-
Pozdrav Iva. Sada si vec vjerojatno rijesila dogovor s dr T.
Ja sam bila gore krajem prosle i odmah dobila lijekove. Tad nije bila guzva ali sada kao da se malo zahuktalo. DrT je meni bila u proslom postupku (dobitnom)na punkciji i transferu. A i ovaj put je. Uz nju jos radi dr.Luetic. Nadam se da cete uskoro ugledati pozitivnu betu. Sretno!
-
MamaMa pozdrav, je vec sam bila i saznala sve informacije! Hvala ti u svakom slucaju.Uglavnom ako jekoga zanima , nema guzve nema cekanja , ako imate sve nalaze krecete odmah u postupak , vec sam dobila sve ljekove , ovaj put elnova ( pikam se 3 dc pa 6 dan folikulometria) .bas me zanima kako cu reagirati na ovaj protokol . I dalje sam kod dr.Turudic , bio je s njom jedan mladi lijecnik, nez ime moguce da je taj dr.Luetic.Sestra Pera je i dalje tamo u dalje pozitivna kao uvijek.atmosfera je jako dobra.MalaMa cestitam na trudnoci, drzim fige da bude sve skolski do kraja
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
-
Draga Iva evo ja se dvoumim izmedu bolnice sve duh i privatnika bitno mi je da nema nekog cekanja zanima me dali ste tamo radili spremio kakva im je ta prostorija za spremio dali si prvi put isla sa nekim nalazima ja nemam ništa od nalaza osim spermiograma starog 4 g a ja nakon dvije vanmaternicne ostala bez oba jajovoda nadam se da cemo se druziti
-
Draga bebosan , na svetom duhu smo radili spermiogram 1 put.sobica je ok, nista posebno.mm se nije bas mogao opustiti pa smo za sve sljedece dolaske donosilu uzorak od doma, bitno je da dodjete do sv.duha u roku 30min ukoliko je moguce i da je uzorak uz tijelo. Ukoliko nemas nalaze dr.ce ti reci sto sve treba ali sigurno trebas papa , briseve, klamidija, hpv..
Spolne hormone 2- 5 dan ciklusa , krvni grupu, rh faktor.nazoves ih gore 01 3712 109 -narudjba .zoves izmedju 13 i 15h .narucit ce te prvi slobodan termin.moras imati uputnicu D 1 u suprug uputnicu za spermiogram.nadam se da sam pomogla! Sretno
-
I ja se nadam da se vidimo gorr i da cemo se zajedno veseliti
-
Iva777 drago mi je da si dobila lijekove i kreces. Zelim ti srecu i neka je ovo dobitni!
Mislim da si me krivo razumjela,mozda sam bila nejasna sad nisam trudna. Ovo sam ti govorila o trudnoci prije 4 godine. Sad cekam betu. Sutra ju vadim. No bez simptoma ikakvih pa se ne nadam puno. Sretno!
-
Iva hvala na objašnjenju danas cura se narucit kod mog gin MalaMa drum fige da beta bude veeelika
-
Pozdrav svima ESDEOVKAMA!
Kaj nema čekanja???
-
Mislim da nema cekanja. Ako su svi nalazi ok krece se u postupak. Iva dr. L je zensko. Nisam jis gore susrela muskog dr. Bar ne od kad je dr.B otisao.
-
znači prvo trebam otići gore da mi napišu koje nalaze trebam donijeti da bi mogla u postupak?
Odmah upišu na listu ili kad dođem s nalazima?
-
dugo me nje bilo pa sam sad kao da nikada nisam bila...
-
Vinalina, u principu nema liste,kao prije. Meni ginic nije htio datu uputnice za pretrage dok ne donesem iz bolnice papir. Tako da je moj put isao:konzultacije na SD,kod ginica po uputnice, sa svim nalazima opet na SD (zvala i dogovorila termin kad sam sve skupila) i onda dogovor. Meni su odmah dali lijekove. Eto,nadam se da sam pomogla.
-
MalaMa ,nadam se da ipak nisam pogrijesila i da ce beta pokazati veliku brojku! Sljedeci put kad odem gore bas cu pitati jel ima novi doktor. Vinalina, tako je cekanja nema ako imas sve nalaze.najbolje nazvati gore naruciti se na konzultacije pa ce ti reci sta ti sve treba i onda kad prikupis opet gore.! Cure sretno!!
-
-
Iva hvala ti. Krv izvadjena,nalaz popodne. Ne ocekujem puno.
-
-
Cure,beta 0. Idemo dalje. Planiramo s lijekovima u travnju. Sretno svima!
-
-
MalaMa zao mi je jako , ali kao sto lazes: idemo dalje.!
-
Benosan,Iva ima sto novo?
-
Joj jos cekam m.ovaj mjesec mi kasni, valjda od stresa na poslu.cekam pa da se krenem pikati!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Sretno! Navijam i zelim lijepe stanice,odlicnu oplodnju,a onda veliku betu! Sad ce to s proljecem sve ici! :)
-
Evo danas prvo pikanje sa elonovom , najjednostavnije pikanje do sad , u cetvrat sam na folikulometriji pa cemo vidjeti kako napreduje.jel ima koga gote ovih dana? cure sretno svima!
-
Iva sretno. Od kojeg dana ciklusa si dobila pikanje? Drugog?
-
MalaMa od 3dc u vecernjim satima, kaze doktrorica da joj se to najbolje pokazalo. sad cemo vidjeti.
-
Iva kakve su vijesti? Jel guzva gore?
-
nema guzve .dosla sam u 7 30 bila je jedna cura ispred mene .vec je od 7 15 pocela primati, znaci par cura samo.idem opet sutra , jer imam samo par folikula velicine 10 mm , na 6dc.a 3dc u vecernjim satima sam dala injekciju. sutra cu znati vise hoce li pojacavati terapiju ako se sporo razvijaju, a moguce da su mali jer su.mi ciklusi 31 dan.
-
Iva to je sigurno jer ti je duzi ciklus. Razvit ce se. Javljaj vijesti.
-
Naravno , javim se vec ujutro!
-
evo da javim situaciju : danas malo guzva dosla sam oko 7: 15 na folikulometriju, kroz malo vise od pola sata dosla na red .u 8 h dr.radi pauzu, ima sastanak ali vraca se kroz 15 mix max. kod mene stanje : 2 folikula 11, 12 na lijevom j. a desno 5 folikula 14, 13,12,11,11. u ponedjejak sam opet gore
danas je 7 dc i puno je bolje nego jucer .nadam se da je ovo ok s obzirom.na dan ciklusa.danas.krecem.sa cetrotide i tako sljedeca 3 dana.
-
Iva meni se to cini ok za 7 dc. To bi sredinom sljedeceg tjedna mogla biti punkcija. Sretno u ponedjeljak!
-
Nisam pitala,hoces li uzimati anesteziju za punkciju?
-
MalaMa tako sam i ja racunala , po meni ce biti u srijedu 12dc, tako je bilo i prosli put.uzet cu anesteziju, nema potrebe da se patim.prosli put me nisu ni pitali, dobila sam je.
-
danas na folikulometriji 7-8 cura i 2 punkcije, sve ide dosta brzo, Dr.Turudic se vratila( nisam je vidjela cijeli prosli tjedan)Stanje kod mene: 10 dc 2 vodeca folikula 16mm - ostali malo manje 15, 14mm ( ima ih dosta- nisam pitala broj) - kaze dr.blaga hiperstimulacija, moguce da ce nakon punckije ici na zeledjivanje pa kad se situacija smiri na transfer, al vidjet cemo.dobila sam jos jedan cetrotide i overleap. jel imao netko slicno iskustvo ?
-
ovaleap , a ne overleap ;)
-
Iva s tim iskustva nemam. Dr T je bila na goo vjerojatno. Ja dam narucena u srijeu na dogovor. Rekli mi da je 15.3nema.
-
Aha zato je nije bilo, nekako sam mirnija kad je ona tamo. vec u srijedu si na dogovoru! ma super! s obzirom da nema guzve brzo ces krenuti
-
Nadam se da hocu. Nacelno sam dogovorila postupak na lijekove. Sad se samo nadam da ga nece odgoditi zbog Uskrsa. Jer taman bi to tako nekako islo.
-
Bok djevojke, i ja sam trenutno u postupku ovaj 3. mjesec i na folikulometrijama. Svaki dan čitam razne forume, pratim kakvo je stanje, posebno na sv.Duhu ali nikako nisam pisala.. Moja priča je malo drugačija...Da ne duljim, vrlo brzo sam uspjela zatrudniti, ali dva puta vanmaternična trudnoća je rezultirala gubitkom oba jajovoda u jednoj godini. Relativno mlada sam ostala bez mogućnosti prirodne trudnoće, srećom, nalejela sam na jednoj operaciji na dr. Baumana, koji me je uputio na IVF (tada sam pomislila, Bože, je li se to stvarno meni događa). Prvi IVF, stimulacija Puregonom, Orgalutranom, 1mjesec 2015, punkcija 15 dc, 9 oocita, 2 oplođene, osmostanične, jedna se primila, prva trudnoća i dijete <3. Bilo je tu i ružnijih strana, hiperstimulacija, ležanje u bolnici, sve u svemu najbolji mogući ishod :) Nakon carskog reza sam malo čekala na novi pokušaj, i evo, došli smo na red ponovno. Nikakvih drugih problema nemamo, osim tehničkih (dakle, bez jajovoda). I ovaj put to ide malo sporije nego kod nekih drugih žena, u smislu da mi je ovulacija malo kasnije i folikuli sporije rastu, ali rastu i ima ih dovoljno. Ne brinem se puno, trudim se biti pozitivna cijelo vrijeme iako mi ovaj put inekcije malo teže padaju, smuče me, i napuhnuta sam, vjerojatno sam sklonija hiperstimulacijama. Želim vam sreću svima da doživite sreću kao i ja i da napokon zagrlite svoje dijete.
-
aj drzim fige da se ne poklopi bas sa blagdanima.. ja sam opet ujutro gore, ipak hiperstimulacija, petak punkcija, rekla je dr da cemo vidjet hocemo odgoditi ili ne