Ajme ljubi-gangrena??:-o nadam se da ne boli jako!
:-D za mužeka,a za obradu..pa možda u bolnicu,kam se inače ide kod vas?Nek ide k opčoj po uputnicu pa nek ga uputi.
Printable View
Ajme ljubi-gangrena??:-o nadam se da ne boli jako!
:-D za mužeka,a za obradu..pa možda u bolnicu,kam se inače ide kod vas?Nek ide k opčoj po uputnicu pa nek ga uputi.
pa znam da mora u bolnicu :lol: al mislila sam neku preporuku.... Sretna sam kaj su mu jajceka dobro.. Kakva sam ja paranoja
A moj zubic-kljuca po malo al mora tako dan dva
Dobro je dok se smijemo :lol:
Zvala hzjz, moze vec sutra, nema narucivanja, od 7.30-14h . Samo jos da uspije izaci s posla.
Hvala bubi :kiss:
Ma i tebi zuzy :kiss:
Nek mu je sa srecom, prvo ide bris, onda ejakulat, mm dan danas to prepricava kao divno iskustvo. Super za sistematski! A tebi kiss da zubic prodje brzo!
Hehe, ma prezivjet ce! Nama je puuuuno gore. A sve je to u sluzbu zdravlja. Nego sad me zbunilo, citala sam na njihovoj stranici da mora biti apstinencija 72 sata? Kao i za s-gram? A pitala sam jos treba li se kako pripremiti i rekli mi da ne, samo up i to je to.
Nemam ti pojma, ne sjecam se koliko je moj apstinirao. Nek im samo naglasi kolika je apstinencija, ako prodje prodje.
ljubi ne bude ti baš oduševljen sa brisom,al samo neka ide bar budete znali dal je ok....mm je prvo dao ejakulat na analizu pa tek bris radio,zašto ne znam,jer sam čitala da ide obrnuto kako su tebi rekli
Žuuuuuuuuuuuuuuuuužžžžžžžžžžžžžžž žžžžžyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:-D
Graf ti je pravo obećavajući!!!!!!!!!!! Ujutro pišni test - pod obavezno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vjerujem da je to to!!!!!!!!!!!!!!
žužy i moji su testovi redovito pokvareni :)
sigurna sam da ima još takvih :))))
Ja sam zvala i dobila doktoricu u labosu i rekla je da ejakulat moze dati doma, da stavimo u frizider i da nakon 4sata dodje na bris jer je za nesto bitan taj razmak. Da razumije da svi mi koji smo u postupcima prolazimo svasta, posebno muski po tim wc-ima. i mogu reci da je ovo super, u biti dodje samo na bris i gotovo. Nalazi najkasnije za 4 dana. Apstinencija je vazna za dokazivanje prostatitisa, za bakteriologiju nije. Evo dosta info pa mozda nekome i pomogne
Ajmo zuzy :fige:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prema tvom postu mogu zakljuciti da nisi radila testic sa prvim urinom. :storma:
Žužy - baš nas mučiš: pogledam na grafić a ono nema upisane temperature; pogledam na Rodu a ono nema povratne informacije!
Kaj je ženska??
Ljubi - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
E da: meni je skoknula tempica. :-D
Za tri dana ću znati da li je riječ o O ili mi graf ovaj mjesec ludi i ostaje anovulatoran.
Kako god - pokrili jesmo, pa bumo vidjeli.
Baš sam sretna - lijepo je kad se možeš nadati - čak i tada kad se hvataš za slamku.
Jutrooo !
lista za 2.08.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
odbrojavalice:
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Jutrooo!Kaaaaavica :mama: (upsić krivi smajlić :mrgreen: al nek ostane,meni može nekaj kratkoga da opusti jajnike)
Stigla cica vještica aaleluja!
anka,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek fefić skuži ovulaciju i fino ju obilježi!a je ti bome neka niska temp. bila na početku ovog ciklusa..
Je,lijepo je nadati se :sing:
Gdje nam je Ljubilica, čini mi se da je rekla da će danas vadit betu.
Ljubek čeka nalaz bete...navijamo na potpomognutoj :fige:
Žužy - a k vrapcu!!!! :cupakosu:
Tvoji grafovi mogu poslužiti kao savršeni dokaz nepouzdanosti tempice. Onaj skok tempice 7dpo se može tumačiti kao simptom implantacije - a na kraju ništa. Zapravo uopće nema logike. Koliko znam progesteron podiže temperaturu - a zakaj ona onda raste ako nije došlo do implantacije i sukladno tome do rasta progesterona??!?!
Možda da pitaš doktora?
Hahahaha anči...moram se nasmijati :roll: doktor mene pita "a zašto vi ne zanosite" ...
Da mu zlistam svoje grafove,pitam se kaj bi mi rekel?
Morem s njima kaj i ti sa svojima koji su savršeniji od mojih. Objesiti ih na banderu i diviti im se odozdola!:kokice:
A 7.dno me tak prepičilo dolje da sam zvijezde vidla,i fakat sam se ponadala,opet..
joj žužy ja se nadala...
a moje crvene armije nema pa nema.... a ja bi na listu :lol:
čini mi se da ću uživati pod ketonalima na motoru :lol: o žužy ja svake godine imam vješticu na moru i da vidiš kako ga zguram.... :lol: inače se ne bi ni pojavila na plaži pola vremena koliko sam na moru....
Ne kužim kak samo uspemo potrefiti splanirati go po mengi :lool: mogle bi dodatno zarađivati na tome,ko se neće kupati na moru nek se javi :alexis:
Nisam ga probala zgurati godinama,istina...al sječam se tog filinga,ko da mi kolac u nutra bio cijelo vrijeme.A možda ga nisam ni rinula kak se spada.
kad ga duboko zafitiljiš, uopće ga ne osjetiš :lol:
Zuzy vidim napala te je crvena armija..sad u nove pobjede!
Ljubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Sandra ~~~~~~~~~~ da ti dođe M (iako mi je čudno za ovo vibrati, al kad se mora, onda se mora;-)
Moja M je završila, juhuu...e sad sve ispočetka.
Ljubi ~~~~~~~~~~~~~~~~ :fige:
eh, vucice kak kod mene ništa nije normalno, normalno je da moramo ~~~~~~~~~~~~~~~~ da dobijem umjesto da ne dobijem :lol:
Žužy - ja sam 1-2x doktorima stavila svoje grafiće pod nos - nisu ih zanimali jer je kod nas muški faktor prisutan.
Aaaaaaaaaaali - probaj im ti pojasniti kakva je situacija. Možda im se upali neka lampica. :!:
P.S. Tvoji su grafovi savršeniji. Moji uglavnom počnu padati nekoliko dana pred M i tako najavljuju dolazak vještice. Dok tebe tvoji drže u neizvjesnosti do zadnjeg i uvijek su trofazni.
ja nikad u životu nisam mjerila temperaturu.... (osim kad sam bila bolesna) :lol:
curke, beta negativna :cry:
treba sad izdržati
pozz cure..dobili smo nalaz normozoospermia
sperm analysed 50
volume 4,0 ml
concetration 25,72 mill/ml
spermcount 102,88 mill
grade A motility 24%
grade B motility 10%
grade C motility 14%
grade D motility 52%
ph (>7,2) 8,5
viscosity (<2 cm) < 2cm
agglutination no agglut.
round cells (< 5 mill/ml) 0,2
white blood cells (<1 mill/ml) 0
morphology (30%) 14
vitality (> 75%) 64
ljubilica grlim te i ovdje.... budi hrabra, odmori se....
Sandra,mene to zabavlja,fora mi je vidjeti grafeka kak skače.A i naučila sam se na svog plodnog prijatelja (ff)
anka,prije mi je uvijek pala temp. dva dana prije m,sad evo na sam dan D padne,i to mi je dosta da znam da danas dolazi.Jedino kaj me buni je pozitivna lh trakica na samom kraju ciklusa..znala sam popišati lh dok nisam imala hcg test i uredno je bila pozitivna.Tak da se več dugo spremam izvaditi hormone i samo nikak...a znam da lh ne smije biti povišen na kraju ciklusa.
ljubi,grlim...
Least,bravo za normo.
žužy ja ujutro ne znam gdje sam, a kamo li da bih se sjetila mjerit temperaturu
Ljubilica :love2: jako mi je žao draga :love2: drži se... :*