iznenadi,
Aurora držim fige za dalje
Evo mi smo bili na prvom ultrazvuku i ipak je samo jedna bebica iako je beta bila ogromna! Vidjeli smo i kako srce treperi i jako smo sretni. Evo danas je bilo i prvo povraćanje.
Pusa svima!!
drage moje tako ste obuzete natječajem da ste zaboravili skuhati kavicu ili sam ja nešto previdjela, ako jesam sorry :oops:
evo ja kuham pa bila ona prva ili dupla čak :coffee:
svim ženskama na natječaju želim puno uspjeha i da svaka pobjedi na svoj način ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ :heart:
malena2 i ja se pridružujem čestitkama za rođendan želim ti ono što si i sama želiš najviše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~+
magi7 za jednu ali vrijednu bembolinu :heart:
malena2 pridružujem se čestitkama za rođendan i da ti se ostvari najveća želja!!!!!!! :heart:
može jedan savjet, da li bi ja mogla 10 dan od transfera napraviti test??? da li je prerano za testove iz ljekarne??? :?
malena2 želim ti betu ogromnu za ročkas :sing: još malo sam šmrkalica, pa konačno pikice.....
magi7 :heart:
Jučer imala punkciju. 16 j.s.
3 oplođene, a 13 zamrznutih. U utrork je ili transfer ili zamrzavanje!
:* svima!
magi7 :D za maleno srce !
coolerica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas, javi se cekamo!
XCitiraj:
thaia28 prvotno napisa
Bok svima!
Dugo se nisam javljala,ali sam tu i tamo škicnula kaj ima novoga.Jednostavno sam trebala malo odmora od svega.
Dok ne polovim tko je u kojoj fazi,šaljem kolektivne~~~~~~~~~~~.
Hvala, amyx, sad mi je već jasnije!!
malena2 sretan rođendan i veliku betu ti želim! Mene tvoji simptomi jako podsjećaju na moje iz dobitnog postupka pa u to ime ~~~~~~~~
PAM za tebe i vaše curke ~~~~ da što duže izdržite 2u1 (iako im je gramaža već sad super!)
magi7 lijepe vijesti :D
Lili75 :love:
Svim curama u postupku ~~~~~~~~~~ za velike bete!!!
Za natječaj, go-go-go!
Pusa svima od naše bumbarice i mene :*