Tu ima zgodnih:http://www.hm.com/at/subdepartment/K...#Nr=4294944698,http://www.hm.com/at/subdepartment/K...#Nr=4294943788
e sada ja kod nas gledam samo muški dječji, tako da za cure neznam.
Printable View
Tu ima zgodnih:http://www.hm.com/at/subdepartment/K...#Nr=4294944698,http://www.hm.com/at/subdepartment/K...#Nr=4294943788
e sada ja kod nas gledam samo muški dječji, tako da za cure neznam.
Ma kvaliteta tkanina im je dno dna. Pa nekad se u H&M-u moglo pod normalno kupiti svilenu košulju ili suknju. Danas je sve, al baš SVE poliester.
E novost, Next je počeo naplačivati s(kršitelj koda)ment 3€ za narudžbe ispod 20€
Ja sam stvarno očajna, nigdje ne mogu naći Lei toplije hlače za zimu, u H&M-u smo kupili jedne samterice i to su joj trenutno jedine hlače koje ima - imaju ih u samo jednoj boji. Sve drugo što je probala joj je katastrofalno široko, i u Zari, i u benettonu na koje sam računala kao dućane koji imaju uže krojeve. Sad je probala nekakve skinny samterice u benettonu - nogavice dolje uske kao štrample, a gore široko tako da bi stale dvije unutra.
Da, ti modeli uskih nogavica su katastrofa, kao da sve curice imaju noge ko cakalice. Mojoj su nogavice uske, a u struku presiroke.
Ja sama ne mogu stati niti u jedan uski model hlaca. Tako da razumijem frustraciju.
A iz tog razloga je moje mladje dijete cijelu zimu hodalo u ski hlacama :mrgreen:
Ok, i ne voli bas hlace, samo tajice..
pa ne mogu niti ja ali postoje široki modeli i veliki brojevi, a Lei su i najuži modeli preširoki.
Zapravo - nisu, hlače u H&M-u su joj dobre, ali oni u tim veći, "omladinskim" brojevima imaju jedne samterice jedne boje.
Valjda su velike cure too cool da bi nosile tople hlače po zimi.
Prisjećam se i ja sličnih muka prije par godina.
za sve tanke curice, tom tailor ( ako ima u Zagrebu) ima bas slim modele. I ako se dobro sjećam i takve slim samterice u 5,6 boja. (dok vam ih curke jos hoće nositi :mrgreen:)
Mislim da i esprit zna imati uske modele.
I mojoj je većina skiny hlača od butina na gore preširoka, .
Mima, jesi gledala u Okaidu ?
Mi smo tamo jedne godine kupili savršene tople keperice s džepovima sa strane, idealne za njenu građu. Zapravo to su bile jedine koje smo tada našli, a da joj oko guze nisu stajale kao da ima nabranu kutiju.
Evo prije par dana vidim da su se raspale na guzi, nije ni čudo, mislim da joj je ovo treća godina nošenja.
tom tailor u outletu u začretju
ima toplih slim modela
Podizem...
Da li netko znam gdje ima za kupiti najlonke za bebu od 3 mj., boja vanilije, bez uzorka.
Gdje kupiti za djevojcice koje odijevaju velicinu 158-164 jeans-suknju da je DUZA, barem do koljena???
imaju najlonke, tj, jako fine i tanke stramplice za bebe u benettonu. tamo sam kupla bijele, a vidjela sam još blijedoružičaste i tamnoružičaste, nisam sigurna za boju vannilije imaju li
Gdje kupujete cipele, balerinke konkretno?
Jos sam u soku da dijete nosi 39. A meni 37 klapa na nogama :lool:
Ciciban ima jedan model i ne odgovara joj.
Anci, imas u Froddu
Ja kupila sebi 39 :-)
Djecji model, jel
Hvala! Imaju jedne 39 pa cu je sutra povesti da proba. I snizene su pa ima da joj valjaju :lool:
život na visokoj (dugačkoj) nozi :mrgreen:
moram se vrattii na topik jer je situacija još puno lošija nego prije 4 godine :-(
danas sam, nakon dugo, dugo vremena, otišla u HM, CA... ma čak sam u očaju otišla i u Osh Kosh...
odjeli smrde po sintetici
više ni donje rublje i čarape nisu pamučne, a o odjeći da ne govorimo
nismo kupili ništa
Tezenis isto više nema onu svoju lijepu klasičnu liniju već sve neke budalaštine...
gdje da obučem dijete?
gdje da kupim pamučne kratke hlačice i čarape?
gdje donje rublje?
ona za 5 dana ide van Zagreba na 40 dana, a ja je nemam s čime poslati.
Apri kaj fali ovima, ima u raznim bojama: http://www.hm.com/hr/product/21043?article=21043-G
Mi ih godinama nosimo.
Ovakve s linka ima i moja, nosila ih je i ljetos i jako ih voli.
Majice joj nisam nasla, a dobre su joj kosuljice bez rukava. Lijepe su, dobar materijal. Pristojne :D
Inace, HM se ni meni vise ne svidja. Nisam joj danas uooce mogla naci badic a da nije preodrasli. Kakve ni ja ne nosim pa kako da ih dam djetetu.
S nostalgijom sam gledala one slatke minie maus badice :(
Apri, jesi probala preko nexta sto? Ali preko webshopa, ducan na vrbanima je do 12 g.
nisam ja neki net kupac, a niti nemamo kartice
Cathy, nisam vidjela te hlačice, te su mi ok
osim ako nije predebelo to gore jer njoj treba za aktivni odmor pun sporta
a sad si mislim... možda je u CC1 east lošiji izbor nego, npr, negdje u gradu
možda robu dilaju različito?
U gradu je grozan izbor. Cini mi se da arena ima bolji izbor.
Gore ti je kao pasica, ok je.
da, sutra ću tamo
uzela sam joj tri para sličnih takvih hlačica u osh kosh i male su joj
i za kojega vraga da ih sada zamijenim?
na kraju ce se majke i kceri vratiti šnajdericama, ovo po dućanima je jezivo. s vrata te zvekne statički elektricitet, valjda da te zbuni, štoli....
Meni je dobro otkrice blu kids u Areni, al ja imam djecu do broja 146 pa neznam do kojeg broja drze odjecu. Imaju sad i snizenje, kupila sam neki dan 6 pari tajica i dvije majice za 200kn.
Za donje rublje biram c&a i extreme intimo na snizenju, puno bolji pamuk od hm-a
zapisujem
hvala
gdje je to točno
ja sam loša s tim centrima, idem samo ciljano
marta, ja sam pala u nesvijest
suknjice i haljinise su od onog debelog škriputavog rastezljivog žerseja
ona strava i užas
ej, ljetna haljinica za djevojčice!
A badici s onim zlatnim prstenom izmedju "kosarica". Meni se to ne svidja.
A Benetton?
U benettonu je bilo odličnih kratkih hlačica - ali, prodano je više manje sve, nema više, barem u onima u kojima sam ja bila.
A badići su meni najbolji u Calzedoniji.
Haljinica običnih ima u h&m - ovakav kroj http://www.hm.com/hr/product/27277?article=27277-A šarene, i to po 35 kuna.
ničega toga danas nije bilo
iako sam ja zamislila one haljinice na bretelice, od makoa, što ih je uvijek bilo u 5 -6 dezena
kakve su cijene u benettonu?
Ovakvih haljinica je bila hrpa od raznih šarenih materijala, 35 kuna na sniženju, ja sam kupila 3 komada.
Možda ima i na bretelice ali to moja ne može nositi pa ne znam.
U benettonu su sniženja, zato i jest sve razgrabljeno.
Hlačice jednobojne na sniženju 50 kuna, a sa uzorkom 70.