Venddy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje
Zvončica čestitke,a maloj Viti dobrodošlica
Printable View
Venddy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje
Zvončica čestitke,a maloj Viti dobrodošlica
Zvoncice cestitam
Čestitam, Zvončice ! :-D :-D
venddy,evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju betu!!!!
za mene gotova borba s betom, danas prokrvarila pa ćemo zaključit ovu biokemijsku trudnoću
Sad čekamo listopad
venndy:love2:
promaklo mi je ovo, tek sad vidim: Zvončice čestitka tebi i tm i velika pusa Viti
venddy,žao mi je... :love2:
Venddy žao mi je.... :-(
vendy jako mi je žao, drž se i super za plan za dalje
zvončice čestitke na bebice, nek vam je srećom i blagoslovom
Ja si danas samo razmišljam o mojim mrvicama, rastite mi rastite. Čak sam se primila spremanja da sutra mogu samo odmarat. Inače me jajnici pošteno pikaju, sise rasturaju, spava mi se i tak, normalno samo potpuno. I da markiram novu školsku godinu od početka
Venddy, žao mi je! Vidim da si već organizirala idući, pa nek ti je taj sretan, kad je već ovaj postupak završio neslavan! :love2:
zvončice, čestitke:-D
venddy, jako mi je žao, znam što to znači biokemijska T :cry:
linalena, još za tvoje mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sutra budu savršene blastice!!!
venddy draga-drži se:love2:
lasta, bravo za betu
zvončice, čestitke na mišici
linalena, navijamo za blastice
venddy, sviđa mi se tvoja srčanost, nakon ove biokemijske, fet mora biti bingo
od jučer sam čekalica bete, 21.09. ćemo znati što i kako dalje :-)
ivica_k, do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu!!!
Cure da li možda znate da li je endometrij na 17dpt od 11mm ok?Beta mi je 723,40 na 17dpt, ali mući me da li endomerij od 11mm tanji ili nije za tu situaciju i na 17dpt?
transfer 3 morule
kažu da mi se stanice malo sporije razvijaju ali da su sada super
e nemrem vjerovati da imam nekaj živo u sebi s više od 6 stanica
tak sam hepi da sam taxistu ostavila 25kn za sreću
linalena super, neka se morulice lijepo ugnijezde i prerastu u lijepe bebice:-) SRETNO, ~~~~~~~~~
linalena~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nam zbog ovog postupka budeš još sretnija za nekih 9 mjeseci
Linalena~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude savrseno i da mi se sto prije pridruzis na drugi forum jer se tamo sve guraju sa Seve:lol:
linalena,sretno !!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~da budeš tako sretna i kad ugledaš betu !!!! :-)
kiki30 ako se ne varam sutra si na prvom UZ. Evo malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i da se ugodno iznenadis
je lasta,sutra prvi ultrazvuk i trema mi je kao da do sad nikad nisam bila :-) hvala ti,javim se kad se vratimo
kiki30, sretno!
Drage moje dugo dugo nisam pisala,tu i tamo vas pročitam.Tako mi je drago zbog novih trudnica i dječice koja su se u međuvremenu rodila.Ovim putem vam ČESTITAM.:-*
Svim tužnicama šaljem zagrljaj,mislim na vas i molim za vaš uspijeh..:love2:
Ja sam okupirana sa mojim curicama,starija kreće u drugi razred,ona je već velika djevojčica.Mlađa je napunila godinu dana i pravo je dobra bebica,umiljata,jako mazna i voli maminu siku Usrećuju me neizmjerno.:zaljubljen:
Drage cure, evo mene od ginekologa. Srce kuca, a maleni ili malena su već 4 cm dugački. Danas je točno 11 tjedana.:-)
Evo da i tu prijavim svoju betu 16 dnt, 3dn, 3e, ona je 986,2!!!!! Po referentnim vrijednostima je malo veća nego što bi trebala biti ????
Anđeo beta je super, ne postoji prevelika beta! Cestitam od:heart:
:-D:-D:-D
Anđeo, bravo! Čestitam na trudnoći!
Anđeo, čestitam :-D :-D, beta je fantastična, mogle bi tu biit i dvije bebice :-)
Inesz, super za uzv i mrvu od 4 cm, neka i dalje bude sve kako treba biti :-)
I evo svima malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam na ovoj temi bud ejoš ovako ljepih vijesti!!!
Anđeo čestitke!!!! :klap: :klap:
Anđeo čestitam :)!
Linalena, sretno!
Kiki 30, super za uzv i ~~~~~~~ da punkcija bude bezbolna i uspjesna.
Kod mene, 8 dnt 5dn vec drugi dan laaaagani spoting u roskasto smedjskastoj boji, jutros testic negativan i temperatura u padu... iskreno mislim da se M pokusava probiti kroz utrice :( ali pricekat cu jos koji dan pa napraviti betu prije zakljucenja ove epizode...
Veliki :love2: svim tužnicama, a naravno čestitke svim trudnicama. Stvarno mi je trebao odmor od svega i nije me bilo duže vremena pa ću sada nastojat pohvatati sve novosti.
Od sutra sam na klomifenima, a pogurat ću ih pred kraj malo i gonalima.Prva folikulometrija u srijedu.
Idemo u nove pobjede!!!:mrgreen:
Anđeo, Inesz :-D:-D:-D:-D:-D prekrasno predivno
tikki ma rano je to za testić a ja ne znam jel moguća implantacija??? Kaj su ti vratili?
anđeo s neba , trudnice čestitam:-D, ¨¨¨¨¨¨nek se beta lijepo udupla
inesz super ua uzv i bebicu od 4 cm:-)
tikki ništa nije gotovo dok beta ne kaže svoje, ¨¨¨¨¨¨¨da test bude neispravan
Vratili su mi dvije morule 5 dan (nisu bile jos dostigle blastice). Ma i ja mislim da je malo mozda rano za testic, a opet prosli put u postupku mi je ciklus isto bio samo 26 dana (sto je sutra). Mislim da cu otic popodne izvadit betu, ako ima sta mislim da bi se trebala vidjet barem pozitivna beta, a ako bude 0 da mi barem krene M pa ce brze doci iduci postupak .