Tayla ja iskreno nisam nikada bila u "faulu" ali imam ja unaprijed pripremljen plan ako slucajno upadnem u isti :lol: Skuhaj mu nesto kaj voli, pravi se bedasta i docekaj ga u krevetu s desertom...u najgorem slucaju jest ces desert sama :lol:
Printable View
Tayla ja iskreno nisam nikada bila u "faulu" ali imam ja unaprijed pripremljen plan ako slucajno upadnem u isti :lol: Skuhaj mu nesto kaj voli, pravi se bedasta i docekaj ga u krevetu s desertom...u najgorem slucaju jest ces desert sama :lol:
Ma nisam ni ja ništa strašno zapravo napravila, al on je takav, naglo reagira na način da se zatvori u sebe, pa treba taj oklop nekako otopiti, a za isto je potrebno najmanje 3 dana hahaha
Pustit ću ga još jedan dan, a onda bih mogla nešto takvo napraviti. Moram nešto, zar ne? :)
Pa prošao mi je dan i pol hahahahha :lol:
Oh, da on je drama KING :D
lista za 03.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc +
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Yummy_Mummy,di si kooka?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tayla,jao takvog Mr. Kinga imam i doma...:drama::storma:
Samo kaj dok šuti on,šutim i ja....a ja mogu šutit ohoho :lol:
Što se tiče poroka, neke puše, piju kavu, alkohol (a i uživaju droge...) pa ostanu trudne.... Fascinantno!
Techna na to i računam, imam još koji dan fore, pa ću ga pustiti nek se duri.
Žužy vidiš da i ja šutim, imamo mi periodično ove tihe mise, kad god se on naljuti :lol: Ja nisam taj tip, odmah moram sve iz sebe izbaciti, raspravljati, riješiti. I onda sam do navečer već dobro 8-)
Dobar dan kavopije:)
...i ja sam jedna od njih..ujutro čin otvorim oke..prva pomisao-kava...pa si napravim jednu veliku šalicu...usput si skuham marulju-vrkutu-zavisi koji je dan:)...
onda na poslu popijem još jednu..jer kako mogu počet radit bez kofeina..pa mi padne tlak..spi mi se...i uzmem još jednu onu malu iz automata(blago onom tko ga je izmislio) oko 14.30....
a onda još ako idem negdje popodne,predvečer...zguštam si nesicu...
previše???8-)
srećo...marulja je gorka..ali navikneš se...barem ja jesam....a moram danas potražit čaj od lista maline....čini mi se jako fin...a i koristan je ...
...od jučer ja u akciji...a danas osjetim probadanje u jajnicima,,,sluzava ko meduza:lol:...ne znam da li da ga zovem da se nađemo sad tu negdje :lol:...
mislim da temp.neću više mjeriti..mislim da nema smisla...ionako mi ne skače,nit ništa...sad ću se voditi samo za svojim tilom
Kak ti ne skače...FF ti označi O tek 3 dana nakon.OK,ponekad pogreši ali uglavnom potrefi.
Al bitno je znati,po temperaturi znaš kad je bila O tek nakon što prođe.
I treba više mjerenih ciklusa da bi mogla predvidjeti O.
Treba biti ustrajan...
Ali ako nemaš volje,dosta ti je da primjetiš EW,a tebi se izgleda eto fino poklapa sa ovulacijom.
Go girl :rock:
Drage moje, evo ja danas idem kupiti test, pa sutra svecano najavljujem pisanje ako danas ne dodje kucka! Pusa svima
Lijep je dan...ok,nisam još bila vani al vidim s prozora :lol:
No,idem sad do dučana...
Tayla,MM i ja smo oboje vatreni znakovi,tvrdoglavi do jaja!
On ovčica,janje moje...a ja lavica.
Ne pušta ni jedan.Samo kaj sam ja više flegmatična i strpljivija...a on je taj poduzetni koji sve rješava tog trena.Nadopunjujemo se savršeno.
Al dok se posvadimo,tiha je meša :alexis:
ivchica30 , :fige: da od kučkice ne dođe ni k!
Žužy, u nas je on lav, a ja jarac... nije nam lako :D
jutro kavopije!
kakvo sada ometanje ovulacije i kava :gaah:
bez jutarnje kave mi dan ne počinje, pa kako kvragu da taj užitak u mirisu i okusu može nečemu štetiti :evil:
zanemarujem tu činjenicu :alexis:
Ema :lol: :rock:
NIsam se ni ja odrekla te jutarnje. Pa bez kave sam samo zbunjena i glava boli... :coffee:
bdw - stigla kuja :evil:
A miša mu malog... :love2:
Kaj se kave tiče,ja si u jutro skuham pol đezve,đest for mi,prave črne...i finito.Čvap,dva mlijeka i to mi je dosta.
Odvikla sam se od popodnevne kavice,sad ak popijem nakon 14h,nemrem dugo zaspat navečer.
Često mi stane glava od kave,ali eto danas npr mi nije...glava rastura,da mi dojde mučno u trbuhu :nope:
Moram priznati kad idem u druge kancelarije, da mi se svi čude kako sam u kratkim već. Ne znam, ali ja gorim. I moj ured je na suncu, dok su oni u hladovini, možda se zato kuham.
Još pola sata, pa mi je pauza. Trčim baš namjerno doma da šutim s mužem :lol:
Kaj se kave tice, manite to.U 1 mj. meni mm procita kako kava sprecava zacece i all that shit, a ja sam ju fakat pila punooooo...cijeli dan bih natezala, imala salicu u ruci.Ja sam educirana kaj se kave tice (bila sam baristica godinu i pol) i tako ja zapucam i predem na jecmenu kavu...i nista.
U drugom kako smo se opustili jer smo mislila da ce cijeli mjesec proci u pretragama vratila sam se i kavi ali ne bas po cijeli dan.
Sada pijem 1-2 i. Zadnjih 2 dana niti jednu i dobro mi je.
Tips & tricks:Kava sto je duze izlozena vrenju tj.kipucoj vodi otpusta kiselinu i kofein, znaci bolje ju je zaliti s kipucom ako se kuha turska.One koje imaju esspresso aparat, samo kratko pustiti dok je najtamnija, nasi vrli konobari ispuste dusu iz kave pa zato ljude boli zeludac i tresu se ruke. Za one koje piju instant, preporucila bih da se mane nescafea jer to je mjesavina kave dobivena najgorim postupkom.Ima u lidlu zove se granarom, instant kava 100% arabica dobivena smrzavanjem(to je najkvalitetniji nacin dobivanja instant kave)100gr. 27kn znaci 1kg 270kn( rade je u njemackoj u firmi koja se godinama bavi iskljucivo proizvodnjom kave).Ja imam dosta osjetljiv zeludac i tu sam picajzla.
Tayla, nesto mi smrdi kod te ljutnje...moj je isto digao nos u vrijeme O, iako je silno htio znati kakava je temp itd..u jednom trenu smo se posvadali i skoro ali samo skoro sto mi nije rekao da se hocu keksati samo radi bebe, na kaj sam ja zinula..jer smo se keksali kako se i inace jel...rekla sam mu da mu ubuduce necu ni reci kada je O i on se slozio s time.Proslo ga za par min.Samo je htio valjda znati da ga volim i bez bebe :drama:
Kužim šta želiš reći, ali nije to u nas stvar 100 %, jer je on još više zaluđen bebom. Zapravo je on mene ispočetka nagovarao, sve dok se u meni nije probudio majčinski instinkt.
Tako da ti on pazi na to sve, čak je rekao da inače kad bude ljut da ga podsjetim da svejedno treba radit bebu :lol: Samo što zadnji put nije upalilo, pa neću ni sad napominjat išta.
P.S. Baš smo istu tu večer imali tako lijep razgovor.. ne znam kako smo se uspjeli posvađati do kraja večeri
Ja sam strijelac, MM lav. Uvijek ga mogu ustrijeliti. :lol:
A Ema je bik. I nju mogu ustrijeliti.
Koje kolo sreće, ha? 8-) Jača sam od oboje...............
Odoh ja sada do doma, držite mi fige da će biti tamo i da nećemo valjda samo šutjeti 8-)
ja došla sam pauze, srčem opet kavu...a kad voolim..
Tayla, sreeeeeetno
Sreca83 i ja sam strijelac i moj muz lav!! Ponosan lav!! Ponekad i ja imam probleme kao tayla! Kaj da ti velim nema onoga sto mili glasic i jedno oprosti mogu zamjeniti! Na kraju uvijek bude opet po mome ! :) :)
Ivchica, :)
Moj MM isto kad se ljuti, prestane pričati, bolje ga je tako pustiti, pa ako treba i cijeli dan... Sutradan je kao nov. Samo mi je trebalo dosta da se naviknem na ovaj sistem rješavanja problema. Šljaka tako jer inače ne bi nikako. Ja sam uvijek bila vatrena i htjela kovati željezo dok je vruće, ali on nije dao. :lol: Što ćeš, kad smo vatreni oboje...
Koji su vaši datumi rođenja? Ja sam 29.11., MM 15.8.