ja ću danas zavibrati za današnju betu od Charlie ~~~~~~~~~~~~, a svima drugima šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Printable View
ja ću danas zavibrati za današnju betu od Charlie ~~~~~~~~~~~~, a svima drugima šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Andream, predivno :)!!!
Sara, puno sreće drugi put!
Charlie, ~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
Charlie sretno!!!
Andream :-D
Charlie ~~~~~~~~~~~~~~~~ za viiisoku betu!
Andream ...:klap: predivno!
Sara38 ...:love2:
Koke i kokice ...:love2:
Charlie, ~~~~~za pristojnu betu!
Andream čestitam draga, i šaljem puno :heart::heart::heart:!
Charlie šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Charlie~~~~~~~~~~~~ da se moje proročanstvo obistini (možda sam i ja vještica)
gričanka potpis :zaljubljen:
Cure, hvala svima na podršci, ljubim vas i šaljem puno :*.
Andream, sara38, Charlie, pratim razvoj situacije i svakoj saljem ~~~~~~ i :kiss:.
Mene je moja mala pasica skroz zaokupirala, koliko uzivam u njoj toliko se i brinem jer nam je njen dolazak u nasu tisinu velika promjena. Ipak, presretni smo s njom, jako je dobra i umiljata.
Taco, pusa maloj pasici. Uživaj! :)
taco nemoj se brinuti za remećenje tišine. I meni je smetalo u početku što su igračke od moje pasice svuda po kući i vrtu, što njene dlake lete i ne možeš se nausisati koliko ih ima, ali to njeno veselje, ludiranje i maznost nam je u sekundi ušlo pod kožu i sada niti ne primjećujem njene dlake po stanu i mm i ja ne možemo više zamisliti život bez psa :-).
taca zavidim ti :)
Moja beta negativna...sad smo probali u kratko vrijeme svašta, 3 klinike, prirodnjake, klomifenski, stimulirane, 6 et i ništa. Pravo vrijeme za predah, jel da?
Taca uživajte s pesekom...naviknut ćeš se brzo na novi ritam i nećeš moći više ni zamisliti da ste bili bez nje :heart:
Charlie, ~~~~~~~~~~~~~ za novu pobjedu nakon predaha :-)
Charlie :love2:
Charlie :love2:
Charlie, grlim.
(i moram potvrditi iz prve ruke da je tacina pesica stvarno preslatka, a ne da je "mama" subjektivno hvali:-)).
Charlie ... baš mi je žao :love2: ...uživaj u odmoru. Zaslužila si!
Taca , veselim se zbog tebe i pasice :-)
Kokice :bye:
Charlie :love2: za sljedeći postupak~~~~~~~~~~~~~
Charlie baš mi je žao :-(. Dobra strana je što je ljeto, iskoristi to za odmor od postupaka i na jesen u nove pobjede :-).
Charlie, baš mi je žao, :-(((( zbog tebe sam danas otvorila forum.
Andream, čestitke na srcu! :-D
Cure drage, baš mi vas je bilo drago vidjeti na kavici... nadam se da će iduća biti u društvu beba koje još nismo upoznale, a i kućnih ljubimaca (ima vas stvarno dosta sada)
Draga Charlie, žao mi je da nije uspjelo :-( :-(
Hvala vam svima :heart: sad sam se već malo pribrala, šta je tu je.
Drage prijateljice, da tako vas osjećam kao prijateljice jer već mjesec dana vas čitam, radujem se i tugujem sa vama.
Ovo je prvi post na forumu, odabrala sam ovaj podforum jer ne vidim gdje bih drugdje jer nemam iskustva u IVF-u (6/11 klomifen+brevacride, sutra aspiracija, ako se bude imalo što apirirati), ali imam zato imam životnog iskustva-40 i pol. Nadam se da me primate k sebi:-).
Molila bih, neku od vas sa više znanja o temi da prokomentira moj hormonski status. Brojke razumijem, vidim da je sve ok, ali godine su godine...Neki urođeni umjereni psimizam u meni, ne da mi da se previše nadam.
Hvala vam.
Charlie, svima nam je poznat taj osjecaj razocarenja ali i onaj tracak nade koji uvijek tinja. Nadam se da cete ubrzo opet u akciju ali ovaj put uspjesnu.
Dogovorite za kavu a ja dolazim s mojom cupavicom, obozava drustvo. Joj, vec davim ljude:oops:.
Charlie :heart:
Slabo čitam, ne stignem, ali ću pokušati upratiti kada je kava i baš bih vas rado malo vidjela.
Inesz, dobro nam došla i sretno danas na punkciji.
Napiši nam malo više o sebi - koji je tvoj hormonski status koji spominješ, u kojoj si klinici, koji vam je ovo pokušaj ...
Inesz, dobro nam došla. Čekamo tvoj slijedeći post s odgovorima na pitanje od andreem, a nemoj se čuditi ako se postovi naknadno prikažu-moderatori moraju odobriti prvih par postova novim članovima. Sretno sutra na punkciji! (meni se čini da je sv Duh u pitanju?)
Inesz, dobro nam došla. Sretno s punkcijom i svim ostalim koracima! I da se plusić pokaže što prije. :)
Drage Cure, hvala na dobrodošlici. Prvi put sam na IVF-u, VG. Dosada sam već puno toga naučila čitajući vas. Hvala vam na tome. Punkcija bila danas u 9 h, ciklus klomifenski + brevactide. Jedna zrela jajna stanica.
Moj dragi teratozoospermia 39 god., ja 40 bez ginekoloških problema do sada. AMH 24,1 pmol/L; FSH 6,2 ij/L; LH 5,6 ij/L; DHEAS 2,27 mikro mol/L;osteron 0,5 nmol/L prolaktin 8.2 mikro g/L, test Estradiol čekam nalaze jer nisu imali reagense. Vi puno znate više o hormonskim profilima. Možda bi neka od vas imala volje komentirati ih. Meni ovi nalazi izgledaju dobro, osim što ponekad pomislim da su pogriješili u labaratoriju i da su mi vrijednosti puno nepovoljnije (takva sam, ne mogu si pomoći).
Inesz, nalazi su ti super, AMH predobar za tu dob, milsim da imaš najveći AMH od svih nas ovdje, i FSH je odličan (i LH), a treba još pričekat E2. A i jedna j.s na klomifenu je dobar rezultat. Da li će ti sutra javiti da li se oplodila? Nestrpljivo ćemo čekati da nam se javiš. sretno!
Najveći zabilježen AMH na ovom topicu :), jesi radila u Vinogradskoj? Sve drugo savršeno, jedino ne znam za dheas koje su ref. vrijednosti. Puno sreće, još ako uspiješ reagirati na male hrv. protokole, neće bit loše. Ako ne budeš, uvijek je opcija vani, jer po svemu sudeći (barem ovako, papirnato), ti si još uvijek normalne ovarijske rezerve i trebala bi bit excellent respodner i dobivala bi puno više od 3 jajne stanice koje smiju oplodit. Prepostavljam da si uključena u novi zakon i da si informirana da zamrzavanje jajnih stanica nije baš neka sreća, ali nekima se i to posreći. Daklem - sretno, sve su dobre prestpostavke na papiru!
Inesz, Mare i Ina su sve rekle, ali moram se javiti jer se ne mogu prestatiti diviti tvom AMH! :)
Držim fige i nestrpljivo čekam sutra!
Inesz, evo za utjehu, moj AMH je upola manji od tvojega (13) a trudnoću sam ostvarila u istoj klinici u kojoj si i ti, iz petog puta.
Doduše postupak je bio stimulirani s gonalima ali čisto pristojne su bile i femarske stimulacije (femara=klomifen).
Možda neće uspjeti odmah otprve (koji ti je ovo postupak?).
Rekla bih da uistinu imaš više nego pristojne šanse za trudnoću. Sretno!
Cure drage, hvala vam! Tako želim da čim prije uživate u majčinstvu. AMH u Vinogradskoj su ponavljali dva puta, tako da ta vrijednost sigurno nije greška laba. I sama se čudim tolikoj vrijednosti AMH jer sam prije nalaza mm bila sigurna da sam ja reproduktivno znatno osiromašena i da stoga ne mogu zanijeti. Prvi nam je postupak i osjećam se vrlo nesigurnom, tjednima sam kao ošamućena, kao da ja nisam ja, sve mi je u nekoj izmaglici... Osoblje Klinike u Vinogradskoj koliko sam vidjela u ovih mjesec dana je vrlo susretljivo, empatično i na visokoj profesionalnoj razini. Voljela bih jedino znati kakva im je statistika uspješnosti postupaka. Može li se to negdje provjeriti?
Upoznata sam sa novim zakonom, razumijem njegove odredbe koje nam priječe najbolje moguće liječenje a što je u suprotnosti sa Ustavom, liječničkom etikom i nespojivo sa humanošću. Čim se malo priberem, psihički i emotivno osnažim (za dijagnozu mog dragog samo doznali prije mjesec dana), spremna sam pridružiti se borbi za poboljšanje zakona. Mora se zakon promijeniti, da bi barem one drage, mlade cure koje su danas ležale sa mnom u sobi imale veće šanse. MM i ja spremni smo na sve opcije-posvojenje, donacija, Prag...
Naravno da ću vam javiti je li se stanica oplodila. Budite sigurni da ću vam javiti, jer ja volim pisati:-)!
Ljubim vas!