Iako sam najkrace tu, poznate su mi sve ove forumasice i postovi, osim onog ivaricinog
Printable View
Iako sam najkrace tu, poznate su mi sve ove forumasice i postovi, osim onog ivaricinog
Ja sam tu odavno iako rijetko, no forum ovaj i još jedan toliko su mi isprepleteni sa životom da ih teško razdvajam od stvarnosti.
Na Virgo također uvijek pomislim kad prolazim kroz Javorovu kosu, njezine su cure išle u vrtić s mojim sinom što nisam ni znala do trenutka dok nisam vidjela u vrtiću sliku obitelji nakon pogibije uz upaljenu svijeću i prepoznala ih oboje sa mimoilaženja i dobro jutro u prolazu vrtićkim dvorištom.
Bilo je tu puno zanimljivih tema, još zanimljivijih formašica, no nekako sam prorijedila pisanje ovdje u nekom trenutku kad je forum postao jako služben i svaki off topic nevezan uz trudnoću-porod-dojenje-dohranu rezan od strane osoblja.
ja umjesto da odem spat nabasam na ovu temu...iscitala sam prvih 6 stranica,ne mogu vise jer kljucam...ali da napisem sto mi se vrzma po glavi prije nego podjem lec...
kad sam se tek registrirala gledala sam na nickove sa X tisuca postova sa nekim strahopostovanjem (smijesno),kako vrijeme ide skuzis da netko samo puno laprda,omjer godina staza i broja postova postane mjerodavniji...sad sam dosla u fazu da one sa 8-10 god staza i ispod 1000 postova smatram mudricama....:mrgreen:
moja je sis odi od 2004te ali ja sam 100x vise upucena u "dogadjanja" od nje,a i smijesno mi je nju smatrati starosjediocem/old school,kao da su osobe registrirane prije 10god nuzno +40... nema ni 1000 postova,dodje po konkretni savjet i dovidjenja...pametna zena...:)
i ja dosta pamtim,uocim neke stvari,naljutile bi me preprodaje na burzi,"stovanja" (zato me je uvodjenje lajkova snervalo,samo dodatno sredstvo za "obozavanja lika i djela")
ponosno prijavljujem 1 opomenu u 4god staza, doduse ne radi "jezika" nego pravila o linkanju...ipak nisam toliki badass...
par puta sam nesto pisala na filozofskijim temama i pozalila,ja bas dobro i ne primam kritiku i priznam da su me neki komentari povrijedili...onda sam skuzila da se moram maknut sa foruma ako mi zasmeta sto mi netko koga ne poznam napise, odnosno uhvati se za neku rijec koju sam napisala i na temelju par recenica stvori krivi zakljucak o meni/mom stavu isl... a stvarno nemam vremena ni volje za razjasnjavanja i replike i divim se onima kojima se to da!
kad se dio ljudi pozna u RL a dio ne,rasprave nisu ravnopravne jer naravno da drugacije dozivljavas post osobe koju poznas...
mene isto nekako zivciraju vibrice,ali to ne znaci da me tema ne pogadja,naprotiv....samo mi je stran taj princip "vibranja"....
MM kaze da Rode znaju sve jer bi nebrojeno puta googlanjem odgovor pronasao na Rodinom forumu....:lol: obozava Davorove tips&tricks o pecenju kruha...:lol:
I meni fali Ifi,cak i Stray sa svojim pesimizmom i onim linkovima....
zaboravih jos rec da sam jednom u RL upotrijebila "Ina niz" frazu....sugovornik me samo blijedo pogledo.....LOL
I ovaj se topic pretvorio u "Koliko vam znači Rodin forum" :heart:
Sjećate se njega?
a što se tiče virgo, isto nema šanse da prođem kroz Javorovu kosu a da mi duša ne plače....
meni je i dalje fascinantno to stalno spominjane obozavnih i obozavateljica. :mrgreen:
moze biti da im nesto u slabom vidu onih koje to ne percipiraju, a moze biti da ima nesto i u onoj staroj poslovici:
samilost dobijes na poklon, zavist moras zasluziti