a acidosalus vaginalete?
Printable View
a acidosalus vaginalete?
Canesten je odlican za to u 2-3 dana gljivice nestanu ! Evo test opet - !
pozdrav curke
pa sta su se zaredali ti minusi:roll:
ljubilice meni je isto canesten odlican u dva dana si kao nova:yes:
ljubilica i Linex Lady
lista za 14.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Asper Vjerujem da ce ti se kava zgaditi u T.. Meni se je puno toga zgadilo, a ono sta inace ne jedem mi je bilo bas fino...
Ljubi meni je Lactogyn super...ali od T imam fobiju sravljanja prsta u...
Jao jao,svašta se tu događa...:kokice:
kudri,nadam se da nisam fulala s dc...ja bih da rado da jesam!
Neznam dal da stavim Taylu u odbrojavalice ili da još pričekam,možda se javi...
vucica,krojachica,miiiislim da je vrijeme za II :fige:!
ljubi,uf baš mi žal kaj te zgrabilo..nadam se da bude brzo bolje!:love2:
Drage moje sve, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za konačne plusiće!
Ja malo u shocku...danas ujutro me zašarafi ko pred M i osjetim dolje mokro..halo?I vidim hrpu sluzi,ko EW samo puno kremastije,bijelije,al se onak razvlači. I sad malo prije opet isto samo ovaj put pravi flexy EW,samo kaj je bio smečkasti.Koga vraga pak sad to,na 6. dc :?: Kaj su mi več počeli plodni dani.
Joj nisam stavila Asper na listu,oprosti draga!Sutra obavezno.
Reci nam malo o sebi,koje si god.,kolko pokušavate?
Ja i dalje imam problem hsg-a ! Nisam mislila da se za neku pretragu tako tesko naruciti.. U vinogradskoj nemaju katetera, na Sv. Duhu im jos aparat nije u funkciji a u zaboku vise ne primaju iz drugih zupanija :((
žužy, ma samo ti danas fino ulovi mužeka:)
sutra idem na konzultacije kod gin...baš sam tužna, neće pa neće
Viki88,Merkur,Petrova?
Neznam kaj bi ti rekla,kak to funkcionira u ZG...
A kaj veli tvoj ginić?Samo ti npr savjetuje HSG i na tebi je dalje da se snađeš ili kaj?
Ma moj ginekolog nece imati ceze sa time poslao me kod mpo doktora i to sam u Vinogradskoj i on me trazi da napravim hsg i onda inseminacija! A petrova uopce ne radi tu pretragu a merkur prima samo ako si njihov pacijent!
A postoji možda opcija da sama kupiš taj kateter koji tam nemaju?Ili jednostavno moraš čekati.
Cao cure...da se i ja javim :) nisam još procurila, poćinjem se brinuti, u petak radim ponovo test ako ne bude dotad nista, stomak me nekad malo zaboli i bradavice peku konstantno, nikad mi nije ovoliko kasnilo danas vec 8 dana...Sta mislite ima li sanse poslje jednog minusa da bude pozitivno :)
Asper dobro nam došla i da što prije pređeš u trudnice, i ja sam veliki kavedzija al sam umanjila jer smanjuje plodnost...navikne se covjek vremenom i na manje doze :)
Još jedno pitanje za sve, jel moguće da ovulacija nastupi 28 DC jer sam imala iscjedak identičan onom kad je ovulacija?? Rastezljiv i providan
veliki pozdrav za sve i vibram nam plusice :love2:
Pitala sam ali nemoze ni tako a ti kateteri su im u narudzbi od 10 mj. I jos ih nisu dobili
pozdrav, sry nisam tu nis tipkala, nego na podforumu upoznavanje, mislila da svi sve citaju :-D
ja 76, MM 72, tri trudnoce, sve uredno proslo (98,00,05), tek smo prakticki kreeeenuli pokusavati, no do sada je, nekim cudom, svaki put uspjelo od prve, a i ne znam kako obajsniti, totalno sam imala osjecaj da sam trudna..moj ginic je izludio sa mnom. Zezam se naravno, al uvijek sam mu dosla s istom tvrdnjom : ''Ja sam trudna.'' a sto je najbolje od svega, samo mi je prvi put test pokazivao +, u iduce dvije trudnoce bili minusici, sto je svima nama, pa i njemu bilo nevjerojatno.
viki u Zaboku su primali pacijente iz Petrove al tog dr više nema tamo (dr.Maričić). Sad radi u Zg privatno. Ali bilo gdje u Hrvatskoj na up možeš napraviti. Neznam gdje živiš, ali ja sam bila i u Vž zvala.
Istina je da svaka bolnica prima svoje pacijente.
Ja sam zvala svoju ginićku, poslala mi je Plimycol u ljekarnu a sutra moram odnjeti urin u labos pa ću dobiti nalaze oko podne. Ako je nešto, sutra ćemo znati. Nadam se da nije.
Mama mi mora opet na kemoth :-( samo da bude sve ok
Žužy piši sutra 2dc...neće drugačije, prikrala se podtiho.
Ljubi:love2: :love2:
Zivim u zg .. Ostaje mi ocito samo privatno
evo ja ti savjetujem tog dr koji je meni radio. ako me sjećanje dobro služi, radi u IVF poliklinici ili centru. Nisam sigurna. a imaš i topic o HSG-u pa malo čitaj
Hvala ljubice
ljubilica, žao mi je, ali glavu gore:love2:
viki88, ajd pliz napiši ovdje ako uspiješ pronaći bolnicu koja radi. mislim da će trebati i meni
žužy, ma idem samo na razgovor, što dalje. uzv mi je već radio dva puta i oba puta ovulacija potvrđena. a i progesteron pokazuje da je imam. pitat ću ga i za estrogen, hsg. da ne čekam bezveze...
esperansa, a da ti pišneš opet i razveseliš nas sve??
Kudri radi samo merkur u zg i to moras biti njihov pacijent!
Jutro! :coffee:
Za neke i dupla :coffee::coffee:
Ljubi - jako, jako mi je žao zbog tvoje mame!!!!!!!!!!!!! Uistinu se nadam da će nakon ove kemoterapije biti sve ok. I nadam se da ćeš ju razveseliti s plusićem koji ćeš objaviti za koji dan - graf ti je stvarno super!
Ljubilica :love2:
Za mene danas :coffee: i neofen forte
Žužy piši 1dc ...weeeee napokon..nikad joj se nisam ovako razveselila...nadam se da mi je ovo zadnja
Hvala cure.... Sta bi da vas nema :-)
Ljubi pukla bis da nas nema, i ja bi da nema ovog foruma...
lista za 15.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Hej koke moje...
Marty_na,dobro došla u ljubičice!
Asper,a tebi dobrodošlica na listu!Nek se ovdje zadržiš što kraće i što prije odeš na trudničke teme:-)
vucica,ovčice,:love::love:
krojachica,temper. ti je vrlo postojana...:fige: Javi se!
ljubi draga,žao mi je što mama mora to prolaziti...grlim te!Kak je tebi,jel ide na bolje(dolje)?
Esperansa,zašto si odlučila tek u petak pišnuti test,možda zbog eventualne zakašnjele ovulacije?Moguče je da se to desi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ovaj poduži ciklus završi na najljepši moguči način!
pozz cure...kad će neka kava? jel dogovarate šta?
Kupila sam folnu kiselinu! :-D:-D:-D Malo meni, malo MM!:lol: Kome je potrebnija?
Ovčica, :cry:
Esperansa, već ti je 39 DC! Lijepo zvuči, kako se osjećaš?
Joj cure osjećam se čudno, prisutan je strah od vještice al kad god odem provjeriti nema ništa :) grudi me sad više bole nego prošli tjedan a i bradavice me svrbe punoooo...
žužy odlućila sam test tek u petak raditi jer mi osjećaj govori da je ovulacija bila na 28 DC (to mislim zbog providne i rastezljive sluzi koji sam taj dan imala) ako je to uopće moguće?????Tako da mi test koji sam u petak radila i nije mogao pokazati plus, jedino je tad mogla biti zaustavljena menstruacija pa da sad u petak bude pozitivno :-D to je naravno scenarij koji sam u glavi razradila i koji bi voljela da je bio hihihi inače nemam objašnjenja za kašnjenje, dosad mi nije NIKAD ovoliko kasnilo...
Novim članicama želim dobrodošlicu a svima nam zajedno što skoriji PLUSSSSSSSSS ILI DVIJE CRTE :klap: ništa između :lol:
Drage moje, čitam vas redovito... Saljem vam puno pusa i ~~~~~~~~ za pluseve, školske trudnoće i nova odbrojavanja :)
A moje M jos nema a trbuh boli 3 dana kao da ce svaki tren procuriti.. I cice bole.. A pila sam dufaston zadnja tbl. Popijena prije 4 dana.. Obicno mi vec 2-3 dan nakon dufastona dode!
srećno...ja i mm smo folnu i cink pili skoro 1g. možda malo manje. svaki dan po jednu