Bravo, frodo! Sad sretno dalje malcima, da se dobro bore u labosu!
Printable View
Bravo, frodo! Sad sretno dalje malcima, da se dobro bore u labosu!
ježić, :kiss:
razvijamo se svi troje!!! :zaljubljen::heart:
sutra zovem da vidim transfer 3. ili 5. dan :-D
sva sam van sebe...
Meni je 9i dan beta bila 30...nije nesto velika ali nije ni 0
Sad cekam utorak srijedu i molim se da se podupla A od simptoma nemam nis Cice su me malo bolile sad me vise ne bole jedino sam jako napuhnuta
Drugo nis Malo sam se smirila i nekako lakse cekam betu sad kad znam da nije bas nis ali opet sa strepnjom
nety, 9dt je stvarno rano za vaditi betu, ali je dobar znak da ona iznosi 30. Ako ti je u srijedu 13dt, onda ti predlažem da ju tad vadiš. Tu bi iznos trebao biti već jako lijepi! Evo ti jedan link za vrijednosti bete prema danu starosti embrija (računa se od datuma oplodnje, ne transfera) Sretno!
Meni to nis nije jasno Po tom ispada da bi moja beta trebača biti vise od 100 jer su meni u cetvrtak vratili balstice i to 5 dan od punkcije
To je srednja vrijednost, ona može biti i puno veća i manja, evo vidi.
Svejedno, mislim da je 9dt prerano za vaditi, čak i za blastice. Nemoj se uzrujavati, nego pričekaj još par dana pa ponovi. Kad su ti uopće rekli vaditi?
A rekli 14i dna Ali ja sma neuroticna ..nestrpljiva i sve okolo zivciram jer bi htjela da nemoram opet ici:)..mislim ko nebi
I onda stalno pipam cice pa cim nisu napuhane ja sam gotova pa provjeravam 100put da nisam prokrvarila i sl Sad sam malo mirnija kad vidim da nije 0 to mi daje nadu jer zadnji put je bila 12 dan nakon t 0 Po tom se nadam da bi to moglo ovaj puta biti to ...nekkak polazem nade u to da su bebe od prvog dana borci nisu se dale smesti lijepo su se dijelile isli smo 5i dan pa sad mislim da bi to mozda ovaj puta moglo biti to Ici cu ponovno u srijedu tad je 13i dan nako transfera tad cemo vidjeti kako su stvari napredovale Sad sam isla privatno ..najrade bi isla opet ali puno mi je to jer nisam ja daleko od Petrove ali neda mi se 2 puta u grad i iz grada
Nešto mi nije jasno u računici. Ako ti je punkcija bila 8.10., a transfer je bio 5.-dnevni, znači 13.10., onda ti je srijeda 14dt, i to je i termin kad su ti rekli izvaditi betu. Nemoj se zamarati nikakvim simptomima i ni vrijednostima bete prije vremena. Samo se opusti i strpi još malo. I računaj s tim da kad izvadiš betu, dakle onu u srijedu, da ju ponavljaš u istom labosu. Sretno ti bilo!
Frodo držim fige da Borna dobije društvo za cc 9mj.:klap:.
Nety~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da beta bude taman kako treba za par dana:yes:.
Frodo pa to su divne vijesti...vjerujem u tvoju trudnoću
Pozdrav cure.
Frodo, cestitam, stvarno lijepe vijesti
Jutros sam bila na drugom UVZ-u. Na prvome u petak mi je receno da sam dobro reagirala na terapiju, 3 folikula na lijevom i 3 na desnom jajniku.
Jutros sam dobila informaciju da ih ipak ima vise, nije mi rekao tocan broj. Na pitanje da li ima koji zadovoljavajuce velicine, odgovor je bio potvrdan.
Ono sto je bilo zbunjujuce je nastavak terapije: danas popodne jos 2 menoputa a u 22:30 stoperica.
Sestre su bile u nevjerici jer su rekle da se takva terapija inace ne daje ali dr veili tako.
Aspiracija mi slijedi u utorak ujutro. Nadam se da ce ipak sve biti OK.
nety, mimi81, sanja i ostale, hvala vam :heart:
sutra idemo po svoje bebice...:zaljubljen:
nety, jel imaš kakve simptome,ova je beta super za 9. dan, i razumijem kako je teško čekanje.....uglavnom, držim fige!bit će to suuuper!
sanja001, ovo je i meni baš čudno,menopuri pa štoperica,hm...ipak nisam doktor, a oni znaju kaj treba.Sretno sutra, a vjerojatno se vidimo, ja sam sutra na transferu! ma sigurno se vidimo ;-)
Frodo, bravo za mrvice...nek se čvrsto bar jedna primi za mamicu tak da Borna dobije društvo !!!
Nety, ~~~~~~~~~~~~~~~ da se ß lijepo podupla i da nas sve razveseliš u srijedu sa novom betom.
Sanja 001, sretno sutra na punkciji, vjerujem da dr. zna što radi...ti se samo fino opusti...
A ja čekam svoju dragu M da se udostoji doći...danas mi je 32 dc...uvijek mi od decapeptyla kasni tak da još nije panika...nadam se da će uskoro da mogu što prije na bolovanje jer mi se ne da bit na poslu...baš će mi pasat 2 tjedna uživancije doma i mazuljkanja sa mojom macom :)
Curke, sretno svima !!!
Vele neki trudnice su zivcane i smeta im hrana Ja uvijek urlam na muza :)....i kad nisam trudna hihihi hrana mi nikakava ne smeta malo me zgaravica sam ali oce to mene Drugo nis osim kaj sam napuhnuta Cice me vise ne bole neg kaj me bole..neznam nekih ludih specijalnih simptoma po kojima bi znala da sam trudna nemam Malo sam sad mirnija kad sam vidjela da nije 0 i da po forumu ima ekipe kojima je beta bila tako malo a na kraju su ipak bili trudni Frodo drzim fige velike da B dobi uskoro drustvo8-)
cure molim pomoc
od 21. dana ciklusa sam na decapeptylu danas mi lagano krece m. nije kao inace,
nego skroz malo jel se to broji kao prava m. da li od sutra krecem s gonalima.Doc je rekla 2 dan ciklusa ali mi to ne izgleda kao prava m.
ema, prava M se računa baš kad onako zaprav procuri...tako da danas nemoj računati kao 1 dc...pričekaj još dan-dva pa će sigurno krenut.
I ja sam u iščekivanju...znači da ćemo biti skupa u postupku?!?! Kod kojeg si dr-a???
bab
hvala na odgovoru, mislim da ce do kraja dana krenuti pa je onda to valjda ok.
kod doc. P. sam
frodo: vidimo se sutra, ja cu biti ona sto ce se tresti ko siba na vodi :)
Bab: hvala i ja se nadam da dr. zna sta radi, vidjet cemo sutra
ema, obično se 1 dan M računa ako pošteno procuri do nekih 6 -7 popodne( ovisi kako koji dr računa)...znači, ako je tebi tek navečer počelo curiti ja to ne bi računala kao prvi dan. Ali ti najbolje znaš kakvo je stanje...sretno u svakom slučaju.
Sanja001, nadam se da je sve prošlo super i da imate lijpa jajčeka...
Frodo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebice !!!
bab
hvala na odgovoru, jel ima kod tebe sta?
Meni vec od jucer popodne ide sve normalno danas krecem sa gonalima nadam se da cu ih uspjeti smuckati.
bab i ostale curke koje misle na mene :zaljubljen:
ovako - ja čuvam od danas svoje 3 mrvičice :heart::heart::heart:
a sanja001 će se već javiti, neću vam ja ništa govoriti :-)
nety, kako ti?
Frodo samo ti njih cuvaj ja ti iskrene fige drzim Moja beta danas je 55 :( puno premalo Rekli su mi u Petrovoj neka se sutra dr svom javim pa idemo ujutro ali to je premalo
Prvo sam malo bila tuzna ali nemam ja snage vise biti niti tuzna Sve se ovo oduzilo maximalno i ja sad samo zelim znati na cisto na cemu sam i vratiti se u normalnu kolotecinu Nema predaje idem dalje ali sve teze i teze to sve podnosim
Frodo samo ti čuvaj svoje mrvice i neka to brzo prođe dva tjedna....
Cure, koje se ono pretrage ponavljaju svakih godinu dana? Znam da su hiv i markeri na hepatitis ali nisam sigurna jesu li i hormoni?
Nety ako je 12 dan bila 55 za dva dana ako se podupla trebala bi biti ok, zar ne? :)
Frodo sretno s mrvicama, neka ostanu uz tebe....<3
Tikki misli da se uz ovo što si navela jednom godišnje radi i papa test, hormone nisam ponavljala nego samo ako bi dr rekao da treba
Oprosti nety tek sad sam vidjela da je ovo drugo vađenje bete (smajlić koji tješi drugog smajlića)
Ja sam prije postupka morala ponavljati papu, briseve i markere hepatitis, HIV i WAR. Rekli su mi da nalazi ne smiju biti stariji od 6 mjeseci. Hormone su mi rekli da ne trebam, jer ionako idem u postupak.
Frodo, samo čuvaj mrvice!:heart:
nety, žao mi je... Najbolje je da se javiš doktoru, on će ti reći što dalje.
Ja sam jučer bila na UZV, imam lijepu GV i embrionalni odjek, sve je ok. Sljedeći tjedan bi trebala čuti srčeko.:zaljubljen:
drage petrovke evo da se i ovde javm jer tu pripadam.
moja beta je porazavajucih 2. i kako bi nety rekla nemam snage biti tuzna. ova neplodnost je strasno dosadna i iscrpljujuca.
nista, treba malo odmoriti "glavu" i tijelo i planirati sljedeci postupak.
legal alien drži se. Proći će i to, a onda će doći dan kad ćemo biti sretni sa svojim bebicama.
Ježić super za uzv, samo tako naprijed do <3
Legal alien, slažem se sa pričom o iscrpljenosti...(smajlić koji tješi drugog smajlića), s nadom u bolje sutra!
Pozdrav cure,
evo i mene.
Aspiracija jucer prosla OK, bolje nego sto sam mislila. Dobila 5 js. Moram zvati danas iza 11 da vidim kako napreduju.
@nety & leagal - zao mi, ali glavu gore, nemojte gubit nadu
@jezic - bravo bravo, navijam za tebe i dalje
@frodo - bas mi je drago da smo se vidjele jucer, drzim fige da sve i dalje bude super!!!
Moj dr ima ambulantu ponedjeljkom Rekli su mi u petak ponoviti betu da vidimo kakva ce biti i u ponedeljak se javiti njemu
nety,legal alien :love2:,užasno je teško prve dane,ali onda je sve bolje,skupiš svu snagu i opet ispočetka,sa novom nadom :-x...
ja danas malo ležim,malo hodam po kući i svađam se sa 3-mjesečnom kujicom,štene ko štene,divlja,pa traži van,pa joj briši noge prije ulaska u kuću...i kako ležat onda :roll:,iako ovaj put iz inata neću samo ležat,jer sam nepomično vegetirala zadnja 2 puta i niš
tikky,mimi81,sanja1 i ostale :-)
sanja001,šta ima novo?
eh da...ježić,bravo! samo tako naprijed!:klap:jesu počele mučnine 8-)
frodo nemoras lezati stalno Pripazi se samo prvih 4-5 dan i onda do kraja dok ne saznas nemoj tesko dizati ni usisavati a drugo sve normalno ali laganini
Ja se vise ne bediram nemam ja snage za to cekam još petak mislim da ce tad biti sve definitivno jasno i onda idemo dalje štagod da bude
Zvala biologe,
kazu: kod vas je sve OK (nije bio jako rjecit a ja nisam znala sta da ga jos pitam). Veli transfer vjerovatno u petak al moram jos zvati sutra za potvrdu.
eva133, mimi, sanja, frodo hvala vam na rijecima utjehe. ma otupis s vremenom na tu vrstu boli i razocaranja pa bude lakse. vec imam termin za konzultacije u 12.mj. juhuuu!
nikako da procurim ono zapravo. stalno nesto smedje/crno neki ugrusci. bljak. vec 3. dan. doduse tek sam jucer prestala sa utricima pa valjda treba vremena da se pokrene.
ako netko ima iskustva sa smrznutim JS u petrovoj da mi javi kako ide protokol, kada je prvi uzv, kada je obicno punkcija, pije li se sto.... moze na PP da ne offtopicharimo
drzi se draga nety! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
frodo pazi se i gustaj sad sto vise da im bude lipo i da se dobro ukopaju ~~~~~~~~~~~~
sanja za uspjesan transfer blastica, da budu savrsene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~