Pozdrav djevojčice :)... Ma znam ja da ima žena koje su imale i 5 carskih, ali meni krupne bebe, pa mi je u prethodnoj trudnoći doktor koji mi je radio carski rekao da mi je opće ludilo u stomaku, puno priraslica i sl. on čak nije bio ni za treći carski, nisam ni ja razmišljala o trećem, dok se nisam opet udala i shvatila kako je moj muž divan s mojim klincima, a kako on zapravo nema svoje i poželjela sam, naravno. Sad me tješi to da je prošlo 11 godina od prijašnjeg carskog i da će nadam se, biti sve ok...
Penny imam ja draga skoro 39 punih, ali oni nakon 35-te preporučuju podvezivanje, ako imaš tri carska... Super da si sve lijepo izorganizirala, samo tako naprijed, sve ćeš postići što si zacrtaš...
Curke moje ja sam 32+1tt i nemam više mjesta u stomaku, tako da se divim svima koji ste pred porodom, ja ne znam kako ću izdržati još, a znam da moram. Želudac mi je koma, tako da uglavnom naveče počinjem sve češće povraćati, jer nema mjesta za hranu, a čak se ni ne najedem nešta puno, ali opet :(....
donna meni je sluzavi čep u drugoj trudnoći ispao dan prije termina. Ja nisam čula bljuč, ali nakon pipi kad sam se obrisala bilo je jako puno sluzi i sukrvice. S tim da sam noć prije imala trudove. Otišla potom u bolnicu, plodna voda mi je nije otišla, ali sam imala već porođajne trudove na ctg-u i bio je hitan carski....
finger draga, ma ne sumnjam ja da ćeš ti sve to obaviti super... Teže bilo prijavit se u Master i kuhati pred njima svima, već roditi :lol: pusa ti....