Bambus draga nadam se da će ti strahovi što prije nestati pa da se lipo opustiš i uživaš u svakom novom tjednu svoje trudnoće,ni ne znam kako te bilo koja od nas može utješiti kad su ti strahovi u našim novim trudnoćama uvik nekako nezaobilazni,samo se nadam da će s vremenom nestati i sigurna sam da će sve s tvojom bebom biti u redu,kao i kod svih naših trudnica :heart:..šaljem vam veliku pusu,posebno malim bebicama..
Roza skroz te razumim,kad kažeš kako je bol ista ali je sve lakše za podniti..
Eh cure ja samo razmišljam o mom malom Maxu,odbrojavam dane i hvata me trta jer imam osjećaj koda nam nova osoba ulazi u život,već imamo takve pripreme po stanu,sve mora biti spremno za našeg malog spasioca..baš sam juče kupila lipu vodilicu,zdjelice za hranu,keksiće,loptice,čokoladice..a sutra ćemo još kupiti one pelene za pse dok se ne nauči piškiti vani :mrgreen:..muž se samo brine da će teško podnit cijukanje prvu noć..ipak ga odvajamo od mame i tate i njegova dva brace..sve se mislim kako ni ja to neću izdržat pa ću ga stavit u naš krevet da mirno zaspe..u subotu rano ujutro idemo po njega :-D
sve vas ljubim :kiss: