Mare157, od sveg :heart: ti čestitam i želim lijepu, bezbrižnu, školsku trudnoću! Ovo je čisti dokaz da uopće nije važno koji dan i kolikostanični embrij je vraćen, to jednostavno nije u našim rukama!!! :klap:
Printable View
Mare157 :-D čestitam :-D
Vita22 :heart: za transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
Sandric, cestitke, mare beturina za 10:-D
Ocito da nema. :-) Ali ako imas 5 JS i zovu te da dodjes na transfer 2. dan tada to meni ne izgleda bas obecavajuce. Kao sto mi recimo ne izgleda vjerojatno niti trudnoca iz zamrznutih jajnih stanica, a evo u dva dana su se na forumu desile tocno te dvije stvari. Cuda znaci stvarno postoje i sto je jos bolje, desavaju se svaki dan! :-D
Mare157 :-D:-D:-Dčestitam!!!!
mare157 čestitke od srca.bravoooo
Ja bih na listu trudnica, beta je 123, ovo je bio 3.aih za drugu bebu
Mare157 čestitam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za školsku trudnoću
Vita22 ~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer
potočnica, čestitam!!!
Mare157 i Potočnica čestitam vam od srca :-D:-D:-D
Potočnica čestitam :klap::klap:
mare to se zove beta. Čestitam od :heart: draga moja.:-D:-D
potočnica čestitam i tebi od :heart:.:-D
Mare157 i Potočnica, prekrasne vijesti :-D :-D :-D veselim se s vama!!!
Mare i Potocnica,od srca vam cestitam:klap::klap::klap:Zelim vam skolsku trudnocu do kraja:-D
[QUOTE=medena8;1817402]Ja sam bila samo u Cita i tamo je to uobičajena stvar. Dr. mi je objasnio da mjehur pritisne maternicu i na taj način je lakše locirati gdje će se embriji vratiti (naravno uz ultrazvuk), a da bi se izbjeglo eventualno dodirivanje zida maternice na što ona reagira kontrahiranjem, što nije dobro, i eventualno krivo postavljanje embrija koje bi moglo rezultirati, ne daj Bože, vanmaterničnom trudnoćom, za koju su šanse kao i kod prirodnih
trudnoća ~1%...[/QUOT
Hm,sad sam se malo zabrinula.Meni su do sad uvijek radili transfer onako ''na slijepo'' izgleda,bez UZ.:-oPostupak je radjen u Belgiji.Bas cu slijedeci put pitati zasto se ne radi sa UZ:evil:
Maaaaaare jeeeee!!!! Čestitam!!! :-D :-D :-D ... nekako sam znala da ćemo zajedno biti trudnice! ;)
Potočnice čestitam!! :-D
Nije me bilo neko vrijeme a ovdje sve lijepe vijesti
bravo Dani Mare i Potočnice ovo nam je veliki vjetar u leđa da krenemo uspješno:-D:-D:klap:
čestitike svim pozitivnim betama...bravo, bravo ženskice....
Mareee moja prva suborko čestitaaammmmmmm,Potočnica čestitke, mene vratite na kraj liste moje se js prestale razvijati ...............krečemo u nove pobjede krajem 3mj.
mare :naklon:
potočnice čestitam!
Mare 157čestitam!!!!!
Potočnica i tebi također :-D Bravo!!!
Moram se uključiti, tako lijepe vijesti danas, čestitam Mare157, Potočnica, Dani82. Moram :-D
Ajmeeeeeeeee dani82 moram te izdvojiti i čestitati od srca......
Naravno mare i potočnica čestitam i vama ......
nisam dugo škicala ovdje pa eto, tužnicama zagrljaje šaljem i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabro dalje!!!!!
mare157 i potočnica čestitam prekrasne vijesti :-D:-D:-D
[QUOTE=mare157;1817315]Cure evo da se i ja javim, Morati će GIZMOS još dopisivati na listu!
MOJA BETA JE 1200!!! :-D:-D:-D
QUOTE]
draga znala sam; magija brojčice 2 morala je dati uspjeh u tvom slučaju (dva je broj savršenstva, podrazumjeva par)
:-D:-D ajmeee :-D koliko dobrih vijesti!!!
čestitam dragim suborkama!!!
Mare157 i potočnica čestitam od :heart:!!!!!
Đurđa:love2:
Vidim veselo je ovdje čestitam svim trudnicama:-D:-D