bubekica tnx, našla sam nešto slično, al' mi nije jasna razlika između eo i fp, jel' to onda oznaka za vijabilnost ploda?
bubekica tnx, našla sam nešto slično, al' mi nije jasna razlika između eo i fp, jel' to onda oznaka za vijabilnost ploda?
Cure, citam sve ovo i mislim si da smo se barem malo manje hihotale, a vise slusale na satu biologije kad smo ucili o razmnozavanju...lol!
Zato sad imate svoju privatnu forumsku prof biologije da vam soli pamet :-)
Stork, da, oboje su oznaka vijabilnosti.
Kad smo kod biologije i reprodukcije, ovulacija mi je bila pred par dana. Danas imam nevjerojatno pojacan iscijedak bez boje, mirisa... Zna li itko ista o tome?
Lijepi pozdrav svima, evo i mene kod vas .
Imam sina koji ce uskoro navrsiti 7 godina, suprug i ja smo se odlucili
za drugo dijete i sada radimo na tome:)
Danas mi je 18dc, nikada prije nisam pratila plodne/neplodne
dana,ovulaciju itd, ovo mi je sada prvi put ..
Za pocetak, moje pitanje je:
Pocela sam s mjerenjem temp svaku jutro i upisujem u graf,
nazalost nisam pocela s mjerenjem od prvog dana m , i do m
mi je jos desetak dana , tako da za sada imam "polovican" graf .
zanima me da li mi je po grafu vec bila ovulacija i koji dan je bila ako je vec bila,
da li je bila 16 ili 17 dc , ili je jos rano da bi se reklo kada je bila?
Unaprijed zahvaljujem, i svima os srca cestitam na + ,
a one koje kao i ja prizeljkuju + , od srca vam zelim da sto prije ugledate jedan veliki + !!
http://imagizer.imageshack.us/v2/150...538/HnugqV.jpg
evo da se i ja upisem u listu ako je to moguce (odbrojavalice) : 18dc
zuzy :-D:-D:-D:heart:
nivesa, opusti se, sve ce biti ok, uvjerena sam!! :kiss:
Sunshine, dobro nam dosla!
I meni danas pravi pljus :)
Sunshine dobrodosla!
Ovak, razgovarala sam sa mamom o danasnjem pregledu...ona i baka su po starinski izracunale da sam t neka 4 tj.a posto je ona tak 3 puta tocno sebi izracunala vjerujem da je to to
Po starinski - da, racunajuci od oplodnje, al to se tako ne racuna.
Yummy daj Boze....ti stork bubekica zuzy ...ma i sve ostale! Haha!
Bubekica znam...al one to tak mene tjese... veli mama da je sebi 3 puta termin tak izracunala .
Pa bilo bi vec vrijeme da sva stara garda zatrudni vec jednom. :)
A zuzka nasa sa bllizancima, na manje od toga ne pristajem ;)
E da...bilo bi vrjeme da odprdimo sa ovog na neki vedriji pdf...i jos nam fali sreca....
Bubekica ti si ovak medicinski obrazovana pa imam pitanje...
Da li je ok ak u srijedu nebude srce vidljivo pricekam 2 tj do iduceg pregleda?
Žužy čestitam!!! Ćestitam ..čestitam.. prekrasan pozitivan testić :-D:-D Napokon!!!
nadam se da su :zaljubljen::zaljubljen: mala mišeka..
Uh, i da vam se pofalim da mi je kcer postala frizerka. Ja ovdije za kompom rljam, a ona mi frizure pravi. Bome sam sva u spangama :)
I ja bi tam kod tebe Yummy....imam osjecaj da je tam sve nekako lakse. .
I kod nas klasicne trudnice idu tek s navrsenih 8tt na uzv. Prije toga se ne bih uzrujavala sto srce nije prokucalo, pogotovo uzevsi u obzir neredovite cikluse (bez obzira na poz lh).
I nisam medicinski naobrazovana, samo previse visim tu...
Hahaha bubekica pa to ti dode na isto. :)
Jel zna tko kaj znaci PAI-1 (4G-5G) Homozigoz 5G
Da dobila sam i Fragmin...opet pik pik
Eh da bar je....nadi mu neki drugi :)
kaj je on po struci?
Ah to kaj je nikad nije radio. Na zalost. Radi vec 7 god u kurirskoj sluzbi kao komercijalist prije toga na neonskim reklmama.
vjerojatno bi tu lakse nasao i taj posao nego u RH. Nivesa, pod hitno selite vdje, da im samo vidis rodilista: privatna soba za porod za tebe, muza bebu, sa bazenom, krevetom...sve podmireno, ide preko zdravstvenog. Bolje izgleda nego kod podobnika....
Uh ja bi sutra isla....al kak bez posla preselit negdje? Pogotovo ako moja t prode kak treba...a sve me strah ovdje podizat djete koje ce zivjet kao i mi u strahu za posao iz dana u dan a samim tim i za egzistenciju. Ne znam kako...ni od kuda krenut.
A i oni tvoji bonboni su mrak :)
Hehe...nek pogleda poslove preko interneta. POslat cu ti stranicu za trazenje na privat.
Saljem ti sobu u kojoj sam rodila:
https://www.google.co.uk/search?q=la...ml%3B513%3B342
Sunshine dobrodošla! Po pravilima foruma ne smiješ stavljati slike u postove, nego samo link. Ako hoćeš da ti povremeno škicnemo graf, stavi link u potpis, to namjestiš na fefe stranici!
Ne znam koliko bi ti koristilo detaljno objašnjenje. Ova zadnja riječ je inače Homozigot 5G. Uglavnom ako ti je to napisano na nalazu, znači da moraš u trudnoći uzimati heparin, što već i uzimaš. Već je bilo o tome dosta tema, evo jedna http://forum.roda.hr/threads/33266-IMUNOLOŠKE-PRETRAGE
Drži se, nivesa, bebi pašu sretne misli, to znaš i ti, a ja znam koliko teško ti mora biti čekanje. I ja sam u trudnoći nakon gubitka, išla prerano na pregled i dva tjedna jedva preživjela čekajući da dođe tih 7 tjedana trudnoće i sigurni otkucaji. Računaj da prođe 7 tjedana od PRVOG dana zadnje menstruacije, tada će se sigurno čuti srčeko. Ako možeš, pričekaj do tada
Yummy hvala! Beti valjda ce se u srijedu cut. Ak ne, odlucila sam onda dva tjedna pricekat sa iducim uzv. A heparin stize sutra. :)
Sad vidim da sam krivo napisala homozigot